Új hozzászólás Aktív témák
-
PB
tag
Nekem sem működik a hardver gyorsítás,mióta lecseréltem a videokártyámat egy 9600-ra és a legújabb catalyst van fenn! Szerencsére a procim bírja,de akkor is zavar hogy az ati rage óta van videogyorsítás az ati kártyákon és én mégsem tudom kihasználni! Van vmi ötlet hogy mi zavar be vagy örüljek hogy bírok dvd-t nézni szoftveresen?
Video Accelerator: DirectX VA (not in use) ---> ez a powerdvd megfelelő sora szvsz a configuration fülnél -
Rommel
csendes tag
Ha már tanultuk, leírom (remélem jól is emléxem): DMA = Direct Memory Acces. Ez annyit tesz, hogy ha egy eszköz a memóriából szeretne olvasni, vagy oda írni, akkor ezt nem a processzoron keresztül, hanem közvetlenül, úgymond a CPU ''kihagyása'' nélkül képes ezt megtenni. Ha véletlen nem jól tudom nyugodtan javítsatok ki.
-
Captain
tag
UP
-
Captain
tag
Sziasztok!
PowerDVD-t használnék (xp 4.0 6ch) DVD nézésre, viszont 70-80%-on pörög a proci. Hiába kapcsolom be a hardware accelerationt (asszem ez a funkció neve) a video fül alatt, hatástalan. A haveromnnál ugyanez a helyzet csak nála erősebb a vas, és nem feltünő. Vajon miért nem használja a vga hardveres gyorsítását?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest