- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sztanozs
üzenetére
Belinkelem: rebrickable.com Tehát itt van gyakorlatilag az összes Lego készlet, elemeivel együtt. Az inventoryból kimásolom mondjuk jegyzettömbe, és azzal már lehet dolgozni. Ezen a weblapon is van lehetőség hasonló keresésre, de csak 3 készletet lehet megadni, nekem meg vannak ömlsztett alkatrészeim is például, amiket így nem vesz figyelembe.
Tehát arra gondoltam, hogy csinálok mondjuk egy txt fájlt, amibe az összes legó alkatrészemet beleteszem, és utána ezt már össze tudom hasonlítani a hivatalos készletekkel. Elsősorban a technic vonal érdekel, de ez most nem lényeges. Rendezem elem azonosítószám szerint, és akkor könnyen össze is lehetne hasonlítani. Nem teljesen látom még át a tömbök kezelését, illetve amit elgondolok azt nem feltétlenül sikerül megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bestbuy játékok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest