- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
válasz
martonx #7187 üzenetére
Ne haragudj akkor félre értettelek, én azt hittem téged majd csak az elkészült program érdekel, nem azt írtad, hogy meg tudnád csinálni a programot.
Ötletet arra vártam, hogy hol találok olyan programozót akit ezt elvállalná (jó helyen járok, vagy merre kerssek?). Nekem lövésem sincs a programozáshoz így a feladat nehézségével sem vagyok tisztában és az ezért elkérhető juttatással sem.
Viszont akkor mindjárt küldök is egy privit! -
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok!
Hol találok (hol keressek) olyan programozót aki élő sportfogadásban konkrét startégiára tudna robotot készíteni? Lényegében egy online fogadó iroda (pl bet365) élő meccseit kéne figyelnie és fogadni vagy legalább riasztani ha adott részeredmény születik egy meccsen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- Autóhifi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest