- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
válasz
proof88 #8954 üzenetére
Köszönöm szépen
Még egy dolog eszembe jutott
Beraktam a RealFeelPlugin-t, de egyenesben, mikor középen van a kormány, vagy esetleg nagyon picit középtől jobbra-balra, akkor kotyog. Pedig megcsináltam, amit itt a PH!-s cikkben olvastam, 105-108% az FFB és ki van kapcsolva a középre húzás (játékban -20 vagy -25 % az FFB). A plugin nélkül nem volt ilyen gond. Sajna már szétszereltem kormányt, így meg nem tudom pontosan megnézni az értékeket logitech driverben, de az itteni cikk alapján állítottam be.
Elég zavaró, ha így megy tovább, inkább kiszedem, az eredeti FFB hatásban csak az zavart, hogy relatíve nagy ellenerő volt kanyarodásnál.Egyébként eddig az F1 Challenge 99-02 -őt használtam, de nem indult el win7-en
Ez az rfactor elég más, még nem döntöttem el, hogy jobb e vagy rosszabb
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest