- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overmind
aktív tag
Üdv all!
Volt egy kis gondom a géppel, amit - remélhetőleg - sikerül megoldanom, de...
A gép néha se szó se beszéd újraindult. Először több órás játék után, ezért azt hittem a tuning miatt, de a bejelentkezőképernyőn elcsíptem, hogy 43 fokos a proci, 35 a rendszer. Utána egy darabig semmi gond nem volt. Azátn netezés közben megint újraindult. Pedig akkor tényleg nem volt leterhelve. Arra gondoltam a memória a bűnös. A Memtestet anno lefuttattam párszor és voltak hibák az 5.-ben, de a 6, 7, stb lement, így nem foglalkoztam vele. Most viszont nekiálltam ''megcsinálni''. Minél magasabb a fesz a procin annál többet hibázik a memtesttel. Alapon is hibázott (úgy is használtam a gépet). Kiprbólátam 1,4V-al => mégtöbb hiba. Lényeg: végül megcseréltem a memóriákat és 12.5*166-on optimális beálításokkal nem hibázik. Remélhetőleg nem is fogg többet újraindulni (mármint magától), de volt, hogy két hétig semmi baja nem volt, szóval nemtom, hogy tényleg jó lett-e. Ráadásul ennél jobban nem tudok tuningolni, mert ennyit bír a procim 1.5V-al. És függ a fesztől a hibák száma, meg hogy van-e hiba egyáltalán.
Venni szeretnék DDR400-ast, de előfordulhat, hogy az is hibázna, ha 200-ra lövöm be az FSB-t?Az nagyon gáz lenne. Szóval vagy a memória a bűnös, a táp, a proci, esetleg az alaplap (ugyanis a memóriacserének köszönhető, hogy 12.5*166-on már nincs hiba, így gyanús a dugasz is...). Nem tudom, mi lehet a gond...
Remélem, nem elrettentően hosszú, és vkinek van vmi ötlete.
Egyébként DTK 300W-os tápom van. Pont az, amiről van is egy cikk a PH!-n. Lehet, hogy kevés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óvodások homokozója
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Horgász topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest