- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Powerbeats Fit néven érkezik új Beats fülhallgató
- Már görgetés közben is fordít a Google Karikázva keresés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
CharlieDrop #7 üzenetére
Direkt végignéztem egy rakás oldal tesztjét, és nem nagyon találtam olyat, ami ne lenne benne a csomagunkban, vagy ne lenne már egy hasonló feladatra szánt alternatíva (pl.: 3ds Max vs.Maya). Olyan oldalt pedig végképp nem találtam, ahol 18 különféle teszt lenne, 10 körül van az átlag. Szerintem majdnem minden főbb felhasználási területet lefedünk, ami egy asztali desktop PC-nél előfordulhat.
morgyi: Vagy (már) saját vagy éppen még nálunk maradt. Kölcsön nem kértünk most semmit, mert nem volt rá idő.
Yutani: Nem érzem "sutának". A gyártástechnológia sarkalatos pont, és nagyon sok múlik rajta, több mint az architektúrán. A 32 nm valahol rendesen el lett baltázva, akárcsak kettővel korábban a 65 nm. Hasonlítsd össze a 65 nm-es Phenom és a 45 nm-es Phenom II fogyasztását, ahol a mikroarchitektúra szinte ugyanaz.
Most pedig a sok meló utáni jól megérdemelt pihenés következik. Jó kattintgatást és olvasgatást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol Screenshot
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest