- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
"Teszteld le személyesen Te is mindkét tartalommal, és majd rájössz!
"
Le lett az tesztelve már rengetegszer. volt pár 3D tévém, haveri körben is van , projector is. Engem alapvetően sosem győzött meg az aktív 3D, pedig a sokak számára überfelbontás ott van. Pont ezért írtam, hogy a 3D élményt messze nem ez befolyásolja legjobban. És mivel a passzívon minimális előnye van a BD3D-nek, így az sem állja meg a helyét, hogy felezett filmekkel ne lehetne filmezni.
Amúgy nem véletlen, hogy az Rtings is hasonló véleményre jutott a témát illetően. -
Reggie0
félisten
Igazabol szines filmekre sincs szukseg, ugyis a szineszi jatek szamit, mondhatnank ezen az elven. Szerintem ettol meg nem kene ragaszkodni a tobb evszazados kepmegjeleniteshez es haladni kell a korral. A 3D-nek mar nagyon itt lenne az ideje, mert az elmult 50 evben nem igazan volt fejlodes.
(#242) Zeki: Sajnos ilyenek ezek a konvertalt szarok. En legutoljara a mission imposiblet lattam 3D-ben(szinten konvertalt), mert nem volt 2D-re hely. Oszinten mondom, meg par het utomunkaval lehetett volna szar is, de igy hig fos volt.
-
Márton
nagyúr
"Hiszen éppen arról beszélek, hogy nem ugyanolyan a látvány."
Mesélj, miben más?
Tudom, hogy az aktív 3D fullhd-n is teljes felbontást ad.
Csakhogy itt most erre reflektáltam:"Az itthon lévő Philips passzív tévémen sokkal nagyobb élmény bármilyen half-ou film
És ugyanazon a tévén milyen élmény (milyen látvány) a 3DBD film?" -
Alien!
senior tag
"Jó képet bármilyen 3D megjelenítőn csak valódi 3D tartalom (BD3D-ről futtatva) nyújt."
Ez ebben a formában még véletlen sem igaz...Az egyes megjelenítők annyira eltérnek egymástól 3D képességben, hogy nem feltétlen forrásfüggő a kapott élmény. Befolyásolja a megjelenítő 3D mód alatti szín- és kontrasztvesztése, mozgásmegjelenítése, crosstalk-ra való hajlama (ez utóbbi kifejezetten élményromboló hatású). Az itthon lévő Philips passzív tévémen sokkal nagyobb élmény bármilyen half-ou film, mint az itthon levő Samsung aktívon egy bármilyen BD3D. Ez utóbbi sötétebb, szarabb mozgású, szellemképes, mosottabb színű képet ad.
-
headhunter
addikt
"...Én örülök, hogy 3D tévét vettem, bár sajnos nem "fal méretű" (SONY 55W809c), de kifejezetten jól sikerült példány, ezért élvezetes vele egy-egy jobb 3D-s film megtekintése..."
Feliratos 3D-s filmet néztél rajta, mennyire zavaró a felirat?
Nekem Sony Bravia KDL-55W829B van, de a feliratos 3D nem volt az igazi + szemüvegre kellene feltenni a 3D -s szemüveget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest