- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bence092301 #33003 üzenetére
Esetleg vegyél mondjuk egy Asus AC57U routert. Annyiba kerül, mint egy RPi3, van rajta samba szerver, meg torrent kliens is. Van rajta DLNA szerver is, de az nem jól működik.
Igaz, hogy lejátszani nem tud, de NAS-nak kiváló, én is egy olyat használok. -
Csicsóka
őstag
válasz
bence092301 #33003 üzenetére
Ott van a TR, addon formában az LE alatt, bárhonnan elérhető PC böngészőből a 9091-es porton, vagy transgui progival dózer, Linux, Mac alól. Android telóról remote transmission appal. A gépen, meg most írtam az előbb, hogy ott lesz az SMB-n kiszolgált teljes HDD tartalma, benne az is amit a TR letöltött. Erre felesleges az OMV. Jóval bonyolultabb arra X-et, desktopot, és még + KODI-t miegymást telepíteni. De Te tudod.
RPI is elég sokaknak, nekem csak zene játszó (moOde audio) a Rock64, vagy a RockPro64 jóval izmosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest