- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
A boiszomnak egy 5v-os fesz-szabályzó ic-vel küldöm a naftát,de sorosan van azért kötve egy 200ohmos ellenállás,meg a bioszomra rátettem egy led-t,hogy lássam,hogy normálisan mükszik.
Azért lettem ledel és nem zener-diódát,mert én olyan pekhes voltan a led-ekkel,hogy,amikor azokra túl nagy feszt kötöttem,akkor azok zárlatosak lettek és nem megszakadtak. Szal inkább menjen zárlat a bioszomra (olyan mint a roppant gyenge elem),minthogy kiüssem 50V-tal.
A fishert azért ajánlom,mert ha nem akarod ultra brutálon járatni,akkor elég gyári értéken hagyni és tök f@szán elmegy. És ráköthetsz 2-től 16ohm-ig mindent. Kibírja. Nekem elhiheted. Már négy volt a kezemben. Most kettő van (a két legangoybb a négy közül) A nagyobbik az kétszer 108W-ot bír és a kisebbik pedig kétszer 87-90W-ot. Ezeket stabilan nyomja 50Hz-en
Én a nagyot 24-ért vettem. Beleöltem kb 5-7k-t,de megérte! Öt éve megvan és nem kímélem. A kisebbik 3 éve van meg,abba 4k-t öltem bele és azt sem kímélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- aquark: Zsebszámológépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest