- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
A The Last of Us remastered nem másolja fel magát, simán lemezről megy? Pár mb-ot feltett, letöltött egy kis update file-t és ennyi. Forog a lemez ezerrel. A GOW közben nem is hallom, itt folyamatosan forog. Nem lehet rákényszeríteni, hogy másolja fel?
-
sxxorp
őstag
& hombre[EU], Ulthanito, 30z.Samu: köszönöm az inputokat, szép kezdő pakk lenne, de főleg mohó, ennyi időnk nincs, az első körös szűkítést követne kell egy másiknak! Van Spiderman, HZD, és Detroit, ebből az utóbbi 2 még original csomagolásban + EA Access, józanabbul nézve hónapokra elég ez is (+ még X360-as restancia: LA Noire fele, Mass effect, Read Dead R 1...).Ha jól sejtem azért a Karácsony előtti időszakot érdemes kihasználni beszerzésre. Van ami kizárólag jóáras local coop miatt került be de a többség válogatást igényel, nem lesz könnyű. EA Access után 4k maradt az accounton Pár nap latt dönteni kell, hogy akarok-e még kuponozni Store-zsetont.
A Witcher 3 alapmű a GOTY nagyon fontos?
Érdekes, hogy ennyien támogatjátok az Evil Within-t, egy kis borzongás is jó lenne.
Dishonored is lopakodós, ha jól emlékszem, a Thief-fel versenyez.
Ha már verseny Gran Turismo is jó lenne vs MotoGP, Asetto (és az itthoni Forza X360-ra)...
Nehéz lesz[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Aki érdekelt: Dragon Ball FighterZ - Broly (DBS) Vs Broly (DBZ) Gameplay (English/Japanese)【60FPS 1080P】
Szerintem badass karakter, csak kár, hogy a DBZ Broly-nál lényegesen kisebb lett.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
fausto
addikt
Hátha valakit érdekel: tegnap óta, jövő hét hétzfőig ki kapott egy trial-t a VR-os Firewall Zero Hour, store-ból tölthető!
-
Bogyi007
veterán
válasz Bétaville #224895 üzenetére
Magyar profilra kaptam ünnepi téma kódot, de az angol főprofilhoz is fel tudtam használni - szerintem nincs angol vagy magyar kód ebben az esetben...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Chalez
őstag
Karácsonyi téma kuponkód az első privátban jelentkezőnek átadó!
-
Steve1207
veterán
válasz Schweini #225016 üzenetére
Szerintem amióta megjelent most volt a legjobb ajánlat rá az első karakter pack-kal 7-ért, mert amúgy is 6 körül mozgott eddig az alap.
Más: se szó se beszéd a South Park-om visszautalták, semmi értesítő előtte, meg is van a hónap csalódása Tuti valaki előttem lecsapott rá, ezek a nyavajas kereskedok ezeket lesik...
.
-
RolEnD_
tag
Ha valakinek még lenne karácsonyi téma kódja és nincs rá szüksége, nagyon megköszönném ha elküldené privátban!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Az mitől van, hogy cod:mw nél 2gb os patch jött és 1 óráig tart mire feltelepíti. Haveromnál ugyanez, és már sokadik javításnál Még a letöltés lejön pár perc alatt, de utána a másolás.....
-
Baltazár123
senior tag
üdv, abban segítsetek nekem, hogy ha VR-re szeretném használni a playstation-t, mert a gyerekekek most ezért vannak megőrülve és a 4e ft / órát kicsit sokallom most már, főleg, hogy nemhogy leszoknának róla, egyre inkább tetszik nekik, úgyhogy inkább beruházok.
Kell ehhez, szükséges pro gépet venni vagy az alap gép is viszi a VR játékokat?
Tudom, hogy jobb a pro, de ha nincs különösebb előnye VR-ben, akkor nem szívesen ruháznék be rá, mert 4k tv-m sincs még, meg jövőre jön a next gen, a legkisebb befektetéssel szeretném megúszni egy használt pakk is jó. kösz a tanácsokat előre is.[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
válasz STC Speed #225024 üzenetére
Megeshet, hogy újra csomagolja a teljes játékot és a ki/betömörítése a játéknak tart sokáig a gépnek.
Más. Tegnap én is ahogy írtam a None Available üzit kaptam a kód helyett, az űrlapot kitöltöttem, majd jött ma az üzenet a support-tól, hogy küldjek fotót vagy a teljes üzit válaszba el, majd nem sokkal ezelött kiküldték újra az emailt, mely már tartalmazza a kódot Tehát aki nem kapott annak sajna zaklatnia kell a support-ot.
-
MODERÁTOR
válasz Baltazár123 #225025 üzenetére
VR-re érdemesebb a Pro, élesebb és kevésbé recés a kép mint Slim-mel. De alapvetően viszi az összes PS4 a VR-t, és a teljesítménnyel sem lehet gond.
<-ƘƘ->
-
fausto
addikt
válasz Baltazár123 #225025 üzenetére
Szia,
Én alap, fat ps4-gyel használom és teljesen élvezhető. -
james001
veterán
válasz james001 #225033 üzenetére
Ennek örömére van nekem is egy kódom ehhez a karácsonyi témához,küldj privátot és dobom is át.
Amúgy sry a dupla hsz-ért,csak most néztem hogy küldött egyet a Sony,és már kifutottam a szerkesztésből. Amúgy egyem a szívüket,a Póki platináért lósz.rt se küldtek,de ezt azért megkapomhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Bogyi007
veterán
-
mttssz
senior tag
Unnepi tema kod:
TQXD-2CNJ-7BTH -
aktív tag
-
-
saelin
veterán
Hopp, most találkoztam az Ashen c. játék trailerével. Ezt lehet be kellene húzni decemberben... Coop soulslike játék. vagy a majmos survival game... Amelyik jobb lesz technikai oldalról az fog győzni nálam (legalábbis launch-kor).
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
hombre[EU]
veterán
Nem tudom magyar acc.ra érvényes-e,próbáljátok ki: 10% kód:
GME9L9H6NQ Life, Uh, Finds A Way
-
gangstagergo
senior tag
Végül kaptam én is Ünnepi kód:
JT8A-ACNG-8RPN -
S e t h
nagyúr
válasz hombre[EU] #225044 üzenetére
Köszönöm szépen!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha valakinek nem kell a 10-20%os kedvezmény kupon magyar profilra, egyet szívesen elfogadok.Köszi!
-
30z.Samu
félisten
válasz ProEvoFan #225048 üzenetére
Én látom, hogy a PlayStation-től jött mail, felcsillant szemmel kattintok a promóció fülre, erre csak a 25. születésnappal kapcsolatban kaptam levelet. Bár lehet olvassák a fórumot és úgy vannak vele, hogy Nekem most már azért sem küldenek semmit, black list-re Velem. Még jó, hogy Yagami Light nem dolgozik a cégnél.
Sic Parvis Magna
-
S e t h
nagyúr
válasz gangstagergo #225045 üzenetére
Vagyis neked köszi.
Korán volt.
Pedig keresztény vagyok.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- World of Tanks - MMO
- Ukrajnai háború
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...