Új hozzászólás Aktív témák

• S_E_R_I

aktív tag

Most már egyszerűen a PES 5-ért rajongok. Meg kell ismerni a játékot rendesen, és csak aztán kell véleménynt nyílvánítani. Én is elhamarkodottan döntöttem, hogy nem jó játék most meg azt mondom verhetetlen. Fifa grafiakailag még mindig jobb, (emberek hasonlósága), ezzel szemben értelmes érvet nem lehet hozni, mert az nagyon jó. De játékélmyénben ez a Game verhetetlen, Berki is említette a leses dolgot mikor az ellenfél befejezi az akcíót rohan örülni és aztán meglátja a partjelzőt és mindjár végeszakad az örmönek, aztán úgy találnak el egy játékost, hogy nem törént szabálytalanság, de lemerad a játékos és csak később viszik le hordágyon, aztán soarolhatnám, ezek mind-mind csak a játékélménynt fokozzák. Szal nem szabad elhamarkodottan ítélni, itt egy élő példa én nagy Fifa-s voltam, míg jobban meg nem ismertem a PES 5-öt, most azért rajongok. Nincs olyan nap, hogy 1-2 mecset ne nyomnák le és aztán örömmel lépjek ki, hogy milyen gólt vertem, milyen jól játszottam ez meg az ellen, és örömmel újságolom havereoknak, hogy mi volt. Szal ez az én véleményem. Thx Konami. :DD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák