- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Remek, hogy megnyílt ez a topik, már én is gondolkoztam azon, hogy kellene egy. Viszont most éppen se kérdésem, se kérdés...

Kissé mondjuk meglep, hogy ilyen gyér itt a forgalom. Ami a Python nyelvet illeti, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nyilván nem való mindenre, de sok mindent képes egyszerűen, hatékonyan és logikusan megoldani. Ami "érdekessége", hogy használható szkript módban is, tehát egy sor, egy parancs, ami azonnal végre is hajtódik (kivéve persze az if, for, while és egyéb nyalánkságokat), vagy éppen írhatunk egy komplett programot sima Wordpad-ben is.
Amire felhívnám a figyelmet! A 2.5.2-es verzió szép és jó, kellően kiforrott. De 1-2 hónapon belül elkészül a 3-as változat (más néven Python 3000), ami visszafelé nem kompatibilis módon jópár dolgot megváltoztat. Szóval aki most kezdené el tanulni, az szerintem inkább az utóbbival tegye, hogy szokja... Pillanatnyilag a beta 3 érhető el Linux, és a beta 2 Windows alá. Néhány változás a 2.5.2-höz képest: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Alkoholista nevelde
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest