Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Azt is nehezemre esik elhinni, hogy ezt az egészet te komolyan írtad.
rajongói támogatás?
Az nem lesz, lesz. Fizetős DLC, Season Pass. Season Pass keretein belül fog jönni új skin, armor meg ilyen fasszágok. Megértem én, hogy változott a játékostársadalom, de olyan dolgokért kérnek pénz amiket a Quake "érában" a rajongók ingyen csináltak. mapok, skinek, modellek...Más:
Tegnap végül nyert evil a döntőben? Volt egy két baromi jó meccs. Na meg a folyamatos evil direct hit Rocketek..
Lemaradtam a végéről. -
törölt tag
hehehe

-
ncc1701
veterán
Hiába magyarázod, csak roszabb lesz.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az előbb rendeltem elő. konzolokszervize.hu-n most 13 ropi, ingyenes szállítással. Szerintem nagyon olcsóbb egy jódarabig nem lesz.
Igazság szerint várom, hogy hazaérjek munkából és egy jó cigi + kávé mellett kicsit nyüstöljem még. Tegnap beleplántáltam egy 5 órácskát, csak aztán jött az éjfél és csicsikálni kellett menni.
A helyzet az, hogy egész fun. Persze lassú nagyon a mozgási sebesség, ez nagy bánat. Nincs strafe, szintén brühühü. A loadoutok is gázak egy "aréna" shooterben. Mert weapon pickupok legyenek. Hiányoznak a brightskinek is. Meg egy konzol és a hozzátartozó cfg, ugye.
Azért bízom benne, hogy ezek idővel DLC / mod formájában világra jönnek. Ahogy egy rendes lobby és multiplayer menü is.DE
Az utóbbi sok évben megjelent FPS-ek közül ez az egy olyan, amiben látom azt, hogy egy kis rajongói támogatással (mod / DLC / játéktechnikai javítások a tényleges arena shooter irányba) még valami egészen jópofa dolog is kisülhet belőle multiplayer-szinten.
Persze soha nem lesz QW / Q3 / QL, még csak közelítőleg sem, de a modern idők lolCoD-on nevelkedett Vérpistáinak talán adhat majd egy ENYHE ízelítőt abból, hogy mitől tökös a quaker.Nem dicsekvés. Ténymegállapítás volt, hogy a 0 meg 1-2-5 frages totál játszhatatlan és undorító laghegy pixeltréből 20-30 frages multi-kill untouchable genocide harr harr lett egy driver hotfix után. A 45%-os shaft szépen átskálázódott ide is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rumkola
nagyúr
nemide
. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
A 364.96 nVidia driver hotfix for DOOM Open Beta csodákat művelt.
3x framerate, 100x élesebb kép és text, egér használható lett. A 0-pár fragos ultralag pixelhányás megarage-ből átment a dolog usually top 2 on the server-be. Öröm nézni az lg tracking-et. : >
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
"Én már youtube alatt is rájöttem, h nem tetszik, nem kell ehhez kipróbálnom. "
Neked gyak. vallás a Doom / Quake ~'96-'97 óta?
A single biztos jó. Legalább valamennyire. Annak tűnt. A single.
"de gépre soha többet nem költök sokat"
Amit naponta átlag 14-15 órát használok, legyen már patika.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
VGA-t amúgy is akartam, legalább egy EVGA GTX 950 SC-t.
Siralom.
Ha a véglegesig nem változtatnak a dolgokon GYÖKERESEN (vagy az advanced settings-ben nem lesz BŐSÉGES lehetőség az állítgatásra - ne adj isten, CFG), akkor i7 + 16 GB + GTX 960 OC 4 GB (de inkább GTX 970) alatt neki se kezdj, mert csak fel fog baszni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, kipróbáltam a DOOM Open Beta-t.
Az első GYÖNYÖRŰSÉG, hogy nem támogat 4:3-as képarányt.

A legalacsonyabb beállítás 1366 x 768, de nekem valamiért ilyen random 1280 x 720-ra lőtte be magát. Ami tök jó. Meg sok is. Lenne. Ha nem lógna ki a képből a HUD egy része. Meg ne lenne majdhogynem olvashatatlan a text, legyen az bárhol is.
A grafikát amennyire lehetett, visszavettem. Hozzá kell tenni, hogy ritka ostoba beállítások vannak. 3 legördülő menü meg két pipa kb.
A framerate BOTRÁNY. Egy Core i5-3470 + 8 GB DDR31600 CL9 + EVGA GTX 750 Ti SC 2 GB-tal, adott lehetőségekhez mérten szétbutítva. Na nem, mintha túl sokat lehetne állítgatni, de mégis egy olyan recés pixelhegy, hogy az valami mámorító. De legalább egy pixeleffekthegyes átláthatatlan káosz, és néha eléri a kb. 25 fps-t.
Aztán van még controls is; ennél BORZASZTÓBB (igen, nagy, félkövér betűvel) az az orbitális módon szájbarakott TONNÁNYI mouse lag. Komolyan, nem hittem el, hogy ez mi a sz**b*b**z*tt retkes **c*. Gyakorlatilag játszhatatlan.
Azt már csak félhangon említem, hogy a movement döglassú. Meg annyira advanced, mint egy faék. Az meg, hogy egy "aréna" shooterben loadoutok, meg EXP és szintek vannak, elég lmao. A fegyverek meg gyengék. Pláne a rocket launcher meg a super shotgun. Mondjuk a "sniper rifle" sem egy quados BFG..
ouch gg, "id"
-
ncc1701
veterán
El ne sikkadjon: HoQ TDM nagyfaszúak vs hun. Jó látni, h wood még mindig nyomja.
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Hidd el igy hasznalom 20 eve minden jatekban , dosban meg nem volt wasd , aztan azota berogzult ,egyaltalan nem kenyelmetlen.
Logi G402 egerem van egyebkent , de a 2gomb+gorgon kivul a tobbit nem hasznalom egyaltalan, nagyon nem esnek "ujjra". Szerintem zsirafoknak terveztek ezt az egeret
De visszaterve az eredeti kerdesre , aki tud only railgun szerot az irjon
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
abridabri
üzenetére
Ez iszonyat kényelmetlennek és kifacsartnak tűnik. Ha még Home-Del-End-PgDwn lenne az előre / hátra / strafe..
Amúgy ha csak 3 gombos egered van, már az is 3 fegyver. MWHEELUP, MWHEELDOWN, MOUSE3. Numpadon meg vannak még gombok, ha a 4-es kényelmes (el nem tudom képzelni, hogy), akkor csak nem olyan vészes a többi sem.
Nem arra reagál "iszonyat lassan". Ez nem QW / CPMA; nincs instant fegyverváltás. Akkor tudsz váltani, ha a a töltési fázis véget ért és akkor sem azonnali a procedúra.
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Az a baj ,hogy nem erem el oket

Sajnos nekem nem sikerult soha megszokni a WASD -t ,igy a nyilakon jatszok ,es arrafele elegge limitalt a gomb lehetoseg . CS:GO ra meg Cod4 re tokeleltesen eleg . De fegyo bindekhez quakehoz mar keves.
Numpad0 = jump
ctr =duck
num1 reload (cod -cs )
num5 scoreboard
num4 ami meg kezre esik.
Probaltam mouse 4-5 re rakni a valtast (rail -rocket ) de iszonyat lassan reagal ra , eltelik vagy 0,5 sec mire eloveszi ugy. -
1 hete talaltam ketto olyan szerot is ,ahol csak rail gun van ,de azota nem talalom oket

Akkor vegre tudtam quakezni 1 ev kihagyas utan.
Ilyen ritkak ezek ?
Azok a szerverek valahogy nem erdekelnek ahol minden fegyo van. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Persze a legegyszerűbb lenne a profilképet nézni a scoreboard-on, mert azt nem változtatom. : >
Nem csodálom, hogy nem jutott eszedbe. Warprage volt rendesen. Meg a szájbarakott-fajta spawnok csak úgy ÖZÖNLÖTTEK tegnap, tegnapelőtt. Ha az unmákért díjat osztanának, tele lenne vele a vitrin.
Szerintem visszatérek CTF / TDM-hez. Steam-exkluzív noobdate óta nem játszottam semmi csapatjátékot.
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Az lol volt nagyon.
De itt eszembe sem jutott, h a mester egy új nickkel. Tegnap láttunk egy krikszrakszost, hasonlót, mint az egyik nicket, Veritas arra hitte, hogy... 
Amúgy nem, sztem kiléptem. Eleve unom azokat a szervereket, ami nem váltja a mapokat, mert csak dm6, és álmostlost van. Nagy ritkán egy hiddenfortress beesik. Szavazni meg nem szavazzák át.
Pláne, ha vhol nagyon gyaknak, akkor keresek másik szerót. Van, h pech, de nem várom meg, h kialakuljon, /disconnect.
Vagy insta megy, de azt is unom fél óra után, vagy a random mapos FR szeró. Az jó, mert még 2x nem láttam ugyanazt a mapot, és mindenki szédeleg, mint gólyafos a levegőben, h wtf. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Megint egy kis FFA. p0gr0m kapja a szeretet dm6-on.
Kár, hogy 100-as limit meg item timers, de ez van.
-
törölt tag
-
ncc1701
veterán
Ja, csak én úgy játszok, h inkább rail, kvadot hagyom, nem megyek rá, ha lelövöm, akkor is otthagyom másnak. Van olyan is, h ha véletlen felveszem, akkor kinyírom magam, bindelve van spacera.
Ez azért megnehezíti a dolgom. 
Mindegy, meglepődtem, accra sem volt jobb nálam. -
törölt tag
Találkoztam ma supermannel! 100 frag/3 death, aztán rontott szegénykém 100/9-re a következőben, majd megint 100/3. respawn, mindegy milyen szögből (lát e vagy sem) 1 lövés=meghaltál. Anatrolley volt a neve asszem. Gondolom ez a jól ismert trolleybus barátunk valamelyik név variációja. Ha kérded mit használ: Naaab, nooob, i'm pro, get razer mouse stb rizsella. Amúgy mindegy mivel lövöd tökmindegy, nem döglik, armorra, megára rá se les, csak a quadra mozdul, oszt annyi. De hát ilyenek ezek a supermanek

-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
60 fps-es verzió!
Most találtam. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
720p bőven jó ehhez. Meg vanilla GFX.
-
törölt tag
Emlékeim szerint 2014 júni 6-án jelentették be és október 30-tól elérhető ugye? (ráadásul elsőre nem worldwide) Szerintem ha tudott róla sem volt kedve a pofának 13 nappal a 60FPS launch után elölről felvenni/újravágni/kirenderelni mindent, főleg 4k-ban.. Van ötlet, hogy CSAK a (kész végtermék) renderelési idő, meg a gépigény mennyi 4K esetén 41 perces videóhoz high profile-ban

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Akkor nem csak én gondolom úgy, hogy meh.
Mármint respekt a tagnak, elég régóta foglalkozik a csatornájával és rendereli ki a mindenféle nagy gémeket a múltból, szöszöl velük egy csomót - de miért így?
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
az semmi, de az enyémen is

Viszont! Rájöttem, hogy vagy az alaplapommal voltak már nagyon nagy gondok, vagy egyszerűen az új(abb) platform sokkal jobban kezeli az egereimet. Egész máshogy "harapnak" és pontosabb valahogy az egész. Nem is bánom, hogy tönkrement az a szutyok anus, ez a b85-ös egyelőre cukibb. Monduk a proci teljesítménye röhelyes szemben a régi xeonommal
A röhely az, hogy noha már az alaplapi LAN vezérlője is jobbféle intel, meg ugye mellette ott a gigabit CT is, ez a retkes win10 nem engedi teambe őket, mert kivették ezt a funkciót valamelyik bétától kezdve
Ezt nevezem én fejlődésnek MS! -
ncc1701
veterán
Hát k1llsen mai teljesítményén kijött erősen, h nem játszott egy ideje.
-
ncc1701
veterán
-
törölt tag
Nah. 2 hét után felmentem "játszani". A kínálat (hétvégén!) 2 db. európai FFA szerver, de azok sincsenek tele. Emlékszem, mikor egyesek azon aggodalmukból kifolyólag hívtak moderátort, nehogy az "offline" változat csorbítsa a zenimaxos QL előfizujukat, merthogy így warez, meg úgy warez és tönkreteszi a QL-t

-
törölt tag
Van az a (Blizzard) pénz, amiért pont lesz@rják. Most így lelki szemeim előtt elképzeltem egy Cypher-t shitwatchozni.. Az egyik legjobb dueller és 1db fegyóval rohangál valami okádék papagájköntösben valami okádék papagáj pályán. Jól tudom, hogy egy specifikus fegyvered lehet az adott karakteredhez és hella? És azzal is csak egyféle tevékenységet csinálhatsz ha minden igaz, mint a fociban a csatár, meg a kapus stb. Ha ez igaz és jól láttam, akkor ez az egész nagyon Cypher-es, meg baromira illik Dahang-hoz is..
-
wjbhbdux
veterán
dahang új csapata/játéka [link]
-
törölt tag
Elképesztő Cooller mennyire szépen játszik ITT

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lemaradtam a végéről.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A reményhal szívós kis dög. Ellentétben a mosónőkkel

Ezt nevezem én fejlődésnek MS!