Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
válasz
golya87
üzenetére
Én is mostanság kerestem bordát, még nem raktam fel. Kb 6 számtechboltot jártam végig "memóriahűtőt keresve" és az eredmény:
- nincs, nem is lesz
- olyan tuning memórián van, amire rá van szerelve
- egy helyen volt egy vga memóriachip hűtőborda készlet, aminek az ára cakk-pakk 2500, köszi inkább nem ( bár igaz hogy állt vagy 10 darabból+paszta, de nekem minek ennyi, mikor 3 is elég lenne)
- aztán még egy helyen jártam, ahol elmagyaráztam miért keresem az ilyen kis bordákat, erre mondta az eladó, hogy nincs, de ha várok, akkor úgy rémlik neki, hogy régről még van elfekvőben. Így kaptam 4 db-t ingyen
Bár nem raktam még fel, erősen gondolkodom, hogy vágjak-e belőle, vagy pedig szigetelő szalagozzam be azt a részt a borda alján, ami rálóghat másra...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Új Gamer Gép - ASRock B660M, Intel I5 12400F, 16GB DDR4, RTX 3060 12GB, 500 GB M.2 SSD, 650W
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- SK Hynix 6x16GB DDR4 RDIMM
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann