- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone topik
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Ezen a beállításon én is gondolkodtam már, hogy integrált vga esetén melyik jobb, hardveres gyorsítással (use DXVA), vagy nélküle. Ezt is alapon hagytam, évek óta be van kapcsolva és még sosem okozott problémát. Valamit lehet, hogy újítottak az újabb verziókban, vagy más a decoder, mert most visszatettem egy régebbit és ezzel nincs semmi gondom bekapcsolt DXVA-val.
(Egyedül WMV3- nál kellett eddig a VLD helyett Disabled-re állítanom, mert egyes .wmv videóknál mozgás közben halványkékes színfoltok jelentek meg, pl arcon, testen lehetett jobban látni)
Video renderer: EVR Custom Present-re van állítva, ebben sem vagyok biztos, hogy melyik a legoptimálisabb, mert sokszor az Auto selection jobb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest