- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vivo2000
tag
Üdv nem rég vettem a fiamnak egy ilyen telot, azt kell hogy mondjam nagyon jó kis telefon, jó a fogása a fém burkolat nagyon prémium hatást ad. én 40000ft ba tudtam venni neki újonan függetlent annyiért szerintem bőven megéri.Az árához képest nagyon jó kis telefon, jól fényképez ahoz képest hogy középkategoria,még a komolyabb játékok is szépen futnak rajta,szoval nyugodtan ajanlom aki egy olcsobb de mégis prémium telot akar venni...
-
Konyika
senior tag
mennyi? Ugyan ennyiért vettem a J7 2016 egy hónapja
-
sherlock82
senior tag
Lehet magasan a belépő ár, az emberek nagyrésze úgy is akkor veszi meg a telefont mikor már egy ideje forgalmazzák és alacsonyabb az ár.
Ha pedig az fontos valakinek, újonnan megjelenő telója legyen akkor annak ára van.
-
jUUh
addikt
Nem fog ez annyit érni, amennyiért adják, hiába Samu...
-
DS39
nagyúr
Egy ilyenre pályáztam, gondoltam az idei is 40-45k körül lesz. Erre tessék, pfff.
Másik jelölt a Redmi 4X lenne, azonos áron kb. az jobb.
-
Swinegod
őstag
A Redmik nem droppolnak árban, nincs hova. És a szoftvert meg jóval tovább kapja a Xiaomi, mint a Samsung
A 4A, a 4 és a 4 Prime is ugyan ennyi volt mikor kijött
És nem, ennyiért ez nagyon nem belépő szint. Ez közép-középkategória, a 4A meg a P8 Lite félék a belépők. Mármint árban. Azért mert egy Trabantot 10 milláért adsz nem lesz luxusautó -
Swinegod
őstag
- Üzemidő jobb lesz, sokkal nagyobb az aksi, a 14nm ellenére is és amúgy is világrekorderek a Xiaomi üzemidők
- GPU legalább, 2 de inkább 3x erősebb, a CPU pedig pár százalékkal rosszabb csak
- A nagy felbontású kamera meg, hát 23MPx-es Sony vs 12-es Samsung példája
- Van nagyobb tárhely is
- Ennyire nem rondaNem is értem mi a tökömnek hasonlítom(tam) a két telefont, hát a 4A fele annyi,
(Samsung TALÁN jobb BT-t, NFC, és fém lesz) jogosabb lenne a 4 Prime-al, mondjuk még az is kevesebb -
dave987
aktív tag
Csak azt felejtetted el hogy ezek közül már egyik sem olyan friss masina. A cikkben szereplőnek pedig ez a HIVATALOS KEZDŐára lesz. Ez a 2 szó a lényeg. Fél év múlva feleáron röpködnek majd a 0 perces j3(7)ak.
Valamint ha ezt tekintjetjük a legolcsóbb Galaxynak akkor szerintem egész korrekt belépőkategória. A korábbi évek felhozatalához hasonlítva óriási fejlődés.
-
Swinegod
őstag
Mondjuk ha fele ennyi lenne, akkor azt mondanám vegyetek Redmi 4A, mert az ennél bizony jobb
Oké, nem fém, cserébe minden jobb benne -
Swinegod
őstag
Bottal nem piszkálnám
-
lm83
őstag
Nevetségesek ezek át árak...
Ha itt kezdődik a belépő szint...
Felesleges a fém ház, csak hát kell valami hogy ennyi pénzért tudják adni. Műanyagból sem lenne sokkal olcsóbb, csak úgy.nehéz lenne megmagyarázni az árát -
amanoba
őstag
"várhatóan remek fogyasztást és visszafogott melegedést vetít elő"
Elég az egyik, szerintem a kettő együtt sok.szintén sok:
"Várhatóan nem marad ki az NFC, a Bluetooth 4.2, a dual SIM és a Cat.4-es LTE sem, az akkumulátor várhatóan 2600 mAh kapacitású, a fényképező felbontása pedig elöl/hátul 16 megapixel lehet. A 200 eurós (körülbelül 60 000 forintos) kezdőárral várható," -
janeszgol
félisten
Elofizuhoz jo lesz, mint az elodje. Igaz az nekem nem tetszett, de kirivo hibat nem olvastam rola.
-
E.Kaufmann
veterán
Még ha túl is lesz árazva, a fémház és a 14nm pont hogy nem lenne felesleges. Bár sokszor nem használják ki teljesen, de elvileg a hűtést is segíthetné a fémház, a kisebb csíkszélesség meg fogyasztás/hőtermelés szempontjából lehet(ne) fontos. De tényleg nagyon spórolnak a memóriával
Hiába trükköznek az újabb rendszerek memóriatömörítéssel ésatöbbi, sajnos nem nagyon mükszik, pl böngészésnél.
-
Obyboy
addikt
"a 2/16-os memóriapáros sem kirívóan jó" - egyes hírekben 1,5 Gb RAM-ot is lehetett olvasni... Egyetértek az előttem szólókkal, ez is túl lesz árazva.
-
blagolf
senior tag
60e-ért sokkal erősebb vasakat lehet kapni, túl van árazva. 40-ért talán még elmenne.
-
Dare2Live
félisten
válasz
takacsbotond #2 üzenetére
meg nagyobb akut....
lassan tényleg ráfanyalodik az ember egy xioami 4Xre...
-
roli543
őstag
Ahhoz képest, hogy belépő modell, kicsit faraghatnának az árból, illetve a J kategória szerintem mehetne műanyagból nyugodtan. Aki prémium termékre vágyik, annak ott az A szeria. Egyébként pofás kis telefon lett.
-
Juhaszatti
addikt
.
-
takacsbotond
őstag
Inkább felejtenék el a fém házat meg a 14nm-es socot, és lenne olcsóbb, vagy kapna erősebb vasat.
-
babosmiki
addikt
Szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Xbox Classic / Xbox 360
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest