Hirdetés
- Hét évig frissül az új iQOO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- 1 VII Japán
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Miért kell mindent elhülyéskedni?!
Nem, nem és nem! Olyan embert keresek aki segít/megold nekem egy projektet (á)RPi-n (építeni és programozni is kell). Én meg cserébe tudok neki felajánlani gitárokkal kapcsolatos szolgáltatást (ugyanis ezzel foglalkozom) pl újra festés, renoválás, ilyesmi. Egyszerű kölcsönös baráti szívességre gondoltam. Most már boldognak teccik lenni?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Home server / házi szerver építése
- Hét évig frissül az új iQOO
- Amazon
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem, nem és nem! Olyan embert keresek aki segít/megold nekem egy projektet (á)RPi-n (építeni és programozni is kell). Én meg cserébe tudok neki felajánlani gitárokkal kapcsolatos szolgáltatást (ugyanis ezzel foglalkozom) pl újra festés, renoválás, ilyesmi. Egyszerű kölcsönös baráti szívességre gondoltam. Most már boldognak teccik lenni?!
wassermann