- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha tippelnem kéne, valami key binding akadályozza az alt gr-es varázslást. Így rá tudsz nézni, vagy átállhatsz angol kiosztásra, azzal biztos nincs baj.
-
inf3rno
nagyúr
Így hirtelen ennyit találtam: [link] egy próbát megér, hátha megjavítja. Szvsz. ilyenkor inkább a support-nak érdemes írni, hogy mi a gond. Én nem tapasztaltam semmi ilyesmit amúgy, de 2 éve nem nyúltam a phpstorm-hoz, és nem is fogok többet php-zni, szóval csak a régebbi verziókkal vannak tapasztalataim. Talán az még fontos lehet, hogy PHPUnit-hoz, doctrine-hez, symfony-hoz, ilyesmikhez elég jó a támogatása ennek az IDE-nek.
-
Sk8erPeter
nagyúr
A PHP egy szkriptnyelv, annak minden előnyével és hátrányával. Ha a nyelv "sajátos" tulajdonságait hozzáadjuk a mérlegelendő szempontokhoz, azzal együtt, hogy mondjuk valaki dolgozott már "tisztességesebb" programozási nyelvekkel is, akkor eléggé a hátrányok felé billen a mérleg a PHP-t tekintve. Ezt természetesen kezdőként nem fogod érezni. Inkább azt, hogy nagyon gyorsan neki lehet esni, relatíve gyorsan tanulható, de éppen ebből következően borzalmasan sok a kókler is a "piacon", és még ha ezt félre is tesszük, egyszerűen az ember érzi egy idő után, hogy lehetne szebb is, jobb is.
Ettől még van kereslet PHP-fejlesztőre.
-
inf3rno
nagyúr
PhpStorm jött be nekem, amikor még php-ztem. Azt hiszem 30 napig kipróbálható. 200eur+áfát írnak, szóval olyan 80k huf körüli összegbe kerül. Kb egy éve bekeményítettek a fejlesztők, már nem lehet reinstallal újrakezdeni a 30 napot, meg az árat is megduplázták. Gondolom rájöttek, hogy már mindenkit lenyomtak a piacon, vagy szimplán több pénzt akartak kivenni a projektből, passz. Én még tavaly vettem webstormot 50eur+áfáért, és az is most dupla annyiba fáj. Ingyenes alternatíva van egy csomó, azokat már évek óta nem követem, hogy milyenek. Netbeans volt még talán használható, a php-t úgy emlékszem azzal kezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest