Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egyrészt megírták a printes hibát, hogy miért történik. Másrészt ez így nem fog menni. Az addig jó, hogy megkaptad a lefordított py fájlt. Viszont a pytransform.so/.dll (a kiterjesztés attól függ, hogy win/linux a futtató) mindenképp kelleni fog, az a deobfuscator runtime kvázi. Aztán leszeded a python forráskódot és azon belül a direktívát, amit a fórum említ, átírod, hogy printelje ki a frameket egy fájlba, majd lefordítod és berakod PATH-ba ezt a módosított pythont.

Majd futtatod vele az eredeti obfuszkált anyagot. Ha lefut, akkor a kód base64-ben elvileg benne lesz majd a fájlban. Kicsit spammy lesz, de benne lesz a lényeg.

Viszont! 1) nem teszteltem; 2) ezt mindenképp csak akkor csináld, ha saját kódról van szó és elveszett a forráskód, vagy a készítő engedélyezte a műveletet. Ha ezek egyike sem applikálható az esetedre, akkor bizonyára joggal volt levédve a szkript és maradjon is úgy. + Ez a megoldás csak akkor működhet, ha van licenced is, tehát az eredeti obfuszkált kód lefut és nem fut hibára, hogy nincs licenced.

Most sikerült csak idejutnom, hogy ránézzek. Sokat segítettél, most már értem, hogy mit kellene csinálni.
    Már csak egyedül a legutolsó lépés nem megy. Hogyan használjam a PyMarshal_WriteObjectToFile-t a _PyEval_EvalFrameDefault függvényben?

Egyébként egy halott HDD-n ragadt néhány forráskódom. Túlélem, ha nem lehet visszaállítani, mert meg tudom írni megint, de mindenképp jobb lenne visszaszerezni (jelentős időt spórolnék). Ha ezt a lépést nem sikerül megoldani, akkor hagyom.

Új hozzászólás Aktív témák