Hirdetés
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Az erő 2026-ban is velünk lehet
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
az említetteken kívül az is tud segíteni, ha ilyenkor félrerakod a problémát és mással foglalkozol kicsit, csinálsz valami fizikai munkát, edzel, sétálsz, főzöl, mosol, akármi, persze ez nem minden esetben megoldható
nekem volt ilyen, hogy nagyon nyögvenyelősen ment a dolog, nem tudtam koncentrálni, elmentem gyorsan egy kört bevásárolni és hazafelé már azért siettem, mert meg is volt a megoldás, amin előtte vagy két órát görcsöltem
-
Persze. Általában olyankor van, amikor "túl mélyre megyek". Mindenkivel előfordul, ilyenkor kell odahívni valaki mást, és megkérni, hogy bökjön rá a triviális dologra, amit nem látok. Voltam már ennek a szitunak mindkét oldalán elég sokszor, általában tényleg triviális a hiba / megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest