Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
okay sracok, értem és használom is a fv.-t. Eszembe nem jutott irni egy ujat, ha itt van ez amit lehet hasznalni (biztos jobban megirtak, mint amire en kepes lennek). Az egeszet azert kerdeztem meg, mert fura volt hogy ez ilyen bonyolult -persze ez velemeny kerdese. Szeretem en a c -nyelvet, meg ebben tudok a legjobban programozni es tenyleg nagyon jo, de a stringek kezelesevel az igazat megvalva nem vagyok megelegedve ( es nem en vagyok az egyetlen ). Mar a glib iroi is eszre vettek ezt, gondolom ezert az a SOK uj fv stringekre. Legtipikusabb!: ''szoveg01'' + ''szoveg02'' nem értelmes. Saját vélemény, de ezt szerintem mindenki olyan termeszetesnek gondolna, hogy ez mukodik, pedig nem : | . No mindegy, megprobalok kibekulni ezzel a dologgal es bocs -nem akartam vitat. ( az elejen tenyleg azt hittem, hogy van egyszerubb megoldas. )
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- ZBook Power 15 G10 15.6" QHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - GARIS!
- Dell Precision 7530,15.6",FHD,Xeon E-2186M,32GB DDR4,256GB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest