- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz nincsnév007 #277550 üzenetére
Este 7kor indul, szóval esélyes, hogy csak akkor. (legalábbis 7 óra a hivatalos, de a korai béta is elindult már 6kor )
Live-Die-Respawn
-
raziel01
veterán
[link] Watch Dogs Legion Resistance Edition - PS4
4890 Ft Alza -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan lehetséges, hogy letöltök valahonnan jàtékmentést és ràrakom a Ps4 gépre? -
nagyúr
1) Connect a USB storage device to the PS4 system.
2) Go to Settings > Application Saved Data Management > Saved Data in System Storage > Copy to USB Storage Device.
3) Select a game.
4) Place ticks next to the data you wish to copy, or Select All, and select Copy.
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Nem nagyon találtam más topikot ehhez a kérdéshez, megpróbálom itt megkérdezni:
Nba 2k sorozat darabjait Ps4-en lehet játszani Ps Plus előfizetés nélkül? Tehát full offline módban? Azzal tisztában vagyok, hogy az online részekhez kell. MyTeam, Myleague, és hasonlók.
De egy sima, akár több szezonos bajnokságot gépi ellenfél ellen le lehet nyomni, mint a régebbi Nba játékokban?
Bocs, ha kicsit tudatlan vagyok, nekem ez a 2k-s online kártyanyitogatós, meg parkos (vagy mi ) éra teljesen kimaradt, anno az Nba Live 15-el játszottam utoljára.
Van itt olyan, aki aktívan játszik ezekkel a játékokkal? -
FunPro
őstag
válasz lazioforever #277566 üzenetére
Én személy szerint a 2k16-al befejeztem a karrierem.
Imádtam a sorozatot, de a 17-ben nekem már túl grindolósnak érződött a my carrier mód. És ez volt a 17. A jelenlegi kiadásba bele sem merek gondolni, hogy mennyire összefonódhatott a single és az online rész.
U.I.:
Egyébként bizonyos funkciókat, játékmódokat biztos elérsz plus előfizetés nélkül.[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Sziasztok. Csak egy rövid történetet szeretnék megosztani. Itt Hollandiában az egyik nagyobb áruházlánc ma indított egy elég komoly akciót, ps4 kiegészítőkre és játékokra. A nagy része nem igazán érdekelt, de megakadt a szemem egy "official licensed" vezetékes fejhallgatón. A dobozán minden földi jóval kecsegtet, mosolyogtam is rajta. Azután megláttam az árát, na mondom, te jössz velem haza, ennyiért nem hagylak itt. Kipróbálni csak estefelé tudom, addig megosztok pár képet. Ti hallottatok már erről a típusról (4gamers pro4-50s) valamit?
Ja... Az ára kemény 6.99 euró volt.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
allnickused
tag
-
nincsnév007
őstag
a cod beta előfizetés nélkül is megy?
-
KaitouP
nagyúr
válasz nincsnév007 #277572 üzenetére
Adtam választ a játék topikjában.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
consono
nagyúr
válasz KaitouP #277573 üzenetére
Ennyi erővel egy igent vagy egy nemet is írhatták volna, mást is érdekelhet a kérdés PS4-en, olyant is, akinek eszébe sem jut, hogy van CoD topic
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok! PS Plus előfizetést csak Plus tagsággal lehet hosszabbítani, vagy feltöltőkártyával is olyan módon, hogy nem 1, 3 és 12 hónapra, hanem mondjuk feltöltök 10 ezret és akkor hozzáadna pl 6-7 hónapot? (átváltja, hogy az adott összeg mennyi ideig érvényes)
Másik:
Szlovák online oldalon vásárolt Plus kóddal hosszabbítható magyar fiók, vagy annak külön szlovák fiók kell? -
nagyúr
válasz Krystal_s #277576 üzenetére
"olyan módon, hogy nem 1, 3 és 12 hónapra, hanem mondjuk feltöltök 10 ezret és akkor hozzáadna pl 6-7 hónapot?"
Ilyesmire nincs lehetőség.
"Szlovák online oldalon vásárolt Plus kóddal hosszabbítható magyar fiók, vagy annak külön szlovák fiók kell?"
Magyar fiókhoz magyar kód kell.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz tboy93 #277577 üzenetére
Magyar fiókhoz magyar kód kell.
"Állok a pusztában, gatyám lobog. Seggem kilóg, gyomrom korog. Nézek a magosba, gondolok nagyot! Magyar égre magyar csillagot! Nyugati szél fú, délibáb ragyog. Magyar vagyok, szittya vagyok! Nem vágyok sokra, de egyet akarok:
Magyar nemzeti hip-hopot!"Dive ever, work never.
-
Beni97
őstag
Sziasztok.
Azt lehet tudni, hogy az új God of War ragnarok jön-e majd ps katalógusba, esetleg nem sokkal a megjelenés után?Másik kérdés. Ha esetleg volt Ps Plus-om mikor a 2018-as God of Warral játszottam, viszont azóta volt nagyobb kihagyás előfizuban, akkor ha most előfizetek a felhő mentésemet visszakaphatom? Csak mert akkor már platináznám New Game+-al meg ilyenekkel.
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
Ps4 ill 5 hdmi kábele között van sebességbeli különbség szerintetek?
Köszi tboy93.
[ Szerkesztve ]
-
-
Pferi
senior tag
A PS5-höz olyan kábelt adnak ami tudja a 4k 120Hz HDMI 2.1-et HDMI 2.1-es csatlakozóval ellátott tv-n.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
törölt tag
Ez a Final Fantasy VII Remaster egyelőre remek, mondjuk az elején eléggé beledob a mélyvízbe de csak sikerült megcsinálni, aztán meg visszavettem klasszikusra az irányítást. A történet még csak alakulgat de nagy meglepetés, remélem nem unom meg. 33 órát olvastam azt hiszem minimum, egyelőre 4-nél járok.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Mi okozhatja, hogy nehezen jön ki a lemez a ps4 slim gépből?
Mik lehetnek a hiba források?Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest