Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
Az lehet, de legalább nem lenne annyira értelmetlen termék, mint amilyen most.

Mert értem én azt a hozzáállást, hogy van akinek jobb lenne egy butafon, amit 2 hétig nem kell tölteni, és csak telefonálásra használatos + egy okostelefon tudású másik kütyü, amin minden mást csinál az ember.De az eddigi iPod Táccsok erre nem voltak jók... ez méreténél és funkciójánál fogva egy hordozható kütyü kéne hogy legyen, de igazából nem volt az. Mert onnantól kezdve, hogy kiléptél a lakásból, semmit nem tudtál használni, ami internettel kapcsolatos... ergo a zenelejátszón kívül kb. hasznavehetetlenné vált az eszköz.
Nem ítéltem el persze azt, aki ilyet vett, de óriási pénzpazarlásnak tartottam.De most ha belegondolok, hogy lenne nálam egy cucc, amit előveszek a zsebemből, és ugyanúgy BÁRHOL megnézhetem rajta az e-maileket, bárhol netezhetek, bárhol körülnézhetek Google Maps-en, bármikor megnézhetem a vonatmenetrendet, bármikor küldözhethetek üzeneteket Viberrel (vagy majd az iMessage-dzsel)... hm... hát ez már nem rossz alternatíva.

Én is az iPhone-t (a többi funkciójához képest) legkevésbé használom telefonálásra, illetve a telefonálás részében annyira nem érzem szükségét az "ájfonságnak", nem lenne nagy érvágás, ha hívásokat fogadnom, indítanom egy butafonon kéne.
Talán az SMS írás gördülékenysége hiányozna, de az se egy kibírhatatlan dolog. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó telefon töltők vezetékes, vezeték nélküli!
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem ítéltem el persze azt, aki ilyet vett, de óriási pénzpazarlásnak tartottam.