Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
okay sracok, értem és használom is a fv.-t. Eszembe nem jutott irni egy ujat, ha itt van ez amit lehet hasznalni (biztos jobban megirtak, mint amire en kepes lennek). Az egeszet azert kerdeztem meg, mert fura volt hogy ez ilyen bonyolult -persze ez velemeny kerdese. Szeretem en a c -nyelvet, meg ebben tudok a legjobban programozni es tenyleg nagyon jo, de a stringek kezelesevel az igazat megvalva nem vagyok megelegedve ( es nem en vagyok az egyetlen ). Mar a glib iroi is eszre vettek ezt, gondolom ezert az a SOK uj fv stringekre. Legtipikusabb!: ''szoveg01'' + ''szoveg02'' nem értelmes. Saját vélemény, de ezt szerintem mindenki olyan termeszetesnek gondolna, hogy ez mukodik, pedig nem : | . No mindegy, megprobalok kibekulni ezzel a dologgal es bocs -nem akartam vitat. ( az elejen tenyleg azt hittem, hogy van egyszerubb megoldas. )
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Milyen videókártyát?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U GeForce MX330 16GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi