Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Próbáltál már övet? Engem speciel nem zavar, észre se veszem, hogy fenn van. És mondjuk egy Polar FT7, ami jelez ha túl magas a pulzusod, határt állíthatsz be, jelzi, hogy mikor vagy zsírégőet zónában, mikor fintess zónában; jó kis óra lenne spinningre. Ráadásul a fekete-piros jól is néz ki.
Nekem is az van, 4 éve várom, hogy elpusztuljon már, félévente keresek helyette új órát, mert már unom, abban zuhanyzok, és még mindig működik.
magyar nyelvű útmutató: [link]
Egyszerű, és nagyszerű. Futáshoz hiányzik a távolságmérés belőle, de spinningre tök jó lenne.
ja, és ha kiértékelni szeretnél, mást vegyél, mert PCre tölteni csak egy kütyüvel lehet, de arra jó, hogy edzés közben nyomonkövesd a pulzusod és ahhoz képest igazíts az edzéstempódon.
-
boost
veterán
"Folyamatos pulzus kijelzésre csak az öves megoldás képes?"
én azt hittem,hogy valami egésznapos megoldást keresel
Az más, eygy spinning edzésre akármelyik jó, öves, de van már karperec is, FitBit Charge HR, ami nem öves, de azt hiszem ott meg kell nyomni gombot, hogy kijelezze, ami spinning közben nem pálya.
-
boost
veterán
Ha valaki rendelkezik osztrák kapcsolattal, valami ismerőse ott dolgozik, akkor Amazon.de-n Polar M400 most 115€
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged