Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Valamilyen szinten tudok angolul (1 éve tanulok heti 2 alkalommal nyelvsuliban, év vége felé meglehet a közép nyelvvizsga) de ha van magyar szöveg (szinkron nem kell) akkor egyrészről tanulnom is sokkal könnyebb, másrészről ellenőrizni is tudom, hogy jól értem-e

Pár napja voltam egy konferencián, ahol az egyik előadó angol nyelvű volt, ott is fordították, de a 70%-át értettem angolul, amit mondott, de a fordítás kellett

-
Lenry
félisten
válasz
üzenetére
SPOILER!
mert a "zuhanok 4km-t és túlélem két, a lábamra erősített műanyagdarab segítségével" az teljesen reális

jó persze ki lehet magyarázni, hogy azokat direkt erre találták ki, de a "benzinné változtatjuk a véred" típusú kísérletek után simán elképzelhetőnek tartom, hogy beinjekciózták vákuum és extrém hideg ellen is

(#98) Doki16 tavaly kapott egy patchet az első rész, amiben megváltozott a vége úgy, hogy egy robot visszavisz a komplexumba a robbanás után.
-
törölt tag
SPOILER!
Azért érdekes, hogy a végén Chell életben marad... Fizikai képtelenség...
-
Lenry
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez igaz, és egyébként én sem vagyok ellenére a magyar feliratoknak, sőt, nagyon örülök mindig, amikor van, csak nagyon le tud lombozni, amikor olyan, mintha egy Google-fordított szöveget odaadtak volna egy ált. sulis ötödikesnek, hogy nézze még át anélkül, hogy tudná mi ez, aztán mehet aranylemezre.
tehát pl teszem azt, a "you"-t nem fordítom minden alkalommal többesszámba, ha tudom, hogy a megszólított egyedül van az egész komplexumban, de ezen kívül is volt benne pár olyan leiterjakab, hogy a fejem fogtam de sajnos idézni most nem tudok.
-
Neoteric
addikt
[SPOILER]
Végigtoltam én is.. hát nekem ez volt az első Portalom, szal annyira nem vagyok tisztában az előzményekkel, de sajnálom h Wheatley végül rossz fiú lett. Bírtam a fejét nagyon.
[/SPOILER]Qrva jó játék. El is kezdem az első részét mindjá' !
-
SP!T
addikt
Hát ez k*rva jó játék! Végre valami olyan, ami le is köt, nem unom meg. Robothaverunk szövegei meg állati!

Pici spoiler, ha az elején jársz:
"Kapj el járomra jó? 1...2...3... mégse mégse" én itt totál rákészültem!
erre meg ledobja magát 1nél... 
-
KrAt
veterán
Ha jól értelmezem, akkor az egész játék felirata magyar, minden poénnal, stbstb?
Mondd, hogy igen 
-
Ice!?
őstag
átállítottam magyarra a steamet. így már a játék is magyar lett.
köszönet.

-
Ice!?
őstag
hi.
külön, csak magyar feliratot honnan tudnék szerezni?

-
Killberk
aktív tag
Nah, végigvittem én is. W-t sikerült elsőre kilőni, szal...

Szerencsére nem lett rókabőr a folytatásból, sőt, meglepően jók az újítások is. Remélem lesz ehhez is sok egyedi pálya, mert alapjáték szokás szerint elég rövid volt és csak vége felé voltak érdekesebb feladványok.
Zene szerintem kicsit visszalépés első részhez, az nyugisabb volt, most meg állandóan "pörgött, cincogott", nem éppen gondolkodást segítve elő.
Nemtom lesz-e 3-dik rész, de kíváncsi lennék, hogy abba mit tudnának még belerakni. -
westlake
félisten
magyarral is akarok multizni.. dobjon ram privatot az, aki hajlando erre

-
UnSkilleD
senior tag
coop nagyon fasza csak kevés pálya és rövidek
-
Doki16
addikt
Egyszemélyes játékban van egy olyan menüpont, hogy Fejlesztői kommentárok. Ha arra rámész akkor ki tudod választani a single és a coop pályákat a készítők a kommentálásával. Annyi az egész, hogy helyeként lesznek buborékok a pályán amire ha rányomsz elmondják, hogy miért így és miért ezért rakták össze a pályát

-
Doki16
addikt
Végig vittem másodjára kommentár módban. Szeretem ezt a variációt a Valve játékaiban, érdeke dolgokat lehet megtudni.
-
Gondar
tag
Na látom most, hogy már többen is végig vitték nem csak nekem tetszett ennyire.

-
UnSkilleD
senior tag
már végigtoltam 3-szor, jöhetnek a DLCk 5ezer darab pályával

-
Psych0
őstag
Hát... ez... kész...

Most fejeztem be, eszméletlen.
Wheatley dumái, a különböző hangulatú pályák. Az elszórt poénos feliratok stb. Valve-nél nagyon pihentagyúak a fejlesztők az biztos.Egyvalamit nem értek. Most a végén ki lett törölve a C-betűs karakter, vagy nem, mert a stáblistánál énekel GlaDOS hogy itt van.
Én meg naívan azt hittem a játék közben, hogy GlaDOS = C
-
Lenry
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
a legjobb az elején volt. "várj, manuálisan felülírom ezt a falat" és bumm, szobástól átbasz a falon

-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
áh, imádom ezt a figurát "meg kell hackelnem az ajtót, de nem megy amíg nézel" *elfordulok* -> puff, beveri az ablakot

Voltak kétségeim kezdetben, de Valve nagyot alkotott ismét.
-
Darth_Revan
veterán
Részemről a brit akcentusú robot, aki segít nekünk, 2011 legjobb mellékszereplője!

Akkor borultam le a székről, amikor horror történetet kezdett mesélni

-
Max_218
tag
Sikerült végigjátszanom , nemtalálok szavakat a végére ,te jó ég , kicsit beütött
azóta is nézem az ending videót jutubról.Korrekt játéklett 9óra amit beleőltem , megérti minden pénzét. Coop is hátravanmég ,aztán szerintem újrajászom. Ez valami fantasztikus.
Habár egy Ep3.-as útalást vártam volna.
-
spammer
veterán
X360 verzióban nincs magyar felirat? Mert nálam angolul megy. Nem mintha nagy tragédia lenne, csak a PC verzióban van, azt hittem ebben is van.
-
lorcsi
veterán
én is elkezdtem játszani
elég érdekes game
még sosem játszottam hasonlóval (az első résszel sem) nem is tudtam mi történik mikor abban a konténerben rázkódtam a kis robottal a menynezeten...érdekes lesz ezzel játszogatni
-
Gondar
tag
Srácok valaki tudna segíteni, keresek egy nagyfelbontású portal 2 logót. Azta képet amin csak a pálcika ember van dőlten. Csináltatok egy pólót.

-
Gondar
tag
A single egyszerűen hatalmas volt, komolyan. Legutóbb a half-life 2 volt ennyire jó játék.
Csak vigyorgok és a hideg ráz ki. Fantasztikus. -
sti10p
senior tag
Na, ma végigtolom a singlit, holnap délelőtt jöhet a co-op!

(Addig be kell még szereznem egy headset-et
) -
Max_218
tag
Megjött nekemis, kb 1óra játék útán ,nagyon megyőzött .
Főleg a Turret ,mikor beszélt ,hogy: Helló? ,Helló? Én másvagyok ...
a kis dagi robot meg óltogatta
Max218[HUN] Steames profilom coop.-ra keresek emberkéket , estefelé gondoltam hogy belenézek addig csak single-t ,viszem.

-
sti10p
senior tag
Pár óra játék után azt kell mondanom, hogy nem ért csalódás, bár az újdonságok csak fokozatosan jönnek elő (eddig a Thermal Discouragement Beam volt a legmókásabb), de a játék kb. azt hozza amire számítani lehetett.
A grafika teszi a dolgát, bár helyenként meglátszik rajta az idő. Ami zavart elsőre, az az, hogy az új chamber-ek töltésekor mindíg bedob egy töltőképernyőt, ha jól emlékszem az első részben meg tudták oldani úgy, hogy a liftben töltött a játék. Ja, és az új lift sem jön be annyira, az elsőben poén volt, itt meg nagyon le lett kicsinyítve. De ez már csak szőrszálhasogatás.
A tesztek elég összetettek már így az 1/3-nál is, és tényleg ilyenkor jön rá az ember mennyivel többet jelent egy ilyen játékkal játszani, ahelyett, hogy az előrelépést csak az jelezné, hogy lepuffantottam 10 kommandóst...Sajnos a Valve-ban nem lehet megbízni, ha DLC-k ről van szó (emlékezzetek mi volt a L4D-el anno), de az első részhez is csináltak egyet, igaz csak X-BOX-ra (Still Alive néven és szorgos kezek elkészítették a nem hivatalos PC verziót)
, meg persze ott van Prelude (nekem meg ez maradt ki) és hasonlóak a 2. részhez is várhatóak, de mindenképpen örülnék egy rendes story-s DLC-nek. Ami szerintem szinte biztos hogy lessz, az a co-op-os Map pack-ok, így vagy úgy. Portal 1-hez is megszámlálhatatlan rajongói map készült, úgyhogy a co-op rész szerintem megunhatatlan lessz. -
LucifeI2
őstag
Kicsit nehezebbre számítottam, de nem volt rossz. Az új robot faszi dobta fel számomra az egészet.

-
sghc_toma
senior tag
tegnap este vettem meg, reggelre jott le.. jatszottam vele kb. 10 percet, aztan el kellett jonnom meloba.. az a 10 perc feldobta a napomat, alig varom, hogy jatszahassak vele

-
sti10p
senior tag
Most akkor a dobozos verzió is kijött itthon 19-edikén, vagy csak a Steam-es?
-
tomi_mod
aktív tag
Üdv!
gyűjtenék barátlistát coop-hoz: Tomi80HUN (vagy végig kicsivel, mindegy)szerk:
akiét itt látom felveszem ha nem gond! egyébként random játékoskeresője van egyáltalán? -
Scholes9
nagyúr
Mi megnéztük coopot Jaka-val, na az még rádob pár lapáttal

-
szacsee
nagyúr
Na mára elég volt.

Korán kelek, így hanyagolom már a játékot.
Az eleje tényleg könnyebb, de csak bemelegít..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CounterBoci
senior tag
Még csak két órája tolom, eddig könnyebb nekem mint az 1. Kevésbé összetettek a feladatok, vagy kigyúrtam magam az 1-el

Steamen S!lent néven vagyok -
Alig várom, hogy a kezemben legyen a doboza

Amúgy osztom BalaNce87 véleményét: szerintem is hulladék játékokat tukmáltak a népre... Ez olyasmi volt, mint amikor TF2-es gyökérségekkel adnak el szarabbnál szarabb játékokat, csak nagyobb kaliberben

-
szacsee
nagyúr
Elvileg 22-én vagy 24-én jelent volna meg itthon.
Ha nem volt meg a pack, csak abból 1-2 játék, akkor is segíteni tudtál, mert minden játékhoz patch formájában egy portal-os pálya érkezett.
Személy szerint nekem egyik játék sem volt meg ezidáig. Amivel szemezgettem már régebben is :
Audiosurf
Cogs
Rush
Killing Floor
The Ball
Amnesia
Karácsonykor így egyben nem voltak leárazva, ezért most éltem a lehetősséggel.
A Cogs, Rush, The Ball, Audisurf, 1...2...3... Kick It játékokban kipróbáltam a portal-os pályákat és jó ötletnek tartom annak ellenére, hogy kicsit félre volt informálva a tömeg a steames topikban.... nem minden perc számít, csupán az, hogy a portal-os pályát teljesíted-e vagy sem. -
deter
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen van magyar felirat. Bár aki csak erre hagyatkozik az néhány poénról lemaradhat, ugyanis vagy túl kevés ideig van képernyőn a szöveg, vagy pedig fordítási pontatlanság. Nem lett rossz a lokalizáció, de ahogy írtam nem "tökéletes".
-
deter
aktív tag
Nagyon jó játék lett. Igazán humoros, nagyon jók a szinkronhangok. A magyarítás hagy némi kívánnivalót maga után, de ettől függetlenül élvezhető. Szerintem az év játéka!

-
danih
veterán
Na, ki fog beteget jelenteni?
-
S0m30n3
aktív tag
Megjelent a játék dobozos verziója is! Most vettem észre, hogy már nem előrendelésnél van, és a megjelenési dátum a mai nap. A dobozos változatnál is meg kell várni a visszaszámlálás végét, addig nem lehet játszani vele, de legalább nem kell 04.22-ig várni annak sem, aki a dobozos változatot akarja megvenni.
-
Scholes9
nagyúr
Én Steamen vettem meg a játékot Jaka-val közösen, a dobozos verzió meg elvileg 22-én jelenik meg, nemtom az, hogy lesz, de, aki Steamen vette meg az szinte biztos, h pár nappal előbb fog játszani, mint, aki dobozosan veszi meg, legalábbis egyelőre úgy néz ki a dolog, nem beszélve arról, h a dobozos verzió drágább is, nem is kevéssel, főleg, ha valaki futárral rendeli.
Jaka: remélem és, akkor holnap este tolhatjuk is

-
S0m30n3
aktív tag
Bár gondolom, ez az egész előbb megjelenős dolog nincs hatással a magyarországi megjelenésre. Vagy már a raktáron vannak a játékok, és szól a Valve, hogy adják ki pár nappal előbb és kész? De ha a raktárban lennének a játékok, akkor miért 22-edikére van bejelentve, amerikában meg 19-re? Valaki avasson be, ha tud valamit.

-
szacsee
nagyúr
Krumplis (burgonyás) akcióhoz saját oldal sok-sok leírással.
-
sti10p
senior tag
Nekem nem jött le hogy lehet ezekkel játszani, nem ingyenesek?!
-
szacsee
nagyúr
Aki PH-ról játszik... vagy máshonnan és szeretne Co-Op listát az aktív játékosokról, az jelezze.
Az első hsz-ba be lehetne tetetni egy ilyen listát, így nem magunkhoz nyúlva játszanánk a játékot.Aki benne van az egy új hsz-ba írja le a PH nicknevét, és a Steames nicket is.
Ha összejön pár ember, akkor megy a modkerbe...
-
szacsee
nagyúr
Gépigény:
PC-s rendszerkövetelmények:
Processor: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (or higher) or AMD64X2 (or higher)
Memory: 1GB XP / 2GB Vista
Hard Disk Space: At least 7.6 GB of Space
Video: Video card must be 128 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 2.0b (ATI Radeon X800 or higher / NVIDIA GeForce 7600 or higher / Intel HD Graphics 2000 or higher).
Audio: DirectX 9.0c compatibleMac-es rendszerkövetelmények
Processor: Intel Core Duo Processor (2GHz or better)
Memory: 2GB
Hard Disk Space: At least 7.6 GB of Space
Video: ATI Radeon 2400 or higher / NVIDIA 8600M or higher / Intel HD Graphics 3000 -
Még nincs nyitva topik ennek a játéknak, úgy gondoltam nyitok én magam neki egyet.

Az első rész, a Portal eredetileg csak az Orange Boxhoz szánt kiegészítő játék volt, ám akkora sikert aratott, hogy külön játékként is megjelent a boltok polcain. Nagyon sokan szerették, hiszen az egész játék nagyon eredeti volt.
A játék lényege, hogy egy teleportációs fegyverrel létrehozott portálok segítéségével kell mindenféle ügyességi feladatot végrehajtani. Ez egy elég béna leírás, de egy videó többet mond minden szónál...A Portal 2 eljövetelét már 2008 lehetett sejteni, ám csak 2010 elején jött a hivatalos Valve bejelentés.
Ez volt az egyik legelső videó a játékról, de szerintem már csak ezzel a videóval is megnyerték maguknak a leendőbeli vásárlók felét

A képek YouTube videókra linkelnek!
Hatalmas újdonság a játékban, hogy megjelenik a multiplayer mod, méghozzá nem is akármilyen módon: a SteamWorks rendszeren keresztül akár PS3-mal rendelkező ismerőseinkkel közösen is lövöldözgethetjük a lyukakat a falra

Gépigény:
Erről még nem esett szó, de valószínűleg nem lesz valami nagy (főleg mivel még mindig DX9-es lesz, ez szinte 100%)
Megjelenés:
Várható megjelenése április 24. volt, azonban most van valami akció, amit nem teljesen értek, de egyre előrébb jön a megjelenési dátum, már április 19-nél tartunk

A játékkal kizárólag Steamen keresztül lehet játszani, viszont megvásárolni már több helyről is lehet. Érdemes kicsit kutakodni a magyar boltok között is ugyanis előfordulnak 2-3e FT-os különbségek is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

erre meg ledobja magát 1nél...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)