- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Magisk
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveh
tag
Sziasztok!
Sajnos elég nagy bajban vagyok, hátha valaki tud nekem segíteni..
Van egy Gigabyte P55A-UD4 lapom, nos ehhez most újítottam egy SSD-t,
értelemszerűen a Sata3-ra akartam rakni a gyorsulás végett, de sajnos semmivel nem lett gyorsabb.
Folyamatosan ,,AHCI BIOS NOT INSTALLED" felirat volt az oprendszer indulása elött..Biosba mindent ahci-ra állítottam, de az eredmény ugyanaz volt.
Addig addig piszkáltam, még egy alkalommal elfelejtettem lehúzni a már jól bejáratott 1TB-os "hagyományos" vinyómat (amin a jelenlegi rendszer futott) aztán betévedtem ebbe a SATA RAID CONFIGURATION menübe is, amit hát nem igazán értettem, de addig nyomkodtam még csináltam valami virtual disket, amit aztán töröltem is gyorsba... Nos, azóta sajnos az összes adatom elveszett, évek munkája ment kárba
Tudom, aki nem ért hozzá, ne nyúlkáljon ilyenekhez, de hátha valakinek van egy építő jellegű ötlete, hogy visszanyerjem az adataimat valamilyen módon..
Válaszotokat előre is Nagyon Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest