- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Rula
tag
Sziasztok!
Assemblyhez tudnátok ajánlani valami jó kis könyvet?Angol nyelvű is tökéletes. (Még két szám összeadása is szenvedés jelenleg
) -
Rula
tag
Köszönöm a segítséget! Akkor szerintem majd később neki kezdek a Xamarinnak, vagy legalább is megpróbálkozom vele
-
Rula
tag
válasz
dabadab
üzenetére
Szerencsére az angol nyelvtudás megvan (legalábbis szerintem egy ilyen stabil közepes szintén legalább).Leginkább telefonos alkalmazások fejlesztése érdekelne szerintem. (Egy cikkben az volt, hogy az Android stúdió eléggé sok nyelvet támogat azért)
martonx: Én is azon gondolkoztam, viszont az jutott eszembe, hogy jobb ha előbb megkérdezem valahol
-
Rula
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mostanában melyik nyelvet lenne érdemes tanulgatni/meg próbálni viszonylag jobban megismerni? Eléggé kezdőnek mondanám magam. Néha szórakozok a Unityvel, suliban kicsit javáztunk, meg max kicsit weblapoztunk. (PHP-val kilehetne kergetni a világból, az lenne amit ha lehet passzolnék.) Ötletek, tanácsok?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ott használjuk ezt. 
Szerencsére az angol nyelvtudás megvan (legalábbis szerintem egy ilyen stabil közepes szintén legalább).