- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Bár szerintem a megjelenéskor nem vesznek olyan sokan játékot, de a GRID elég népszerű, és a végül meg nem valósult magyarítás miatt most csúszott a hazai kiadás nem is kicsit. Ha még egyedüli eset lenne, az ok, de ugyanezt eljátszották pl.: a Kane & Lynch esetében is.
-
Rigel77
tag
Én ps3 ra vettem meg a Gridet . Elég jó lett , de csak ha úgy tekintesz rámint egy Arcade versenyre , mert szimulátornak nem nevezném az biztos . Viszont adrenalin bomba a javábol ahogy száguldozol benne .
-
Enton
addikt
"Jelenlegi Állás szerint mégsem lesz magyar verzió a játékból. Csak magyar kézikönyvet csinálnak hozzá.
Biztos ugy vannak vele, hogyha honosítást akartak volna akkor azzal még idén sem lennének kész!
Csakmert emiatt csusztatni egy jó játékot 2-3 hónapig az ultragáz!"Ezt kábé 1 hónapja írtam a ITT! ENNYI
-
athomi
veterán
Ehhez a játékhoz semmi szükség honosításra. Nincs sztori, nincsenek párbeszédek, teljesen érthetetlen, ráadásul e miatt késett a játék kiadása. Öngól!
-
janeko
őstag
válasz
csakegyreg #2 üzenetére
igen, csak a fórumon mindenkinek eredeti játéka van csak(elvileg
)
nem is tudtam, hogy nem jött ki m.o-n, pedig szerintem nem rossz
-
Enton
addikt
válasz
csakegyreg #2 üzenetére
Hát szerény személyem a GRID-et megvette volna már amikor megjelnt, node nem akarták kiadni mert honosítás mifene és szépen csúsztak 3 hónapot!
Na most őszintén engem nagyon érdekelt és még érdekel is a játék de nem fogok 3 hónapot ülni a seggemen hogy megjelentessék, ez azért már közröhely kategória!
És több mint valószinű hogy nem fogok rögtön pattani ha ki is dobják, de hát ennyi ha nekik nem kell a bevétel, akkor nem kell! -
csakegyreg
tag
warezr jóvoltából már mindenki tolja itt is.
és nem hinném ,hogy olyan hatalmas bevételeket hozna
-
bOtX
aktív tag
ha még Magyarországra is kiadják akkor még többet hozna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged