Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De legalább ha megtámad valaki orrba vágod vele. Ahhoz épp jó.
-
BladePocok
tag
Ha jól számoltam akkor egy 345 PPI-os készüléket kapnánk, ami azért elég jó főleg ekkora képernyőméretnél. (18:9-es arány, 2160x1080, 6.99 col)
[ Szerkesztve ]
-
Elementh
aktív tag
Gyereknek ha elpusztult a táblagépe, megvan az utód.. Ennyiért megéri..
-
Hallosz
senior tag
Azt hiszem, telefonálásra beszerzek egy normál buta telefont, minden másra ott van bármi más. Mint Pl. ez Phab-tablet.
-
*Mukeey*
addikt
Nagyon jó lesz,2.telónak azonnal benevezek rá.Volt Max1em,nagyon jó készülék.Imádtam az akku méretét...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
törölt tag
Kell! Csak legyen benne b20 és már meg is vettek
-
Juhaszatti
addikt
válasz thunder6230 #35 üzenetére
Nem Mi Mixről van szó, hanem Mi Maxról
-
Balint729
csendes tag
Nekem tetszik az elképzelés, még jobb lenne stock droiddal, mint a MI A1.
Sokan rettenetes embernek tartanak engem. Pedig gyermeki szívem van. Az íróasztalomon egy befőttesüvegben...
-
Természetesen tovább nőnek a kijelzők, csak 7" felet már hosszába meg félbe hajtjuk őket.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
dutrás
őstag
Nem hinném hogy ez általános lesz. 5 5.5 6 col biztos lesz még nagyon sokáig.
P50 pro/P40 Lite
-
NeRo28
aktív tag
Nekem az első szériás Mi Max-om van!Szerintem ez nem lesz nagyobb csak a képarány miatt belefér ebbe a házba is ha elég kicsik lesznek mindenhol a kávák...Én tuti cserélni fogok rá!Nagyon tetszik ez a széria mondom úgy h kezdtem androidon Galaxy s3,Note 4,Note 7-el!Erre cseréltem a Note 7 et és még az után is teljesen elégedett vagyok vele!Kb 20 ismerősömnek van Xiaomi telefonja különböző típusok és mindnek hibátlanul működik...
-
slimshady
senior tag
Ez a kijelzomeret azert mar enyhe tulzas. :-) Mennyire takarekosak a pletykalt SoC-ok a Mi Max 2-ben ketyego Snapdragon 625-hoz kepest?
üdv.: SlimShady
-
Dodge94
tag
válasz Carbonado11 #25 üzenetére
Gondolom nem tűnt fel, hogy már alig adnak ki kis kijelzős telefont, szóval nem hiszem, hogy te vagy az, aki "diszkriminálva" van, ha telefont akar vásárolni
-
Carbonado11
tag
Nem értem én ezt a " - túl nagy ! " - mizériát!
És ha nagy? Hagy döntsem már el én, hogy mi kell nekem!
Másokkal ellentétben én igenis a nagy kijelzős telefonokat szeretem. És mert így van, nem fogok mások kedvéért kicsit venni. Nekem meg az 5 colos nem tetszik, ne is vegyetek olyat!
Mellesleg ezzel a torz képaránnyal inkább csak magas, viszont elég keskeny.
Ez a bugyuta, hosszított kijelző-divat is lecsenghetne már! Követelem a 16:9 - eseket!Redmi Note 8
-
válasz BladePocok #21 üzenetére
Semmi trükk ez kérlek Kínai ár.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
prolad
addikt
Ha nem spórolják ki a hardvert, akkor cserélem a mixet. Pedig eldöntöttem párszor, hogy nem kell több xiaomi, de mindig előhúznak valami jót
-
BladePocok
tag
Engem ez az ár aggaszt, hogy még mindig "csak" ennyibe kerülne... valami trükk lesz itt vagy alapból drágább lesz, majd elválik.
[ Szerkesztve ]
-
ace05
senior tag
7-8 colban keresek tabletet magamnak. Miután az mtk soc nem játszik nálam, és az az olcsó lenovo amiben sd625soc van, nem nyerte el a tetszésem, a spec olvasása után ez pont megfelelne nekem.
-
M..
csendes tag
Nosztalgiavonatra felülök én is első szériás Note-om volt. Ismerőseim külön kérték emeljem a fejemhez mintha telefonálnék, és azon szörnyülködtek, hogy majdnem kitakarja a fejemet. Mikor hallgattam egy előadást arra jegyzeteltem, más meg a füzetébe körmölt. Nem értette senki mit csinálok. Utcán forogtak utánam az emberek, ha telefonáltam. Cirkuszi mutatványnak számított.
Igen: 5,3"-ról beszélünk. Manapság ez a méret a "mini" jelzőt megkaphatja . Kik vagyunk mi, hogy a 7"-t megkérdőjelezzük 2018-ban. 2022-re lehet az lesz a mini kategória.
-
joey04
titán
memóriaváltozatok szempontjából pedig 3/64, illetve 4/128 GB-os csomagok várhatók.
A Mi Max 2-ben minden esetben 4GB ram van, szóval ez remélem nem lesz igaz.
-
zozzo72
aktív tag
Emlékszem a szőrnyülködésre mikor megjelent az 5,5"...
Az már majdnem a világvége volt.
-
Fitzgerald
veterán
Az első tabletemnek volt ekkora képátlója 5 éve baszki.
-
Somatom
veterán
"Kiváncsi vagyok hogy mikor lesz vége ennek a nagyobb a jobb gondolkodásnak"
Soha. Akkor lehetne vége, ha nem lennének nők a Földön. Nélkülük viszont mi sem lennénk.
Szóval, bele kell törődnűnk abba, hogy nem a méret a lényeg, hanem az, hogy jó nagy legyen.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Jhonny06
veterán
Még az első generációt használom, de ha ez megjelenik, azonnal váltok. Szerintem ár-érték arányban baromi jó kis készülék, főleg annak, akinek kell a nagy kijelző, de nem igényel csúcs hardvert. És még mindig baromi gyors ez is. A Mi Max 2 kamerája viszont kéne.
Én már megszoktam ezt a méretet, nem fog zavarni, ha valamennyivel nagyobb lesz.
-
macskea
őstag
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Emlékszem még a Dell Streak bemutatójára, hogy úr isten, de nagy, minek ez!
Azt hiszem az 5"-es volt. Változnak az idők.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
janeszgol
félisten
Miért nem csinálnak egy hengerre valót és mindenki annyit tép le, amekkora kell neki. Ja, előre szaladtam az összehajtható telók utánra. Majd 2030-ban kb.
-
borand
aktív tag
tablett, maradhat?
-
A megoldás a 6,99" szóval nem 7" . Így még nem tablet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Csapo83
aktív tag
Kiváncsi vagyok hogy mikor lesz vége ennek a nagyobb a jobb gondolkodásnak. 2020-ra már okosTV-ket fogunk hátizsákban cipelni?
A kedvenc pálinkámhoz hűséges vagyok! A márkákhoz, rendszerekhez nem!
-
bollokcs80
Korrektor
Az a telefon, ami 7 colos, az már tablet, nem?!
B.Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest