Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PHenis
üzenetére
Visual Studioval kb szartol repuloig minden nyelven fejleszthetsz, plane ha nem valami osregi verzio.
Most nem volt kedvem igy hajnali 9:45kor jobb linket keresni, ugyhogy itt a visual studio code tamogatott programnyelv-listaja. A bal oldalon figyel a lista.
A sima visual studio pedig ha jol tevedek meg ennel is sokkal tobb mindent tud, ugyhogy mazsolazhatsz kedvedre.

PumpkinSeed: Bezony, nagyon sok helyen, plane multiknal, ahol meg csak most keresgelik az utat ilyen teren, ez igy mukodik. Nekem is ilyen volt az elso melohelyem, olyan szepsegekkel megtuzdelve, hogy par ev utan a manager meg volt rola gyozodve, hogy mivel mar x eve dolgozik programozokkal, ugyan egy sort se irt, el tudja O donteni, hogy milyen feladat mennyi idot vesz igenybe.

Az egyetlen dolog, amiert nem menekultem sikitva, az az volt, hogy ugye 0-napos juniorkent nagyon jol jott azt a mennyisegu szart latni naprol napra, koszonhetoen a teljesen dilettans vezetesnek, rengeteget tanultam (meg oregedtem persze). Plusz ugye lathattam egy program teljes eletciklusat a tervezestol a tamogatasig, ami szinten nem mindegy. Kozel harom evig huztam, de ugy ereztem, hogy meg ket nap, es mosolyogva pislogas nelkul legyilkolok mindenkit, ugyhogy amint tehettem, eljottem.
Persze, fos volt, borzalmas volt, en is az voltam, meg minden, de nagyon jol tud jonni, ha megvannak a tapasztalatok a legrosszabb esetrol. Kesobb kilometerkerol erzed, ha valami buzlik, es idoben tudsz reagalni, vgay ha ugy van, menekulni mashova.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gran Turismo
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- További aktív témák...
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest