Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor12
tag
Sajnos ez ilyen, olcsó, de sok hiba. Én kiszálltam, ahhoz túl drága, hogy ilyen legyen. Marad az eredeti elgondolás: Nexus 7, mégis az az igazi, azon már van 4.2.1 is és frissül. Csak kissé drágább (az Edigitalnál 80 ezerért nem érdemes megvenni). Minek rontsam el a karácsonyt. Ami feltűnt, a német amazonon nincs 7 pro duo 5570 csak az 5080, és az jónak tűnik [link].
Ne sajnálja senki, hogy az Edigital kidobta a kínálatból, nekik se jó ha ilyen hibás szériát visznek vissza állandóan. El kell ezt felejteni. Akinek megvan és jó örüljön, de nagyon kevés működő példány lehetett. Én négyről tudok ami mind rossz volt.
-
kriver
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest