- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
Core2duo6600 #3645 üzenetére
Az a kábel volt a hibás! Szinte teljesen megszűnt!
Max hangerőn hallatszik egy picit, ha ki/bekapcsolom azt a hangsávot, de már nagyon vájtfülünek kell lennie annak aki ezt meghallja. Legalább ezt is tudjuk.
Az asztali dvd lejátszómra is ki kellene találni valamit, mert annál mindig csinálja. Mintha a motorzaj szűródne át. -
Panthera
őstag
válasz
Core2duo6600 #3642 üzenetére
Rájöttem mi a gond. Az "CD audio" hangsávot le kell halkítani a hangerőszabályzóban.
Azt még megpróbálom, hogy ha nincs összekötve a hangkártya és cd meghajtó akkor mi a helyzet. Régebben úgy emlékszem csak arra kellett az a kábel, hogy az audio lemezek hangját fogadni tudja a hangkártya. Lehet hogy ez hülyeség, de nekem még a PII időszakból ez a tapasztalatom. -
Panthera
őstag
Sziasztok!
A dvd írómmal az a gond, hogy furcsa zajokat ad ki lemezek olvasása közben a fejhallgató (máásal még nem ptóbáltam, most vettem észre). Ha le van halkítva, akkor is hallatszik. Másolás közben is. Ha nincs olvasás a lemezről éppen, akkor nincs zaj se.
A felírt film nem hibás, mert ha visszamálom a gépre akkor tiszta a hang. Kipróbáltam több dvd-vel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- LEGO klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ukrajnai háború
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest