- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Várom. Hátha jó lesz... Na nem a 8 giga miatt...
-
h4h01
senior tag
Ezt a youtube csatornát szerintem hanyagoljuk..Picit elfogult a csávó..finoman szólva..Vajon töréstesztet miért nem csinált eddig az S7-tel, mondjuk egy akármilyen másik telefon ellen?
(#73) Juhaszatti: 7-8 appal, még jó, hogy nem tölt újra semmit xD Egyszer csinálna ilyet, már kibsztam volna a kukába
De nem értem minek zárogatod be az appokat..Egyrészt nincs sok értelme, másrészt így hogyan tudod eldönteni, h neked semmit nem tölt újra? Hagyjál a háttérben 30-at aztán majd rájössz, h abbol a 30-ból, jó ha 10-et "megjegyez"..És elég gyakran újratölti a dolgokat, és most nem játékról, vagy photoshopról, vagy ilyen szívosabb appokról beszélek, hanem ilyen full alap dolgokról.. -
Csapo83
aktív tag
válasz
motown5l #101 üzenetére
Az új gyártástechnológiák és fejlesztések miatt azonos méretben nagyobb kapacitású és gyorsabb eszközök ( pl RAM-ok ) állíthatóak elő. Ilyenkor a gyártó két dolgot tehet ha fejlődni akar.
1: Azonos méretben nagyobb kapacitású egységet épít be
2: Csökkenti a méretet és megmarad azonos kapacitáson.A második lehetőséggel nem tudnak bevonzani túl sok vásárlót...
Ami az appokat illeti szerintem nem azok zabálnak sokat hanem az hogy mindenki egyszerre akar 8-10 játékot futtatni egyszerre csak hogy bebizonyíthassa hogy kevés az a ram ami a készülékében van.
Ami már jelentősebb probléma az a gyártók hozzá állása frissítés és optimalizálás szinten. Ha veszel egy csúcs mobilt max 2 főverziót frissíthetsz ( ha szerencséd van ) mert utána szarik a gyártó a fejedre.
Aki azzal jön hogy nem futna a régi telón az kapjon már észhez és magyarázza meg hogy pl a Snapi 800 miért is lenne gyenge a mostani rendszerekhez mégsem hallani frissítésekről.
Az Apple ebből a szempontból jelesre vizsgázik mert amíg a hardver engedi addig frissíthetsz mert nem ezzel akar rávenni a gyártó hogy dobd el a telefonod és rohanj a boltba venni egy újat. -
válasz
motown5l #101 üzenetére
> Nem mondom azt hogy gyorsak voltak,de nem olyan nagy kulombsegek voltak a mostaniakhoz.
Csak epp toredekannyit tudtak, mint a mostaniak. 50x annyi pixel van most egy telefonban, mint anno, 20x akkora fotokat csinal, 100x gyorsabban tolt le cuccokat a mobilneten keresztul.
-
Raymond
titán
válasz
motown5l #101 üzenetére
Azert talan nem olyan rossz a helyzet mert a meretek mer alszaladtak es nem konnyu "betolteni". Amikor az 1GB->2Gb valtas volt ott mas volt a helyzet mert az OS es az app-ok is fejlodtek meg eleg gyorsan, de peldaul mar most is amikor itt a mainstream 3GB-4GB telefonok meg mindig problema nelkul lehet hasznalni egy 2GB telefont. A 4GB->8GB valtasnal meg kevesbe lesz problema, foleg nem rovid tavon.
-
motown5l
senior tag
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Mikor kijottek az elso androidos mobilok,128mb ram volt benne.Nem mondom azt hogy gyorsak voltak,de nem olyan nagy kulombsegek voltak a mostaniakhoz.Szerintem a problema az optimalizalatlansagban keresendo.Es nincs szukseg 8gb Ramra.Ha megkapja tenyleg a 8gb ramot,ami szerintem nem fog bekovetkezni,akkor 1 even belul bucsut mondhatunk a 4gb-os mobiloknak.Kb annyit fognak erni,mint most az 1 gigas mobilok.Ra fogjak kenyszeriteni az embereket hogy csereljek le a keszulekeket 1 max 2 evente.appokat direkt a nagy ramra fogjak optimalizalni,amit most is csinalnak.
-
Matada2.3
veterán
Mi indokolja az ekkora ugrást vajon? Azon már rég nem érdemes vitatkozni, hogy kell-e vagy nem az ilyen 6-8gb RAM. El kell fogadni, hogy lesz. Ebben csak az a szomorú, hogy így tudják indokolni, miért lesz drágább mint a tavalyi modell.
-
<Lacy85>
addikt
Most már arra kell rávenni az embereket hogy cseréljék le a telefonjaikat és mivel a 2-3 éves okostelefonok még bőven használhatóak ez nem lesz könnyű ( ne a tech őrültekről beszéljünk mint mi is vagyunk ).
Néha azért a józan ész felül tudja írni a tech őrültséget.
Asszony erősködött, hogy vegyek már én is egy S7 Edge-et, de úgy vagyok vele, hogy mi a francnak cseréljem le a mostanit, ha még mindig tökéletesen megfelel mindenre? Gyors, mint új korában, a snapi 801 meg a mai napig tökéletes szinte mindenre. Szóval maradt a Z3. -
-
Csapo83
aktív tag
válasz
RaveForce #92 üzenetére
Az a gond hogy nem tudnak már nagyon mit kitalálni ami leköti a vevőket. Ha csinálsz egy moduláris mobilt akkor lehet hogy alapkészüléket kevesebbet adsz el de azzal többször kereshetsz pénzt és a vevők sem fognak évente 2-3 alkalommal telefont cserélni, de lehet hogy egy bővítés még nem veri ki a biztosítékot náluk. Ha több gyártó csinál például központi modult ( SOC, RAM ) akkor abból lehet megint csak versenyt csinálni ami forgalmat generál.
Ebben az évben két gyártó is próbálkozott megint a moduláris kialakítással csak szerintem ezek még nagyon primitív próbálkozások ( LG, Lenovo )
Valamerre mozdulniuk kell mert eddig volt már:
Kinek van kisebb telefonja?
Kinek van színesebb telefonja?
Kinek van nagyobb telefonja?
Kinek van Laposabb telefonja?
Kinek van több MPixeles-es telefonja?
Kinek van több magos telefonja?
És most ott tartunk hogy kinek van lekerekítetteb telefonja?Egyre kevesebb olyan dolog van amit még ki lehetne aknázni szóval valami nagyon nagyot kell dobbantani pár éven belül. A piac már közel telített még ázsiában is. Most már arra kell rávenni az embereket hogy cseréljék le a telefonjaikat és mivel a 2-3 éves okostelefonok még bőven használhatóak ez nem lesz könnyű ( ne a tech őrültekről beszéljünk mint mi is vagyunk ).
-
pohár
félisten
válasz
kakuk.tamas #85 üzenetére
hát nagy kunszt nem kell hozzá, mivel megcsinálták az iparág első 8GB-os LPDDR4-es modulját 10nm-es osztályon, ami 15×15×1mm méretű (amire szépen rápattintják az új UFS-t, meg az új Exynos-t, és viszlát), itt egy kép, hogy mekkora is az S7-ben az SoC (a Hynix felirat az)
-
RaveForce
veterán
KeszulekHazon belul, eletkepes lehet a dolog, de csak akkor amikor ez meg fog terulni, ertsd: amikor annyira leul a piac, hogy alig vesznek ujat, mert a regi kiszolgal es mar csak ezzel lehet penzt keresni, nem garazsceg (mar) a google valszeg eros piackutatast vegeztek es az jott ki hogy ez meg odebb lesz, kar penzt olni bele egyelore, mert egyelore a fene tudja egyaltalan merre agazik el az iparag
-
Csapo83
aktív tag
válasz
RaveForce #89 üzenetére
Olvasva a sok kritikát hogy soha semmi sem jó szerintem lenne réteg aki legózik. A vízállóság is megoldható technikailag mint ahogy minden más is. A Google szerintem egy kicsit elkapkodta a dolgot a készüléket is de annak az elvetését is. Ha belegondolsz akkor a mostani mobilok is mudulokból állnak csak ezek nem szerelhetőek. Ha ezeket a részegységeket egy busz rendszer köti össze amik külön tokozást kapnak és egy ötletes elrendezést követve ezek ha nem is házilag de pl egy szervizben cserélhetőek akkor az már egy lépés előre. Az Ara egy jó koncepció volt de nem álltak mögé a gyártók a Google pedig egyedül kevés ehhez. A megtérülés egy radikálisan új szisztémánál meg nem 1-2 évben mérendő dolog és sok nagy cég komolyan profitálhat a dologból ilyenek pl a Qualcomm, Sony, LG, Samsung, és lehetne még folytatni a sort. Az viszont tény hogy egységes támogatás és szabványosítás nélkül halva született a dolog.
Ami a készülék kiválasztását illeti két csoport van szerintem:
1.: Akik divatcikként tekintenek a telefonra
2.: Akik használati eszközként tekintenek rá -
Fitzgerald
veterán
Van ám értelme lol. Nemrég volt cikk Anandtechen a ramhasználatról, 4 és 6GB ram-os készülékekkel. Még a 4 is bőségesen elegendő manapság, és ez valószínűleg jövőre sem változik. Bár ennek (egyenlőre) még mindig több értelme van, mint egy 4K kijelzőnek telefonban.
-
RaveForce
veterán
Az arat jogos vegulis h kukaztak. Nincs megterulesi rata, a telefon teljesen mas mint egy pc, nincs felvevopiac a tipikus vasarloreteg felol ilyesmire, sot en mint 20 eve telefonbuzi se kirakoznek ezzel, sok lemondassal is jarna mint pl vizallosag, design, etc. Gondolatkiserletnek jo volt, de egy okostelefon teljesen mas szempontok alapjan kerul megvasarlasra, kivalasztasra mint egy bovitheto pc, laptop, ultrabook, es a felsorolasban is lehet latni, minel inkabb mobilabb, annal jobban zarodik az ollo, na a smartphonenal ossze is csukodik
-
Csapo83
aktív tag
Ennél nehezebb feladatot is meg tudtak már oldani. Csak idő és pénz kérdése. Szerintem a hajlított kijelzőket sem készen találták a fa alatt. Nem rövid távú befektetés az ilyen és nem is biztos hogy csak egy gyártónak kellene foglalkozni a dologgal hanem nyíltá tenni a dolgot és szabványosítani.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
RaveForce #84 üzenetére
Persze hogy mindenki sír mindenért....
A Google-nak volt annó egy jó ötlete csak kukázták ( Project Ara ). Az alap koncepció az volt hogy rakj össze azt magadnak amit akarsz ( de ez sem volt jó a népnek ).
A sok "RAM fan"-nak pedig feltenném azt a kérdést hogy tudják e hogy mire használatos a ram pontosan és hogy hogyan is működik a dolog? Szerintem elkeserítően kevesen tudnák megmondani azt pedig még kevesebben tudnák indokolni hogy miért is nem elég annyi ram ami egy korszerű erős Gamer PC-t is ki tud szolgálni...
-
kakuk.tamas
addikt
"... még két gigabájtot mellédobni nem akkora kunszt."
A kedves cikkíró tervezett már nyákot? Nem? Rögtön gondoltam! -
Csapo83
aktív tag
DE JÓ!!!!
Végre tudok 3D CAD-ben tervezni a telefonomon miközben 4K filmet renderelek és nem szaggat be közben a Witcher 3-sem amikor VR-ben nyomom neki és BT 5.0-án is tud csatlakozni az Ultrahangos medvecsapdámhoz, mindezt pedig a víz alatt ülve is megtehetem már!!!Csak én érzem úgy hogy ez már a néphülyítés kategória????
Esküszöm mint az oviban....Pittyikének hat van nekem nyóc kell, nem tudom hogy mi az és mire való de nekem több kell!!!
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Juhaszatti #39 üzenetére
Ugyan annyira merül a telefon akkor is, ha minden programot bezársz, meg akkor is, ha mindegyiket hagyod a háttérben.
Nem tudom, hogy ezt honnan szedted -
fugu
tag
És akkor végre nem fog laggolni a touchwiz?
-
S e t h
nagyúr
Kevés. Note7 fiaskó után minimum 16 kellett volna.
-
válasz
Juhaszatti #71 üzenetére
Semmit?
-
w333
félisten
Szerintem nálad van a hiba ... itt is látszik hogy semmit nem tölt újra !
Én sem tapasztaltam, illetve nálam 2 - 2.2GB a szabad memória !
-
Tibee86
nagyúr
Micsoda innováció.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
szupermacs #30 üzenetére
Engem sem izgat.
-
joey04
titán
válasz
szupermacs #30 üzenetére
igen.
-
jacis
nagyúr
A baj az hogy most 4 van az s7e-ben és még mindig egy rakás..... a memóriakezelés. Kb mindent újratőlt. A cimborám i7-e simán ráver két kört fele annyi rammal. Tehát ez a 8GB is kb csak a szemnek jó de csodáljoznék ha most majd a samsung annyira jól ki tudná majd hasznalni hogy van.
-
törölt tag
Nem hiszem, hogy manapság még évekkel a kadás előtt elkezdenének fejleszteni egy telefont. Simán tudnak még variálni vele pár hónappal a kiadás előtt. Bár lehet, hogy nagy cégeknél még lassabban és nehézkesebben mennek a dolgok, de a kicsik relatív gyorsan dolgoznak azért.
Totheground: Nem nagyon van most olyan, amivel nagyot tudnak dobni. Nem hiába próbálják meg terelni a témát a VR meg okosórák felé, mert a mobiloknál most egyszerűen nincs fejlődés, csak inkrementális.
-
henrik1
tag
na, még 4 giga, és végre én is tudok venni egy okostelefont.
-
válasz
Totheground #58 üzenetére
A Note7-problemanak sok hatasa nem lesz az S8-ra. Amikor elkezdtek visszahivni a N7-eket, akkor mar kozel vegleges allapotban kellett lennie az S8-nak.
Nem is ertem, hogy mit gondoltok, tenyleg
-- fel ev alatt dobnak ossze egy telefont? Talan (!) az S9-re vagy 10-re lehetne ennek hatasa.
-
NandorHUN
addikt
A gyártók alapszabálya az, hogy valahogy el kell adniuk az újabb vasat és mivel ez nem PC ezért már nem tudnak mit kitalálni, az Androidos környezethez felesleges már nagyobb felbontású kijelző, gyorsabb eszköz (minek is? ) vagy nagyobb RAM.
Erősebb van persze, hogy jobb csak kérdés, hogy megéri a + 100e-s felárat? Azt már nem hiszem. Mobil gyártóknak biztos fő a feje, hogy mi lesz így 3-5 év múlva amikor már tényleg nem tudnak mit kitalálni.
-
törölt tag
válasz
Totheground #53 üzenetére
Az, hogy téged nem érdekel, nem azt jelenti, hogy mást sem. Különben ha eljutottál oda, hogy nincs szükséged a csúcshardverre, akkor legfeljebb nem kell majd 250 ezret kiadjál legközelebb telefonra, elég lesz 100-150 is. Ez miért baj?
-
Totheground
addikt
Ezek közül egyedül a jobb hangfelismerésnek van értelme (amit úgyis a cloudban oldanak meg, főleg a google érthető okokból).
Normális VR még nincs sehol (és nem csak a hw miatt, mert arra lehet céleszközt is gyártani) a játékok meg le vannak sz*rva (egészen addig, amig lesz normális fully immersive/full dive VR). -
asdf_
veterán
válasz
this is life #48 üzenetére
Egy pontig az erosebb vas tenyleg jobb, de atlag felhasznałoknak mar igy is tul van meretezve hw teren lassan minden android telefon.
Van a feneket, a mai napig toljak a dzsunka szarokat 1 giga rammal. Brandes gyartok is.
-
válasz
this is life #48 üzenetére
Nincs tulmeretezve, az alkalmazasok meg fogjak enni a hardvert, barmekkora is legyen az. Ha 100x erosebb lenne az atlagos HW, akkor szebb jatekok, jobb VR, jobb hangfelismeres, etc. lesz a normalis.
Az Androidos tabletek kb. senkit nem erdekelnek.
-
-
Totheground
addikt
Revolutionary
-
NandorHUN
addikt
Ez már tényleg csak az e-pénisznek jó, mondjuk könnyebb ezzel elohozakodni mint tényleges innovációval.
-
> Azért ba*meg, mert Androidon minden valós időben fut
Ha arra gondolsz, hogy a hatterbe rakott alkalmazasok tovabbra is futnak, akkor sulyosan tevedsz. Pont ugyanugy 'hibernalodnak', mint iOS-en vagy Windowson.
Azert kell a Droidhoz tobb ram, mert az alkalmazasok memoriamenedzsmentje mashogy van megoldva. (ARC vs CMS)
-
Ha pedig ez is túlmelegedős lesz, garantált újabb 3-6 hónap drága DDR4!
-
Apollyon
Korrektor
Látszik vakítják a népet ezerrel. Ahelyett hogy normálisan megírnák az androidos programokat, csillió rammal mászkálnak az emberek az utcán... Bráfó
-
Raymond
titán
6GB meg 8GB a telefonokba. Es nem csak a 700EUR+ mint ez lesz hanem a 400EUR (OPO, Xiaomi) es lassan a 200EUR (kulombozo kinai) telefonokba is (egy Elephone P9000-ben is 4GB/32GB kombo volt mar az ev elejen is). A szerencsetlen licenszkovetelmenyek miatt meg meg mindig a 2GB RAM es 32GB eMMC kombinaciojaval kinaljak a belepo Windows 10 laptop es hybrid tablet gepeket, pedig ott tenyleg elferne legalabb egy 4GB/64GB kombo.
-
Juhaszatti
addikt
Minél több a RAM, annál több app fér bele. Minél több app van ramban tartva, annál több energia kell neki, annál gyorsabban merül az akku. Úgyhogy nagyon remélem hogy eljön az "akksiforradalom" is mire 16/32GB RAM lesz egy telóban. Különben vagy kényelmetlenül vastagok lesznek, vagy fél napig bírják.
-
dementor
senior tag
válasz
Luck Dragon #31 üzenetére
Az akadást én sem értem.
-
asdf_
veterán
Ha kibujsz a barlangbol, eszreveszed, hogy boven masfelszerese felettire dragult a memoria iden, leven hogy a telefon- es tabletipar memoriafelhasznalasa annyit nott, hogy mar magasabb mint a szamitogepipare, igy az alaposan magasabb kereslet okan felmentek az arak.
Hint: az SSD arak is elkezdtek mar emelkedni -
no more
veterán
Komolyan, mikor fogom megérni, hogy egy -elvileg- szakmai oldalon nem látok olyan kérdést, hogy "Minek? Minek ennyi RAM?"
Azért ba*meg, mert Androidon minden valós időben fut, és mert a RAM kb. a legolcsóbb cucc a telefonban. Azért.
Amúgy az S7 köszöni szépen, lazán elvan 4GB RAM-mal, nem tölt újra semmit, stock Android szinten van a memóriakezelése.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Ha "rájönnének" hogy adnák el évről évre az új telefonjaikat? Direkt van ez a rendszer így kitalálva hogy kvázi semmi nem elég neki ezért mindig van új a nap alatt a spec-el adják el a geekeknek, formatervvel meg a kvázi hozzá nem értő közönségnek.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
De miért akadna? Nem vagyok fanboy, de az S6-S7 tulajok sem panaszkodnak. Ami azt illeti, anno egy ideig használtam az akkori csajom S4-ét, baj már azzal sem volt. Alapból az akadás, mint olyan, az nem a ram mennyiségétől függ (inkább a proci+grafikus gyorsító szvsz).
Multitask-ügyben meg szerintem meg az a legjobb, ha nem kell várni semennyit sem, mert ott folytatod, ahol abbahagytad (böngészés, játék, mindegy mi).
-
boeing
őstag
Ha ezt is meg csinálják mint 7 edget,akkor ez ütös lesz ezzel a felépitésel,én drukolok.
-
Freiherr
őstag
válasz
szupermacs #30 üzenetére
Igen.
-
Hiába lesz 8 & 16GB RAM, ha egyszerűen az optimalizálással ezen is akadni fog.
Komolyan ha erre egyszer rá jönnek ez lesz a világ nyolcadik csodája.
-
szupermacs
veterán
Én vagyok az egyetlen, aki nem izgul fel a multitaskra?
-
pohár
félisten
válasz
Den Hadnagy #28 üzenetére
hozzáteheted a kijelzőt is (háde oled, túl van szaturálva, hogy jobban eladhassák, ilyen színek nincsenek is a természetben, meg egyéb baromságok
), holott az S5 óta a legjobb kijelzői a Samsungnak vannak (minden tekintetben)
-
Den Hadnagy
senior tag
Aki azt kérdezi, hogy minek ennyi, az hajlamos megfeledkezni a marketingszempontokról. Olyan ez, mint a lóerők hajszolása. Nem elengedhetetlen, de nem is baj, hogy létezik. Zsigerből fikázni a Touchwiz-t a régi berögződések alapján meg sima dilettantizmus, és baromi unalmas már.
-
szaszyka
senior tag
Meg is állna a Világ, ha nem Samsung hír lenne az első egy pár napos szünet után.
-
törölt tag
válasz
1shot1kill #7 üzenetére
Idáig is lehetett.
És ha nem f@s progival csináltad, ríltájm közelivel ment 4K-ban is. -
hemaka
nagyúr
Akkor mindenki meg most vegyen a gepebe ramot, mert fel fogjak nyomni direkt az arakat a memoria beszallitok..
-
dementor
senior tag
Nagyon szorítok a Samsung-nak, nem mintha félteni kellene őket. Nálam ők a legjobbak és véletlenül sem az almás cég.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ááá
Csak 8 giga?Legyen 512gb inkább
-
noro79
tag
Talán elég lesz a táccs vízre... 😂
-
Valamivel el kell adni az uj termekeket , meg aztan optimalizacio helyett egyszerubb mindent erobol megoldani ... en meg itt szenvedek egy win10-es tablettel 2giga ram tarsasagaban, lehet hogy ki kellene dobni
. A w10m telefonom meg maga szegyen 4 core /1 giga ram-al ...
Amugy erdekes hogy lassan "erosebb" vas van a telefonokban mint egy consumer laptop,tabletben .. tudom nem, a cisc vs risc kulonbsegei miatt.
Johet a telefonokba a ram drive hasznalata ,illetve a teljes rendszert betolteni szorostul borostul a ram-ba. -
Hank18
csendes tag
Amikor az elsok kozott megvettem a Note 3-at 3gb rammal en is feltettem ezt a kerdest, mi ertelme. A legtobb telo egy gigas volt a jobbak 2. De aztan rajottem. Amikor elkezdtem dolgozni a telefonommal tobb excelt is meg kellett nyissak(nem MS excelben, csak a tablazatot) es gyonyoruen futott. Mindent meg harom ev utan is doccenes nelkil csinalja, ugy h megy a Spotify, navi es kb 3 egyeb progi. Imadom es a kovetkezo telom is a legnagyobb ramos lesz. Egyszeruen ez a legjobb velemenyem szerint ami egy telefonnal tortenhet, ha telepakoljak rammal.
-
dz1989
senior tag
Oda vág.
De én az alapvetőkre is figyelnék. Valamint arra hogy Maradjon vízálló és de cserélhető akku. Maradjon a bővithető memória és az infra.
-
kengyel
nagyúr
Tényleg jól hangzik a Ram mennyisége, de az S7-is elvan a maga 4GB-val.
-
moleculez
veterán
Mostmár lehetne az androidot RAM-ba telepíteni, meg opcionálisan appokat, amiket gyakran használ az ember, és még így is maradna.
-
Izzé
őstag
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Ramból sosem elég!
-
1shot1kill
csendes tag
Juhéé végre lehet videót renderelni mobilon is
-
-
gooool
őstag
Én meg itt szenvedtem karácsonykor a Win10 telepítéssel a notimra...
Ha ezt tudom, akkor csak veszek egy szép monitort és megvárom, amíg az S8 kapható lesz, majd a hátára szigszalagozom és kész is az iMac.Egyébként az erődemonstráción kívül ilyenkor mindig csak az jut eszembe, hogy vajon ezzel mi a cél? Hogy az optimalizációt félvállról lehessen venni és sűrűbben tolhassák ki a flagshipeket?
-
NA ez aztán a szint lépés , pont ennyi van az asztalimba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest