- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bence092301 #33003 üzenetére
Esetleg vegyél mondjuk egy Asus AC57U routert. Annyiba kerül, mint egy RPi3, van rajta samba szerver, meg torrent kliens is. Van rajta DLNA szerver is, de az nem jól működik.
Igaz, hogy lejátszani nem tud, de NAS-nak kiváló, én is egy olyat használok. -
Csicsóka
őstag
válasz
bence092301 #33003 üzenetére
Ott van a TR, addon formában az LE alatt, bárhonnan elérhető PC böngészőből a 9091-es porton, vagy transgui progival dózer, Linux, Mac alól. Android telóról remote transmission appal. A gépen, meg most írtam az előbb, hogy ott lesz az SMB-n kiszolgált teljes HDD tartalma, benne az is amit a TR letöltött. Erre felesleges az OMV. Jóval bonyolultabb arra X-et, desktopot, és még + KODI-t miegymást telepíteni. De Te tudod.
RPI is elég sokaknak, nekem csak zene játszó (moOde audio) a Rock64, vagy a RockPro64 jóval izmosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Automata kávégépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Apple iMAC 24" M3 8/256 Green
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest