- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Magisk
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Belinkelem: rebrickable.com Tehát itt van gyakorlatilag az összes Lego készlet, elemeivel együtt. Az inventoryból kimásolom mondjuk jegyzettömbe, és azzal már lehet dolgozni. Ezen a weblapon is van lehetőség hasonló keresésre, de csak 3 készletet lehet megadni, nekem meg vannak ömlsztett alkatrészeim is például, amiket így nem vesz figyelembe.
Tehát arra gondoltam, hogy csinálok mondjuk egy txt fájlt, amibe az összes legó alkatrészemet beleteszem, és utána ezt már össze tudom hasonlítani a hivatalos készletekkel. Elsősorban a technic vonal érdekel, de ez most nem lényeges. Rendezem elem azonosítószám szerint, és akkor könnyen össze is lehetne hasonlítani. Nem teljesen látom még át a tömbök kezelését, illetve amit elgondolok azt nem feltétlenül sikerül megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Omen 16-ap0192ng 16" FHD IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD,,Win.11
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest