- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Nálam úgy volt, hogy:
bal analógkaron volt a jobbra/balra, illetve az előre/hátra hajolás
7 fék
8 gáz
1 - Boost
2 - Basic Trick
3 - Advanced Trick
4 - Pro Trick
5 - Special Trick
6 - Tweak Trick mid air (vagy valami ilyesmi, a Special Trick alatt van a controlsban)
D-pad fel - preloadÍgy állítottam be, mint láthatod egy csomó dolog üresen maradt és nem is rendeltem minden opcióhoz gombot (kb. a PS3-as irányítást másoltam). Kicsit szokni kell a preload-ot, talán máshol van jobb megoldás is, de így is sikerült némi megszokás után mindent 100%-ra teljesíteni. Érzésem szerint ez így elég jó, mert mész a dombon (8 a gáz+bal analógon a kezed az irányítás miatt), irányba álltál (8 a gáz+D-pad fel a preload), ugratás (bal analóggal az irányok, 1,2,3,4 a trükkök), szóval általában a jobb és bal kezednek kell egyszerre csinálnia valamit, és nem egy kézzel kell nyomkodni három gombot. Annyi a hátránya, hogy a preloadhoz a domb alján már irányba kell állnod, mert nem tudod a bal analóggal a kanyarodást nyomni, szóval utólag áttenném a preload gombot a 10-esre, vagy valahova a jobb kézhez, és akkor a kanyarodás+preload is mehet egyszerre.
Ez jó bonyolult lett, de remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- Elden Ring
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest