- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz S e t h #260549 üzenetére
Na majd meghallgatom Sasa véleményét ha egy potens emberrel beszélget. Biztos lesz Stöki-vel is podcastjük ebben a témában.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tothjozsi96
addikt
Tsushimában a storyban előre haladva, elértem a Kaneda várig, az első területen a szabadon választható küldetések eltűntek. Nagyon sok szabadon választhatót megcsináltam, de maradt 1-2 viszont storyban akartam előremenni így is tettem.
Később ezek a szabadon válaszható küldetések visszajönnek, vagy ezek elúsztak?
-
RangerFox
veterán
válasz tothjozsi96 #260553 üzenetére
Visszajönnek
-
nagyúr
válasz Carlos Padre #260455 üzenetére
Engem rohadtul nem zavar a mérete. A kuls tápot azért írtam, hogyha kívül lenne a PS4-nél, akkor legalább az nem melegítené a rendszert.
-
Carlos Padre
veterán
válasz NyMRooD #260529 üzenetére
Egyáltalán nem, engem pont azért utálnak arrafelé mert leírom a kényelmetlen igazságokat az efféle bullshitekről és az idő mindig engem igazol. Ezt a hater- fanboy címkét azok ragasztották rám, akik nem tudnak csak ezen a szinten gondolkodni.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz gangstagergo #260534 üzenetére
Most tényleg annak tapsikolunk, hogy azt a kiadót, aki a fallout 76ot adta nekünk megvette az a cég, ami Craiget adta a mémvilágnak? Mégis melyik fogja melyiket a csúcsra emelni?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Madoc
veterán
válasz Carlos Padre #260558 üzenetére
Ezen hangosan felröhögtem
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
Én sem értem ezt a felvásárlós örömködést. Eddig szarozta mindenki tényleg évek óta most meg el vannak ájulva. Reméljük a mikro nem löki tovább őket a méjségbe.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
KD6-3.7
őstag
Nem lehet majd PS4-es Pókember mentést PS5-re átvinni + nem lesz külön kapható remastered sem! Ez utóbbit szerintem tudtuk.
[link][ Szerkesztve ]
-
gangstagergo
senior tag
válasz Carlos Padre #260559 üzenetére
MS táborának is kell szórakozás All you can eatre mindig lesznek vevők de az ínyencek tudják, hogy a PS az igazi gourmet
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
PS4 pro gepem egyik nap este rest modbol probaltam bekapcsolni de nem reagalt semmire. modban voltegyik nap egy 2 mp aramszunet utan nem reagalt semmire.
Aramtalitas utan ujraindult azonban azota valahogy nem ok a gep. Sokkal lassabbnak tunik. Menuben es jatek kozben is szaggat fagy.
Nyomtam egy adatbazis ujraepitest de nem latok valtozast.
Nyomnom kellene egy teljes “hard resetet” vagy van valami mas megoldas?Csak infokent, ha jol emlekszem pont aznap d.e volt egy 2 masoderces aramszunet nem tudom ez okozhatta-e?
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
Az első 2 kommentnél még trollkodásnak gondoltam a srác részéről, de... atttyaég b+.
(#260545) GhostPetya: írjatok már légyszi 1-2 címet, aminél egyértelműen érezhetően működik a supersampling. Eddig vagy nem figyeltem, vagy nem vettem észre.
[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
A 76-tól függetlenül, én azért nagyon várnék egy Fallout 5-öt.
-
Bazsi1987
őstag
John carmack is kész vissza térni így hogy microsoftnak tud majd dolgozni
-
boost
addikt
mondjuk az a cég, aki a Skyrimet készítette?
-
Frod
addikt
válasz oriic #260537 üzenetére
<magánvélemény>
Gyakorlatilag hónapok óta kirobbanthatatlan a 130+ ezres sávból a Pro, évtizedes haverok egymás között 55-ért még azt mondom oké, de ne nevetessük már ki magunkat.
A lehúzás az az, amikor valaki 100+ -ért teszi fel, 55-ért, két karral, garival, az pedig a palimadár. Akinek nem valóban a pénzre van szüksége, csak a "tényre", hogy igen, ő eladta, mert jön az új.Do you see the white shadow?
-
penge111
addikt
válasz tboy93 #260538 üzenetére
Azért ne felejtsd el a ps3, az egy nagyon jó masina, a hackelhetősége miatt tartja az árát. Mivel képes psp, psx, ps2 és szinte minden más (snes, nes mame) stb futattására, egy igazi retro múzeumot tudsz belőle csinálni, rengeteg játékot magyarosítottak utólag hozzá... Ps4-re ez még nem igaz, és sokáig nem is lesz
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
veterán
válasz oriic #260537 üzenetére
És amit te írsz annak mi köze van a lehúzáshoz? Egy garis Pro főleg 2db joyal minimum 85000ft-ért eladhatta volna az ember! Senki sem a pénze ellensége, de úgy látszik vannak kivételek! 57K-ért Slim gépet alig kapsz használtan, nem, hogy Prot! És mint írták korábban a hivatalos bolti ára még mindig 140K még van ahol több a Pronak! Az hogy a sok pancser eladja/árulja a gépeket sz*rért, mert rápörgött a Ps5-re, és lenyomja ezzel az árakat elég sajnálatos, szerintem...aztán majd jön a pofára esés se Ps5 se PS4 gépe nem lesz amit elherdált
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz N.YCityBoy #260580 üzenetére
Én is jelképes összegért adom majd el a Pro-m ha kézhez kaptam a Ps5-öt. Valószínűleg egy játék áráért megy majd.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
veterán
-
boost
addikt
Úgy néz ki a Cyberpunkot se PS4-en játszom. Sony is összerakhatott volna bundleket ennyi erővel.
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
-
Deck
titán
-
boost
addikt
Persona Royalt ki tolja mostanság? Újra nekifutok a Personának hátha jobban megy most mint az alapkiadással.
-
saelin
veterán
válasz N.YCityBoy #260584 üzenetére
Ide is leírom, mert betámadtak egy csomóan hogy nekik is kell ennyiért, hogy én ismerősnek adom tovább ahol tudom jó helye lesz és tényleg nyüstöli majd. Fogalmazhattam volna jobban is, mert sokan ezt reklámnak vették.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
veterán
-
veterán
válasz oriic #260595 üzenetére
Nem, nem azzal van a baj ha valaki olcsón ad valamit félre érted, és főleg azzal nincs baj ha valamit az ember barátnak/ismerősnek ad tovább olcsóbban, hanem azzal, hogy így olyan szinten lenyomják a használt piaci árakat akik ilyen alacsony áron hirdetik, hogy gyakorlatilag ellehetetlenítik a piacot, és ezzel sok embernek/kereskedőnek keresztbe tesznek, akik ebből élnek! Persze ezt nem tudatosan teszik az emberek gondolom, de sajnálatos módon ez van!
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Én is próbáltam eladni a promat, de olyan üzeneteket kaptam hogy elég is volt inkább majd csere akcióba beviszem a boltba ha lesz hirdetve később, csomó ilyen ph nepper írt hogy szia 60 kp most rögtön utána néztem az értékeléseit hogy 75k adja a gépeket...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz N.YCityBoy #260597 üzenetére
No offense, de hol erdekeljen engem vagy barki mast az, h a nepper/elado vagy a kereskedo rosszul jar azzal h ha lenyomjak a hasznalt arakat. Atlag user olcson akar gephez jutni megbizhato eladotol. Ha ez nem tetszik a dragan hirdetoknek az az egyennek a sajat kis problemaja. (Ami szinten nem erdekel senkit, aki gepet vesz)
Itt van elottem szolo hsz-e. 60k-ert vinne tole a pofatlan nepper aki 70+ ezeret arul gepeket. Nyilvan nem adja el mert tobbet akar erte. Cserebe kesobb is fogja eladni, mert lesznek olcsobb alternativak a piacon.
Csak azt nem szabad elfelejteni h ahogy kozeledunk PS5 premierhez ugy lesz egyre telitettebb a piac Ps4bol aztan lehet h megis elmegy majd az a gep 60 korul.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest