- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
"Ezért absztrakcióra sincs akkora szükség."
Architektúráról hallottál?(#7072) bambano
"szerintem van az oop-nek egy overheadje, ami akkor kezd kifizetődni, ha túl nagy a probléma és már tényleg kell hozzá az oop. hogy minden piszlicsáré dolognál ágyúval lövünk verébre"
Innentől jön be szerintem, hogy ki milyen patterneket ismer. -
bambano
titán
egyik példám, amikor egy jávás programból kellett infót kiszedni. komoly veszekedést kellett tartani a fejlesztőkkel, hogy ne xml-ben adják ki az adatot, mert totál felesleges, elég a csv is.
meg hogy ha tudunk ldap szervert üzemeltetni, akkor használni is fogjuk, ha törik, ha szakad. hogy nincs rá szükség, az nem számít, tudunk ldap queryt programozni, akkor lesz.
szerintem az ilyen hozzáállás miatt lassúak a jáva programok.
(#7071) modder: a getter-setter max. addig nem probléma, amíg megírja helyetted a kódgenerátor. mert egyébként nem az álmok netovábbja gettersettert programozni, favágó munka legalja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest