- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Az Apple bemutatta az iPhone 17e-t
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
okay sracok, értem és használom is a fv.-t. Eszembe nem jutott irni egy ujat, ha itt van ez amit lehet hasznalni (biztos jobban megirtak, mint amire en kepes lennek). Az egeszet azert kerdeztem meg, mert fura volt hogy ez ilyen bonyolult -persze ez velemeny kerdese. Szeretem en a c -nyelvet, meg ebben tudok a legjobban programozni es tenyleg nagyon jo, de a stringek kezelesevel az igazat megvalva nem vagyok megelegedve ( es nem en vagyok az egyetlen ). Mar a glib iroi is eszre vettek ezt, gondolom ezert az a SOK uj fv stringekre. Legtipikusabb!: ''szoveg01'' + ''szoveg02'' nem értelmes. Saját vélemény, de ezt szerintem mindenki olyan termeszetesnek gondolna, hogy ez mukodik, pedig nem : | . No mindegy, megprobalok kibekulni ezzel a dologgal es bocs -nem akartam vitat. ( az elejen tenyleg azt hittem, hogy van egyszerubb megoldas. )
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen hangkártyát vegyek?
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Marathon (2025)
- Lightyear - befektetési app
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Samsung Galaxy S25+ 5G 256GB 12GB RAM Dual tengerészkék
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest