- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
a Rust memóriavédelem meg pár hasonló dolog miatt érdekesebb, egy csomó dolog architekturálisan van benne a nyelvben (illetve hát a compilerben....) amit C-ben még kb manuálisan kell specifikálni. Ennyire nem vagyok képben a részletekkel, itt a developer beszámolója a témáról ha érdekel, Lina értelmesebben leírta mint én tudnám.
-
fatpingvin
addikt
mondjuk azért mert eddig az összes GPU driver ami a mainline-ban ott van C-ben íródott. önmagában nem feltétlenül az az achievement hogy Rustban íródik, hanem az hogy egy új plaformon ez egy trend-setting lehet, főleg hogy ezt egy olyan név dobta meg mint Asahi Lina. elég sokat nyom a latban, na
alapvetően ennyi.
-
fatpingvin
addikt
lehet hogy félreértettem, de ezek szerint te is félreérthetően fogalmaztál.
2012-es mac mini az x86-os volt. én mac mini alatt végig az M1-esre utaltam (kontextus) kivéve amikor te felhoztad az apróról nyolcvanért témát.
ami ezt a cuccost illeti, a rockchip se rossz, a supportja is korrekt, csak nagyon nem az a liga ahova árazták ezt a kütyüt.
az Asahit meg azért nem nevezném "csak egy érdekes projekt"-nek figyelembe véve hogy perpill hol tart. "csak úgy mellékesen" ennek a keretein belül írták az első GPU drivert Rustban... -
fatpingvin
addikt
válasz
GoldhandRent #16 üzenetére
nem rossz proci ez amúgy, egy kisebb desktopnak teljesen jó lenne, azt meg nem érdemes lebecsülni hogy egy böngésző mennyit eszik. ennyiért viszont nagyon sok.
vadkörte:
látom leszólni azt megy, főleg ha nem kell hozzá képben lenni... azt meg megvárom hogy egy 2012-es macen futtass natív ARM kódot. ne csináljunk már bohócot magunkból. a bizonytalan támogatottságról meg annyit hogy az Asahi projekt megcsinálta M1-re kb a reference botloadert és kb az összes patch megy mainline-be. ennél jobb támogatottságot nem tudom hogyan szeretnél elérni. -
fatpingvin
addikt
válasz
Feketelaszlo #4 üzenetére
ebben a formában lényegesen szimpatikusabb
ez a kijelző szerintem maximum akkor lehet érdekes ha valami célcuccot raksz rá speckó UI val. mert amúgy teljesértékű kijelzőnek kicsi, diagnosztikai felületnek meg brutál overkill.
az alapelképzelés nem rossz de ennyiért kicsit erős. nem tudom hova célozzák ezt, de még én sem értem aki amúgy mindenféle marhaságra amúgy vevő vagyok pusztán azon az alapon hogy jópofa meg ki lehet neki találni valami praktikus felhasználást.
ennyiért én azért elvártam volna egy combosabb, vagy legalábbis sokmagos procit. az ITX lap önmagában viszont tetszik, bár még így is igen drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Magisk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest