Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PHenis
üzenetére
Visual Studioval kb szartol repuloig minden nyelven fejleszthetsz, plane ha nem valami osregi verzio.
Most nem volt kedvem igy hajnali 9:45kor jobb linket keresni, ugyhogy itt a visual studio code tamogatott programnyelv-listaja. A bal oldalon figyel a lista.
A sima visual studio pedig ha jol tevedek meg ennel is sokkal tobb mindent tud, ugyhogy mazsolazhatsz kedvedre.

PumpkinSeed: Bezony, nagyon sok helyen, plane multiknal, ahol meg csak most keresgelik az utat ilyen teren, ez igy mukodik. Nekem is ilyen volt az elso melohelyem, olyan szepsegekkel megtuzdelve, hogy par ev utan a manager meg volt rola gyozodve, hogy mivel mar x eve dolgozik programozokkal, ugyan egy sort se irt, el tudja O donteni, hogy milyen feladat mennyi idot vesz igenybe.

Az egyetlen dolog, amiert nem menekultem sikitva, az az volt, hogy ugye 0-napos juniorkent nagyon jol jott azt a mennyisegu szart latni naprol napra, koszonhetoen a teljesen dilettans vezetesnek, rengeteget tanultam (meg oregedtem persze). Plusz ugye lathattam egy program teljes eletciklusat a tervezestol a tamogatasig, ami szinten nem mindegy. Kozel harom evig huztam, de ugy ereztem, hogy meg ket nap, es mosolyogva pislogas nelkul legyilkolok mindenkit, ugyhogy amint tehettem, eljottem.
Persze, fos volt, borzalmas volt, en is az voltam, meg minden, de nagyon jol tud jonni, ha megvannak a tapasztalatok a legrosszabb esetrol. Kesobb kilometerkerol erzed, ha valami buzlik, es idoben tudsz reagalni, vgay ha ugy van, menekulni mashova.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest