- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Üdv mindenki.
Erősen gondolkodom egy PS3 vásárlásán néhány hónap múlva, ezért gondoltam indítok egy témát ezzel kapcsolatban.
Ha valaki tudna segíteni lenne pár kérdésem a PS3ról.
Mielőtt leírom őket megkérnék mindenkit aki hozzászól, ha megoldható hanyagolja az okoskodó, ''én már mindent elolvastam a PS3-ról'' hozzászólásokat, ugyanis sokmindent írnak olyan emberek akik vagy marhára nem értenek hozzá, vagy XBOX fanok stb. Ha lehet olyan emberek tapasztalataira lennék kíváncsi, akik birtokolnak egy gépet és saját tapasztalataik alapján írnak. Köszi
Nemrég még HTPC-t akartam építeni, majdnem neki is láttam, viszont felhívták a figyelmem a PS3-ra. Elég nagy gémernek tartanak, szeretek is játszani, ebből kifolyólag a HTPC szigorúan ''játék kompatibilis'' lett volna. Itt jött képbe a PS3. Jelenleg 155k a konzol. Ebből az összegből NEM építhető olyan PC ami azt a grafikát tudja mint a PS3. További probléma, hogy a PC játékok többsége nem kompatibilis (valójában még egy kompatibilis példánnyal sem találkoztam) a 16:9-es felbontással, illetve az 1366 x 768-as felbontással (1280x960-at sok játék tud, de azt a TVm nem tudja). 1024x768-ban pedig nincs értelme játszani ha tudja a TVm a 720p-t. a másik oldala, hogy ha minden igaz teljesen jó multimédia központként működik a PS3. Filmek, képek Mp3 net S/PDIF stb., ami kielégítené a HTPC igényemet.
A kérdéseim a következők lennének:
1. Mivel Gigabit LAN-t tud a PS3, hálozaton található médiákat is kezel?
2. Csak a Flash meghajtókat tudja adathordozóént kezelni, vagy pl. egy külső USBs mobilracket is?
3. Firmware frissítés hogyan működik?
4. Milyen hangos?
5. Kb mennyit fogyaszt?
6. Általános vélemények...
7. Mit tartalmaz a ''doboz''. Mármint mi jár a géphez
Előre is köszi mindenkitől a választ.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS - Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest