Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Jogos, de azt is vedd figyelembe hogy a gazdagabb nyugati orszagokban foleg elofizura vesznek telefont es ellentetben azzal ami Magyarorszagon van, kint 2-3 ev huseggel, bitang nagy csomagokkal egyutt kihozva a telefont is osszesen annyiba kerul a teljes lejaratig, mintha fuggetlenul venneeg az ember csomag nelkul. Magyarorszagon 2*,3*dragabb a csomaggal egyutt...
Igy persze hogy a Samsung, iPhone es Pixel megy kint, meg hat azokat is reklamozzak rendesen.
Arrol nem beszelve hogy automata modban torteno fenykepezesnel (leszamitva par kinai fotora kihegyezett meregdraga telefont) azok a legjobbak, es ez az, ami fontos a legtobb embernek. Meg a kulso. -
GEIL
addikt
válasz
mhydas99 #108 üzenetére
A "moto meg a sziamuaú" esetében nem feltétlenül előny hogy hamarabb frissülnek egy még "bugosabb és nem kiforrott" újabb főverzióra.
Legalábbis akikkel beszéltem okosterló témában a családban, rokonságban, ismerősi körben....de valahogy mindig Samsung és Apple típus a preferált és azok lapulnak legtöbb zsebben...és ezt a világstatisztika is alátámasztja. -
-
mhydas99
senior tag
Bocs, de nem tapsolok oromomben.
Nagyjabol aprilis-majusra fognak frissulni a regebbi Samsungok Android 15-re.
Junius elso heteben mjtatjak be hivatalosan az Android 16-ot, amit azonnal megkapnak a Pixelek. Tehat 1 honapra ra, hogy a Samsung vegez az egy evvel korabbi foverziofrissitessel.
Addigra mar a Motorolak!!! is megkapjak az android 15-ot...
Utolsok kozt kullog a Samsung... -
mano660
tag
Újabb információ: Sammobile]
-
Ricardo
titán
válasz
janeszgol #95 üzenetére
Én is elgondolkodtam , hogy majd ha eljön a váltás ideje, akkor pixel vonalra váltok.
A másik ötlet, (mert a felülete, és a testreszabhatósága tetszik a ONe UI-nak) hogy az S szériáról A szériára lépek.
Elég jól feljöttek minden szinten.Majd kiderül, van még idő. de jelenleg bár a ui maga tetszik, de az irány amerre elindult a gyrtó, nem.
A frissítések csúszása, és az ezzel kapcsolatos kommunikáció hiánya , és amiket olvasok.Szerencsére a reklámok kimaradtak még, de az már valószínűleg vinné a sisakom. A Xiaomi pont a reklámokkal tette be nálam a kaput. -
janeszgol
félisten
Ezt az érdekes hozzászólást az S24 Ultra topikból hoztam. [link]
Tehát a fórumozó (nem csak ő) az értesítési függönyre kap S25 vásárlási reklámot. És akkor nem direkt tartják vissza a frissítéseket az S25 eladását feltornázni igaz?
-
Ricardo
titán
Úgy néz ki mégsem ezek a dátumok.
-
Ricardo
titán
Én az állításodra reagáltam, miszerint a nyolc bitet mindenhol említették és aki mást mond hazudik.
Kiderült rengeteg helyen (a 8 bitre a te általad linket oldalon sem találtam infót) nem említik.
Tehát nem áll meg az állításod a mindenhol leírt 8 bites kijelzőről.
Ezután ahelyett hogy annyit mondanál, bocs tévedtem. Tévesen hazugoztam le másokat, terelsz."Hmm... akkor talán... mégsem a világ legfontosabb adata? Gyakorlatilag lényegtelen?
"Nem 8bit, 16 millió. De ugye aki tudja mondani, hogy, "8 bit", meg erre ráfogja, hogy "sávozódás", az a 16 milliót is tudja értelmezni."
"A többit meg egy Google-keresés elintézi. Hisz ahhoz is keresni kell, hogy bármilyen tesztet megtaláljon az ember, nem?"Halkan jegyzem meg, hogy a megjelenített színek száma, és a színmélység, két teljesen más paraméter.
Tehát arrogánsan kijelentettél valamit, és közölted aki mást mond hazudik. Aztán kiderült hogy tévedtél, de nem kérsz elnézést, hanem magyarázkodsz.
Egyébként engem nem zavar hogy nyolc bites a kijelző.
A mi zavar, az arrogancia, és az ha valaki magas lóról osztja a többieket.
A fent említett kijelentés ,pedig ezt a stílust hozta.
Tévedtél. Előfordul mindenkivel. Egyikünk sem tud mindent. A stílus viszont rajtunk múlik.Abban egyetértek, hogy zárható a téma.
-
janeszgol
félisten
Az iOS 17-18 upgrade sokkal nagyobb volt, mint a One UI6-7. És érdekes, hogy az iPhone-ra akkor sem késett a frissítés. Mindig minden iPhone egyszerre kapta meg. Még a Xs is, mert van olyanom is.
Megnéztem Tech2Laci videóját a hatalmas változásokról a One UI7 kapcsán. Nevetnem kellett.
-
doooo
veterán
Hmm... akkor talán... mégsem a világ legfontosabb adata? Gyakorlatilag lényegtelen?
Mondjuk a GSMArena azzal foglalkozott, hogy a többi, kijelzővel kapcsolatos újításról vagy felkapott hisztiről írjon. MA meg... kérjétek számon rajtuk. Azt láttam, hogy az S25U esetén leírta mindkét oldal.
De amúgy esetleg a gyártó saját, dedikált oldalán kezdhetnénk: [link]
Nem 8bit, 16 millió. De ugye aki tudja mondani, hogy, "8 bit", meg erre ráfogja, hogy "sávozódás", az a 16 milliót is tudja értelmezni.
A többit meg egy Google-keresés elintézi. Hisz ahhoz is keresni kell, hogy bármilyen tesztet megtaláljon az ember, nem?
És szerintem ideje hanyagolni a témát, mert lassan úgy állítjátok be a kollégát, mint aki egy SMS-t nem tud írni.
Ja és ha akartok kicsit belelátni ebbe a "drámába", ott van az S24U topicja. Aki itt filozofál, és offolva személyeskedik, az esett neki a legjobban a kollégának, amikor anno előjött a vélt vagy valós problémáival. A képmutatás csúcsa, ami itt megy (tisztelet a kivételnek).
És persze ki lehet találni, hogy a 8bites "probléma" hányszor került említésre a kolléga által. Igen, pontosan egyszer sem. Érdekes, hogy eddig nem volt baja vele. Zárható a téma. -
MrCsiT
addikt
még a 85-ös hsz-re kérnék szépen választ (mert érdekelne).
Különítsük el a "minden elérhet infó alapján, rosszul döntött" és a "részben hazudott a gyártó (elhallgatott kamerás dolgok, csalódást keltően lassú frissítés)" miatt érzett jogos felhasználói csalódottság eseteket.
Pl. én mégis honnan tudhattam volna anno előre, hogy a Samu Oktogonnak majd a Fold3-on 3 nap lesz egy fóliacsere, és emiatt időnként ki kell költözzek majd 3-3 napokra az eszközről, csere mobil kell addig, plusz azért néhány banki app áttelepítése sem viccesen egyszerű.
Az akkor a mobil eladásához vezető csalódás volt.
Itt is el tudom képzelni, hogy ha már a 70e-s "vackokon" is újabb rendszer fut, mint az 1-2 éve vett akkori csúcs mobilon, az nem öröm, érted? És ezek egyáltalán nem előre tudható dolgok, csak a napi használatban jönnek elő nagyrészt.
Azért annyira nézzük már felnőttnek az "őstagokat" (xD), hogy olvastak a "buy" előtt
(na jó, mondjuk a fele.)
mhydas99: mégis, miért venne aki ért hozzá, ezek után, éppen S25-öt?
Egyébként én is várom az Ui-Ui újdonságot már
-
mhydas99
senior tag
válasz
Juhaszatti #71 üzenetére
Pedig ezzel a lepessel is az a celjuk.
A legtobb embert nem erdekli, hogy mikor kap frissiteseket.
A legtobb embernek ugyanugy jo az S24 is, mint az S25.
Nyilvan a marketing adja el nekik az ujabb szeriat, semmi mas.
Aki meg kocsit is ert hozza, az ha fogja a penzt most vesz S24-et.
Aki meg nagyon ert hozza, az vagy csakis S25-ot vesz vagy leginkabb nem Samsungot -
doooo
veterán
válasz
janeszgol #57 üzenetére
A kamera nem vacak, az meg, hogy egyesek évek óta picsognak a beltéri mozgó dolgok fotózása miatt a Samsungokkal, az igenis tudható egy őstag fúrumozónak. Aki mást mond, hazudik. Kameráról húszmillió teszt van. Mindig megemlítik ezt is. Nem kifogás.
A 8 bites kijelző meg szintén mindenhol meg van említve, és le van írva, aki mást mond, megint hazudik. És az is továbbra is bullshit, hogy bárki is állandóan sávozódásokat látna emiatt, pláne magas felbontáson. Pont ahogy ez a "mura" is ugyanakkora bullshit (kivéve ha hibás a képernyő, mert akkor nyilván garanciáztatni kell), de ismételten, bemész egy kiállított darabot megnézni, és eldöntöd, hogy odaképzelsz murát, vagy nem, látsz zavaró sávozódást, vagy nem. A te döntésed, a te felelősséged.
Megnézed a mobilról a teszteket és a véleményeket, megnézed élőben, és döntesz. Ez nem kifogás. -
Morph33
tag
Ez tuti kamu, a tavalyi A35/55 sehol a listákban, bezzeg az Ax3-as és x4-es igen.
-
janeszgol
félisten
Nekem ez azt jelenti, hogy "igen az S25 eladásait akarjuk feltornázni a One UI7 visszatartásával, de azért adunk biztonsági frissítést, hogy befogjuk a pofátokat" feelingje van ennek az akciónak. Meg az, hogy S24 családon már béta 5 van, az S23-on mennyi béta van? És S22-n? És S21-en? A54-en? A53-on és A33-on? Tehát számítanak arra, hogy majd ezekről S25-re váltanak, de az S24-esek nem fognak, így valamivel ki kell elégíteni őket.
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti #71 üzenetére
De akkor miért jönnek biztonsági frissítések és a One UI 7 miért nem?
-
janeszgol
félisten
válasz
lionshamlet #67 üzenetére
Kiemelkedő szoftvertámogatással az Apple, a Google Pixel és a Samsung bír. Természetesen a Xiaomi is teljesíti a vállalásait, amire két év OS-t ígért az kettőt kapott, amire hármat az hármat.
Egy Pixelt javasolok. SoC-ban a Pixel 9 az kb S21-S22 szint, de a Google jól optimalizál. Illetve kamerában is tök jók. Akkuban nem előre mutató, átlag.
Vagy megvárod a Xiaomi 15 Ultrát. -
janeszgol
félisten
-
róland
veterán
De lehet, hogy ez a sajtóközlemény jobban rávilágít arra, hogy éppen nem teljesíti a vállalását a Samsung, miszerint:
"A Galaxy S23 termékcsalád négygenerációs operációs rendszerfrissítéssel, és ötévnyi biztonsági frissítéssel őrzi meg a prémium élményt azon felhasználók számára, akik szeretnék a lehető leghosszabb ideig használni készüléküket."
Azaz jelen esetben épp a prémium élmény sérül, amire vállalást tett a Samsung. Miközben az alsópolcos idei telefonjaik már Android 15-tel és OneUI7-tel érkeznek, addig a prémium telefont vásárlók elveszítik a prémium élményt, miközben annak árát a vásárláskor kifizették.
-
róland
veterán
Előkerestem a Samsung sajtóközleményét 2023 februárjából, amikor az S23 szériához megígérték a 4 főveriót és az 5 év biztonsági frissítést.
Konkrétan a sajtóközuleményben: "A Galaxy S23 termékcsalád négygenerációs operációs rendszerfrissítéssel, és ötévnyi biztonsági frissítéssel[18] őrzi meg a prémium élményt azon felhasználók számára, akik szeretnék a lehető leghosszabb ideig használni készüléküket."
S a [18] számú lábjegyzet: "[18] Az Android operációs rendszer frissítéseinek, valamint biztonsági frissítéseinek elérhetősége és időzítése modelltől és országtól függően változhat. Az Android operációs rendszer négy generációjának frissítésére, valamint ötéves biztonsági frissítéseire alkalmas eszközök jelenleg a következők: Galaxy S23 széria (S23/S23+/S23 Ultra), Galaxy S22 széria (S22/S22+/S22 Ultra), S21 széria (S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE), Z Fold4, Z Flip4, Z Fold3, Z Flip3 és Tab S8 széria (Tab S8). /Tab S8+/Tab S8 Ultra)."
-
lionshamlet
senior tag
S21 ultra használóként kérdezem, milyen telefont ajánlanátok ez helyett ami kiemelkedő szoftvertámogatással bír illetve a technikai dolgokban minimum ugyanezt a szintet hozza.
Kamera - akku paramétereit illetően nem baj, ha továbbgondolt, javitott, naprakészebb kiadás. -
milkabrams
őstag
-
vodrosjozsi
addikt
Az A35-55 telókat nem is látom vagy csak vak vagyok?
-
odani
tag
"Ha csalódtál a Samsungban, legközelebb mást veszel." Jah, ez pont a mosdatása-védése.
-
GEIL
addikt
A55-öt nem láttam a cikk eleji listában ?
-
odani
tag
Lehet persze elvi kérdést csinálni ebből a frissítés/nem frissítés dologból ..csak minek? Ami késik, az jön. Ha csalódtál a Samsungban, legközelebb mást veszel. Ja, és lehet még csűrni-csavarni a témát, meg személyeskedni ..de minek?
Elhangzottak a minden miatt fanyalgók és a higgadt, gyakorlatias felhasználók szempontjai is. Függöny. -
doooo
veterán
válasz
milkabrams #54 üzenetére
Ennek a fele eleve tudható volt (a másik felének az igazságtartalmába meg nem fogunk belemenni).
Hol van itt a tudatos vásárló imidzse? Méghozzá egy "őstag" mobilfórumozónál. Ugyan. -
milkabrams
őstag
S24 ultra tulajként írom.
- bizalom elvesztáse
- fos kamera, amivel nem lehet egy lélegző kutyát lefényképezni lámpafénynél, hogy ne legyen elmosódott.
- Temérdek gyártási hiba, a nem létező quality miatt, az én telefonom is volt szervizben
- 8 bites kijelző, amin szépen látszik a színek sávozódása.
- mura
Na ezekért felőlem megrohadhatnak a telefonjaikkal együtt a jövőben és, pont lesz@rom, hogy 432 megapixelre osztanak fel egy ugyan akkora szenzort, vagy csak 200, mikor alulmúlja a fele ennyibe kerülő konkurenseket is. -
battag
aktív tag
Arra próbáltam utalni, hogy a Samsungnak van egy hivatalos, írásos vállalása arról, hogy bizonyos készülékekekt bizonyos ideig, bizonyos időközönként Security frissítésekkel lát el. Ezt a vállalását tartja.
Minden más (főverzió frissítések, jobb hamera, gyorsabb töltés stb.) amit ebben a fórumban számonkértek a Samsungon, hivatalosan, írott formában nem vállalta sosem (legalábbis én nem látom nyomát).
Ettől persze lehetnek jogosak az elvárásaitok de "bíróságon nem áll meg", lábbal kell szavazni...
Én a magam részéről magasan letojom a főverzió frissítéseket, nekem csak az a fontos, hogy rendszeresen és minél gyorsabban kapjam meg a biztonsági frissítéseket. És erre a Samsungnak van hivatalos, írásos vállalása típusonként, más gyártónak még erre sincs.
Ha valamiért haragudni lehetne a Samsungra, az az, hogy a biztonsági frissítésekkel is elúszik. Jómagam S21 FE-t használok és ugyan a hivatalos írásos vállalásnak megfelelően továbbra is havonta érkezik security patch de egyre később. a februárit pl. csak tegnap kaptam meg, azaz kb. 3 hétig volt védtelen a telefonom zero day-ekkel szemben. két éve még kb. tárgyhó első hetében érkezett az adott havi patch. De még ezzel a gyakorlattal sem szegi meg a hivatalos írásos vállalás és annak apró betűs részeit.Amúgy ugyanezen lapcsalád más fórumain PC-Windows tengelyen épp ellenkező attitűdöt látok, ott mindenki azért haragszik a Microsoftra mert erőlteti a Win11-et és a Win10 támogatást meg megszünteti, mindenki a jó öreg Win10-en akar maradni...
-
róland
veterán
Amit linkeltél az a biztonsági frissítésekről szól, amit korrekten tart is a Samsung, elvétve kis csúszással.
Viszoint a cikk a főverziós frissítésről szól.
A legtöbbünknek a Samsung kommunikációjával (azaz annak hiányával) van gondunk.
A Samsung az elmúlt években felépített egy jó márkaképet magáról, az aktuális Android főverzió kiadását követően pár hónappal máradták is ki a saját frissített rendszerüket. (Mindez sokakkal feledtette a Note7 készülékkel kapcsolatos problémáikat.) Ez a presztízs márkakép kiemelte a tucat gyártók közül, hogy a megvásárolt felső- / prémium szériás termékeiknél a támogatás kimagasló: sokáig kap főverziós frissítést és azokat gyorsan megkapja.
Ugyanekkor az utóbbi években hardveres téren nincs jelentős fejlődés, azon túl, hogy az aktuálisan legújabb SoC-ot megkapja a készülék, az akkumulátor, a kijelző, a kamerák nem fejlődnek igazán.
A készülékek árazása során viszont elég vastagon fog a gyártó ceruzája. Ehhez az árazáshoz kapcsolja a kimagasló szoftverfrissítést a kommunikációjuk.
Most épp ezt a magáról kialakított képet igyekszik lerombolni a cég. Míg a konkurencia lassan már az Android 16 beta programját is elindítja, addig a Samsung mélyen hallgat arról, hogy mikor várható a megjelent és általuk megígért Android 15 főverziós frissítés.Emiatt sokan csalódottnak érzik magukat, mivel a prémium termék megvásárlásakor nem ez volt az ígéret.
-
battag
aktív tag
Írjátok meg PLS, hogy a Samsung mit nem tart be ebből a vállalásából!
https://security.samsungmobile.com/workScope.smsbAz más kérdés, hogy a fenti vállalás mennyire korrekt, mennyire van összhangban a Vevői vágyakkal...
-
zzola
titán
válasz
GoodSpeed #41 üzenetére
Lehet, hogy nem hoz sok újdonságot, de azért elkérték az eszközökért a felsőkategóriás árat, mindeközben a közép és alsó kategóriákban - más gyártóknál - már el is felejtették lassan, hogy lefrissült az eszközük. Ez nem igazán vet jó fényt a gyártóra. Az elv is fontos, a magasabb árért cserébe az embereknek vannak elvárásaik...
-
hapakj
őstag
válasz
chakram6706 #46 üzenetére
Mondjuk nálam fontosabb kérdés, hogy ezt mennyi ideig csinálják.
-
chakram6706
csendes tag
Ha most hozzáteszem, hogy a lesajnált kínai ulefone közben küldi rendszeresen a frissítést negyed évente, sőt főverzió váltás is volt egy téglafonon, akkor megint csak más színben látható a a Samu késedelme
. Hát igen, nem véletlen tettem le az s23 ultrát, és lett másik márka.
-
válasz
LosBlancosRM #43 üzenetére
Legalább értelmezted volna amit írtam, mielőtt hülyeséget beszélsz. Android 15-ről írtam, nem a One Ui 7.0-ról.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
GoodSpeed #41 üzenetére
"Sokan úgy várják az Android 15-öt mintha valami dörgedelmes újítást hozna, miközben az egyik legjelentéktelenebb főverziószám ugrásról van szó, ami kb annyi kevesebb újdonságot hoz mint amit az Android 4.4 hozott anno a 4.3-hoz képest."
A One UI 7 esetében ez speciel nem így van. Nem is emlékszem mikor volt utoljára ekkora változás két verzió között. Kb mikor elengedték TouchWizt.
-
Atomgoa
csendes tag
válasz
janeszgol #33 üzenetére
nem egészen értelek.
volt ígéret az X db főverzióra, amit be is fognak valszeg tartani.
volt ígéret a dátumra is? hogy mittomén, eskü decemberig lefrissítjük az eggyel korábbi szériát, januárig a kettővel korábbit, stb?
sztem nem ígértek semmi ilyesmit. mióta S szériát használok (S10e, S21, S24), velem nem jött szembe ilyen... -
Sokan úgy várják az Android 15-öt mintha valami dörgedelmes újítást hozna, miközben az egyik legjelentéktelenebb főverziószám ugrásról van szó, ami kb annyi kevesebb újdonságot hoz mint amit az Android 4.4 hozott anno a 4.3-hoz képest.
-
Atomgoa
csendes tag
S24, minimális csalódással ugyan, de nekem belefér az április...és nem látom, milyen ígéret lett megszegve.
-
Byga007
aktív tag
Mondjuk én így sem érzem magam becsapva 7 főverzió frissítést igért az a lényeg. És ha késik akkor mi van ? Nem dől össze a világ. Meg ez a töltési sebességen való rugózás, sírás inkább legyen lasabb és biztonságos minthogy bármi baj legyen, én igazán nem panaszkodok teljesen elégedett vagyok a töltés teljesítménnyel sőt amennyire lehet korlátozom ráér tölteni.
-
LosBlancosRM
őstag
De itt a jelenről van szó(ill. a múltról). A 15-ös droid már rég meglejent, sőt a 16 béta is a Pixeleken. Ezzel szemben a tavalyi csúcsmodell még 14-es droidon van.
Nekem két bajom van ezzel. 1. Ne ígérgessenek 7 főverziót, ha már az első is ekkora erőfeszítést igényel. 2. Semmi hivatalos kommunikáció nincs az üggyel kapcsolatban.
Erősen megrendült a Samsungba vetett bizalmam, már nem gondolom úgy, hogy a következő telefonom is az lesz.
Maga a frissítés nem érdekel annyira, csak, hogy nem ezt vártam a 600k-s, Apple-ön vihorászó, top1 android gyártótól.
-
janeszgol
félisten
Ez üzlet. Kíváncsi lennék fordított helyzetben mi lenne. Te eladod a projekt munkád, amihez jár utógondozás is, azaz követés. Na ezt szépen elcsalod vagy elég linkre veszed. Szerinted a megrendelőd tapsolni fog? Meg kitalál olyanokat, hogy hát enélkül is lehet élni?
Leveri rajtad. -
helixP
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #29 üzenetére
Nem jött még ki 47-es Android a Fold 27-re márciusban, pedig februárra ígéréték akkor meg sem veszem. -attitűd szerintem fura. Ennyi.
-
helixP
nagyúr
Tudom, hogy ez csak én vagyok, de
1. nem igazán érdekel a frissítési mizéria, olyan szinten nincsenek már különbségek az android verziók között, hogy én (aki aztán rootolt, romolt, ADB-zet, stb.) azt se tudom, fejből, hogy melyik verzió van a Fold3-mamon.
2. projekt munkában dolgozom (nem IT), szóval tudom, hogy hogy megy ez, becsúsznak késések
3. szóval nem csinálok érzelmi kérdést ebből -
róland
veterán
A legnagyobb gond itt azzal van, hogy egy közel fél milliós vagy drágább telefon megvásárlásakor a Samsungnak más volt a kommunikációja. Talán könnyebb lenne lenyelni ezt a keserű pirulát, ha legalább a OneUI 6 alá betolnák a friss Android 15-öt, aztán a csili-vili új felület jöhetne rá, amikor sikerül "optimalizálniuk". (Így vélhetően a vásárlók kevésbé éreznék magukat becsapva.)
[Bár amíg a Google nem tud összerakni egy értelmes telefonkönyv-tárcsázó párost, hogy (5 évente, telefon cseréjekor) EGYSZER kelljen beállítani, milyen formában szeretném látni a neveket, s mindekettőben azonos módon legyen megjelenítve, addig a jelenlegi androidos vonalon nálam a Samsung a nyerő.] -
odani
tag
Tegye fel a kezét, aki már nem tud élni a One UI 6-tal!
Komolyan olyan ez már, mintha a Barátok közt fórumán a Berényi Miki haterek követelnék, hogy a csávó ne legyen már olyan berényimikis. -
joey04
titán
válasz
callmeakos #20 üzenetére
Bog csinált egy videót erről, azért van (lehet) más is a háttérben...
-
callmeakos
veterán
Ez csak is kizárólag üzleti döntés. Persze, valószínüleg soha nem tudjuk meg pontosan, miért is késett ennyit, de azért az tiszta, hogy azért nem egy több éves hardverre kell optimalizálni azt a One UI 7-et, hogy több bétatesztet lekelljen bonyolítani (főleg az S24 és a Fold 5 okán).
Adni kell egy kis teret az S25-nek, máskülönben megfulladna a buli, ha a nyakára mászna az S24.
-
klaya86
senior tag
Talán a 90% az mondjuk Samsungnál kb középkategóriáig ok. Felette szerintem sokkal nagyobb az aránya azoknak, akik tudatosan, akár tech szempontjából is a Samsung felső középkategóriát választják. Náluk pedig igenis számít a hardver mellett a szoftver is. Fél millas telefonokról beszélünk alsó hangon, nem a 150-180 ezres A széria.
-
mhydas99
senior tag
Mindekozben a Pixelek mar tavaly oktoberben megkaptak a 15-ot...
-
Garada
őstag
Vicces amikor ppt-ből kell tájékozódni ezekről a dolgokról.
-
jUUh
addikt
Realisztikusan nézve "nem halunk bele", az userek 90%-a leszarja, nem tudja, nem érdekli mi van a telefonján, ha megy. Viszont ettől függetlenül utálom, ahogy a világ műküdik, hogy egy dollártrilliárdos cég "nem tud" (értsd: megteheti, hogy nem adja ki, nem időben) megbírkózni ezzel a feladattal.
Ami viszont qrva gáz, és most kétszer is találkoztam vele: a telefon videórögzítés közben konkrétan kihagy képkockákat. Pl. itt látszik az elején, vagy itt a sárga taxi. A túlszaturált képalkotás egy dolog, az szubjektív (bár gáz), de ezt egy laikus is egyből kiszúrja szerintem.
-
püki
aktív tag
Más gyártók rég lekörözték a Samsungot minden tekintetben, akku, töltés, kamera, design (Fold és kihívói), és most már a frissítésben is alulmaradnak még a kisebb kínai gyártókkal szemben is.
A 25-ös szériával sikeresen kiherélték az S-pent is ami szinte az utolsó "ütőkártyájuk" volt még.
Azt hiszem a következő telefon más márka lesz, és nem azért mert annyira kell a legfrissebb Andorid vagy a legújabb OneUI, hanem mert mikor tavaly megvettem 650ért az S24U-t nem ezt ígérték. Most egy alsópolcos modellen frissebb szoftver van mint a tavalyi csúcson.
Well done Samsung... -
janeszgol
félisten
Kíváncsi leszek ezek után mennyire lesz normálisan leprogramozva.
-
Ha már hülyének nézik a felhasználókat legalább rakhatták volna április 1-re a frissítést.
-
klaya86
senior tag
Kínos.... Az is , hogy 2025 lassan márciusában még mindig csak találgatások és szivárogtatások sejtetik a one UI 7 kiadásának időpontját a korábbi szériákra. De önmagában az is gáz, hogy egy ekkora gyártó, akit szerintem nyugodtan nevezhetünk az android vonalon no1.-nak, fél évet tud csúszni egy szoftverrel, miközben az utóbbi években pont, hogy próbál felzárkózni a nagy konkurens, Apple mellé, szoftver támogatásban. Eléggé tökönlövés ez az egész most magunknak. Fél év csúszás, nulla kommunikáció
-
jacis
nagyúr
Ez az április a Fold5 esetében elég gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy S23, az S24 és a hajlíthatók félhivatalos frissítésinformációt kaptak.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest