- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voy15
tag
Gitnek nézzetek utána, vannak a neten gyorstalpalók, nagyon gyorsan meglehet tanulni az alapokat, de ez mindenképpen kelleni fog nektek a továbbiakban, szóval ezt meg kell tanulni.
Tudjátok használni a githubot, vagy akár a bitbucketet is (mindkettő ingyenes azthiszem).
Ha kiválasztottátok, akkor az eddigi kódokat pusholjátok fel, (arra figyeljetek, hogy private repo-t csináljatok) és találjatok ki valamiféle workflowt. Általában feature branchezni szoktak, azaz külön létrehoztok az alap branchből másolatokat és egy-egy adott branchen csak egy-egy feature-t csináltok meg.
De ha csak hárman vagytok akkor akár azt csinálhatjátok, hogy mindenki létrehoz magának egy-egy branchet, és majd a végén ezeket összemergelitek. Ez hosszútávon nemtudom mennyire tud működni, de már ez is 100x hasznosabb lesz ahhoz képest ahol most vagytok. -
Szerintem itt nem igazán köcsögösködés ment, inkább nagyon mély meglepetés.
2022-ben nem egy, hanem három olyan fejlesztő, akik nem hagy nem használnak, hanem láthatóan még nem is hallottak a gitről (vagy legalább az SVN-ről vagy bármi verziókövető rendszerről), az nagyon meglepő.
(És mégmielőtt: én is nagyon kis cégnél dolgozok, saját kezűleg deployoltam a Jira containert, és az otthoni hobbyprojektjeim (amikkel aztán tényleg csak én szöszölök) is git repoban vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest