- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Kiindulva abból, hogy egy régi rendszer is elindulhat akár 10 másodperc alatt, szerintem abszolút nem. Én a Fastboot-on kívül nem tudok olyan opcióról a BIOS-ban, ami ezt a folyamatot befolyásolhatná. Szerintem valami a Windows-ban (már), ami lassítja. Nem gyárilag, hanem "beállításként". Ha van rá lehetőséged, telepítsd fel single SSD-re és nézd meg úgy is. Akkor egyértelműen kiderül, hogy milyen gyors. A BIOS-t egyébként nem kell ahhoz külön konfigurálni, hogy ez normálisan működjön. És ebben a tekintetben a RAID sem más. Viszont ezt bármilyen gyakorlati tapasztalat nélkül írom. Azt tudom, hogy az írási és olvasási műveletek (elméletileg) megduplázónak RAID0-nál (két adattárolónál persze), de azt nem tudom, hogy ez a boot folyamatra milyen hatással van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Sorozatok
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest