14 nanométeres lapkával jön a Galaxy J3 (2017)

A legtipikusabb köröket futott le a bemutatás előtt álló Samsung Galaxy J3 (2017), járt a TENAA-nál és láttuk benchmark-adatbázisokban is, most viszont lényegében semmilyen kérdés nem maradt körülötte, teljes specifikációval bukkant fel. Az előző generáció műanyag készülékháza után egy fém hátlapos, jóval masszívabb konstrukciót várhatunk, méreteit pedig az 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzőjéhez kell elképzelnünk, komoly változás tehát nem várható a dimenziók terén.

Fémre válthat a hátlap Fémre válthat a hátlap
Fémre válthat a hátlap [+]

Hardveres szempontból markánsabb lehet az előrelépés, a négymagos Exynos 7570 legnagyobb érdekessége nyilvánvalóan a 14 nanométeres gyártástechnológia, ami várhatóan remek fogyasztást és visszafogott melegedést vetít elő, ha már az ARM Mali-T720 nem igazán erős, és a 2/16-os memóriapáros sem kirívóan jó. Állítólag lesz 3/32-es modell is, de ez egyelőre még képlékeny.

Előfordulhat, hogy jobb oldalra kerül a hangszóró Előfordulhat, hogy jobb oldalra kerül a hangszóró
Ahogy az látható, jobb oldalra kerül a hangszóró [+]

Várhatóan nem marad ki az NFC, a Bluetooth 4.2, a dual SIM és a Cat.4-es LTE sem, az akkumulátor várhatóan 2600 mAh kapacitású, a fényképező felbontása pedig elöl/hátul 16 megapixel lehet. A 200 eurós (körülbelül 60 000 forintos) kezdőárral várható, fekete, kék, arany és rózsaszín változatokkal startoló mobil bemutatója néhány héten belül esedékes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés