- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Aktív témák
-
rétisün
veterán
szia!
nekem plextor708-as dvd íróval volt hasonló gondom, de sztem akármilyen iróval elöfordulhat, ha nem ultra DMA modban, hanem PIO-ban üzemel. ezt az eszközkezelőben tudod megnézni, az IDE csatlakozók/tulajdonságok/speciális beállitások résznél (ha jól emlékszem) én rengeteget vesződtem vele, minden lehetséges módon dugdostam a drive-kat, (slave, master, egymagában, a másik iróval közös kábelen, amit el tudsz képzelni) aztán ugy emlékszem, az segitett, hogy elöször is eltávolitottam az eszközkezelöböl az IDE csatlakozót, restart, aztán miután felismerte az XP az IDE csatlakozót, ujratelepitette hozzá drivert, megjavult. BIOSban autora volt állitva minden, amugy ott hiába állitottam DMA-ra, winben akkor is csak PIO maradt... -
PPeter
addikt
Sajnos a legtöbb ATA/IDE vezérlő esetén a mai CD/DVD-írók nem igazán muzsikálnak jól, ha egy kábelre kerülnek egy HDD-vel. A 37 perc meg sokkal inkább 2x-es, mint 4x-es írásnak felel(ne) meg, de akáminek is nevezzük, mindenképp lassú. Ez a tipikus eset, amikor hiábavaló a látszólag brutál gép, ha egyszer a DVD-író a merevlemezzel kénytelen osztozni egy csatornán, és gondolom ráadásul erről a merevlemezről megy a rendszer is. Nem néztem meg (bocsi), hogy milyen lapkakészlet van az alaplapodon, talán az ATA/IDE driverek variálása segíthet, de erre ne vegyél mérget. Igyekezz minél több programot kiütni a memóriából írás előtt, hogy ne swappoljon a gép, ne fogja vissza semmi (azaz a merevlemezt be buherálja egy program se), uninstallálj minden rendszerfaló kis programot, utilityt, ami automatikusan betöltődne a rendszer indulásakor - tehát szedd ráncba a Windowsod - de a legjobb az lenne, ha az íród egyedül lenne azon a csatornán, kábelen. tegyél fel új íróprogramot is (Nero 6.6.0.18 vagy 7.0.1.4), ha esetleg tettél fel mindenféle klónozó, másoló, emulátor bizbaszt programot, akkor mind uninstall.
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Goddess of Victory: Nikke
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest