- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
btraven
üzenetére
De, a kódírást az AI megcsinálja, amit a köreinkben "coding monkey" emberek pötyügtek ezerrel, kb 20x olyan gyorsan gépel mint bárki
De neked kell elmondani mit szeretnél.
Pl legutóbb kellett egy mini plugin WP-hez, egy extra funkcióra, nem akartam plugint telepíteni hozzá, mert a termékkör 0,1%-hoz kellett a funkció. Pontosan leírtam mi kell, és kb 30mp alatt 300sort kitolt, és működik. ennyi idő alatt a loopokat nem találom meg a developer guideban, melyikre hol kell ráépülni.
Ezt megcsinálja.De a promptoláshoz is kell ész, és az nem annyi, hogy "Próbáltam ezt a chatgpt-ét, csinált egy kis crpg-t, kérdezte legyen benne 3D falak, mondom legyen, erre módosította de úgy hogy minden egyebet, például csatát kihagyott belőle. Hát most ezt nekem kell összeraknom? De akkor meg már értenem kellene a programozáshoz."
Pontosan, lépésről lépésre le kell írnod mit szeretnél, és összerakjalegyártatod a térképet, legyártatod az elemeket (nyilván itt már tudni kell milyen motorra gyártasz, nem ugyanannyi munka), legyártatod a karaktereket, ezeket sorban tolod lépésről lépésre a forrásodba, legyártatod a mozgásokat, mozgás szabályokat (ki merre hogyan mehet), kitalálod hogyan legyen csata, mi irányítsa a játékosokat, stb
2-3 hét alatt lehet egy jól működő játékod.Szintén tökéletesen alkalmas szövegekben, vagy jsonben szabályokat keresni, feldolgozó scripteket írni, kód manipulációra, ellenőrzésre, optimalizálásra.
De még mindig, nem gondolatolvasó, feladat végrehajtó
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest