- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Hmmm, kék színben még gusztább, mint feketében...
Attól, hogy armband, attól még csuklópánt az istenadta.Nekem vékony a csuklóm, de kipróbáltam és jó volt rá.
Egyébként a muvo-kon van hely nyakbaakasztónak is, sőt pixéknél adtak is egy neonzöldet, azt a mobiltartós fajtát. Igaz az is lötyög mozgásnál. (Mondjuk a miénk most épp a lakáskulcsaimat boldogítja, de kinek-kinek ízlése szerint.)
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Szia!
Barátom kb. fél éve használja teljes megelégedéssel a Creative MuVo N200-asát, amihez egy gumis anyagból készült, tépőzárasan rögzíthető csuklópántot adtak (pixmania). Magát a lejátszót egy nagyon stabilan tapadó gumi házikóba kell beletenni, ami rá van gyógyítva a csuklópántra. Kényelmes, mindig így hordja a kedves. Nem tudom, adják-e az új Nano Plus-hoz is, de azoknak már van egy nagy előnye (bocsánat, lány vagyok, ez is szempont), hogy vagy 10 féle színben léteznek...
Lapos téglaalakú a lejátszó egyébként, és tölthető AAAs aksikkal nyomatjuk, szvsz jól bírja a gyűrődést.[Szerkesztve]
-
Liv_Tyler
csendes tag
Ezer bocs, közben látom, hogy a műanyag tokjában van egy bebújtató! Egy vékonyabb övet át lehet húzni rajta... Még egyszer ezer bocs!!! De a kar/csuklópántja továbbra sem műxik...
Ha már felvetettem a témát, ha van olyan típus, aminél a gyártók valami használható csuklópántos megoldással rukkoltak elő, most már szeretném tudni...Ha már egyszer egy külön topikot kreáltam a témának...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest