Hirdetés

7 hüvelykes kijelzővel jöhet a Mi Max 3

A Xiaomi kedvező árú óriásphabletje a jelenlegi hírek szerint idén is új generációval frissül, megjelenítője pedig nem csak 18:9-esre nyúlik, hanem nagyobb is lesz. 6,99 hüvelykre kell számítani, tehát nem kizárt, hogy az előd tekintélyes magasságát és szélességét is meghaladja majd. Ezt egyelőre még nem tudhatjuk, hiszen csak a hátlapról érkezett fotó: az ujjlenyomat-olvasó kvázi magától értetődő, az előző generációkon is így oldották meg, ám a dupla hátlapi kamera egyértelmű újdonság a széria történetében.


[+]

Állítólag Snapdragon 635 (vagy 630, esetleg 660, ki melyik forrásnak hisz) kerül bele, memóriaváltozatok szempontjából pedig 3/64, illetve 4/128 GB-os csomagok várhatók. Az akkumulátor kapacitása minimálisan fejlődik, 5500 mAh-val, a széria egyik legfőbb vonzerejét adó kedvező ár pedig szintén megmaradhat, 1699 jüanon, azaz körülbelül 66 000 forintos áron startol majd Kínában.

Azóta történt

Előzmények

  • Nougatot kapott a Xiaomi Mi Max

    A Xiaomi legnagyobb készüléke is lassan Android 7.0-ra frissül, bár elvileg még béta állapotú szoftvert dobtak a nemzetközi variánsokra.

  • Jön a Xiaomi Mi Max 2 is

    Egyre több Xiaomi készülék kerül képbe, az alsó kategóriától a legfelsőig számíthatunk újdonságokra.

Hirdetés