- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz zzola #141751 üzenetére
Szerintem ilyenkor mindig azt kell megnézni mi volt utóbbi időben nagyon olcsó már... abból lesz valami nagy cím. Ha tényleg nagy cím jön.
Azis lehet Rise of Tomb Raider lesz.
Vagy Titanfall 2 vagy ilyesmi, vagy Batman Arkham.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
penge111
addikt
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
félisten
nekem első szériás PS4 pro-m van valóban kicsit hangos, főleg a Boxhoz hasonlítva,de annyira nem zavar. Szerintetek érdemes lenne boltban ráfizetésessel újra cserélnem ?( kb 40 K,de azon egy év gari is lenne)Mert olvasom , hogy van akinél az újabb típus is hangos, meg van akinél nem. Mitől függ ez a dolog?
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
eisento
addikt
enyem is elso szerias sztem jatektol is fugg, sot meg merem kockaztatni, hogy bizonyos jatekok is belenyulnak a venti vezerlesbe, mert pl gta online alatt alig hallani a venti hangjat se bf alatt, viszont knack 2 alatt kb turbina modba kapcsol, gtsportba is amikor bongeszem a decalsokat meg a festeseket...
esetleg pattintsd le a gep tetejet az nem jar garivesztessel es fujd ki a ventinel...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
KaitouP
nagyúr
válasz penge111 #141754 üzenetére
Meh, túl drága megoldás.
Nem bírom tovább olvasni, mennyien bántja kis fületeket az a szörnyű, hangos zaj amit ezek az átkozott konzolok kiadnak magukból (Tényleg, miért nem maradnak teljesen csöndben gaming közepette, nem?), de itt egy igazán jó alternatíva, CSAK most, CSAK nektek!
Íme:
Kifejezetten PS zaj ellen nincs, de ha egy koncert hangossága miatt megvédi a fületeket, akkor a gép zúgását meg sem halljátok, nem?
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
félisten
eisento,toompa: Köszönöm. Akkor nem erőltetem ezt a dolgot,a tisztítást viszont hétvégén megcsinálom.
vonSux: Inkább hagyjuk...
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
nagyúr
-
törölt tag
Attól függ, hogy ez a filléres ócskaszar venti, amit a sony beszerel a gépbe épp milyen. A OneX sem attól halk, mer vízhűtés van benne, mer egyrészt nincs benne vízhűtés, másrészt meg abban is felpörög a venti ha olyanja van, de a szélzajon kívül nem hallasz konkrétan semmit. Kivétel néhány hibás darab, amiben szar a venti, és azok kb olyanok, mint a ps-ek. Vagy még hangosabbak. Halkabb venti. Ennyi lenne a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #20844032 #141765 üzenetére
nekem sima one van, nem x, de annak sem igazán észrevehető a hangja még Halo multi alatt sem. Igaz most már 2 éves lesz, ráfér a takarítás.Mivel pro nem garis lehet ránézek erre a venti csere dologra,ha van értelmes alternatíva minőségben.ez jó ötlet. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
workin
senior tag
verical stand -ről mi a vélemény ? nekem kényelmesebb lenne úgy tárolni a gépet, mennyire árt / nem tesz jót neki ?
pl blue-ray lemez ki / be pakolás, használat stb. -
vonSux
őstag
Ugyan már, ne sértődj meg, csak félig-meddig trollkodtam Én már cseréltem puszta kíváncsiságból ps4-et (slim), és pro-ból is a másodikat használom, összességében a jelenlegi az ötödik gépem nagyjából mindig a kíváncsiság miatt vettem új konzolt, mert érdekel, hogy miben más, új.
-
félisten
válasz vonSux #141769 üzenetére
rendben, megbeszéltük.
Leírom azért röviden mi a gondom, csak tanulságként.Engem igazából a gari zavar, mert apróhirdetés útján vettem pár hete, és ott hirdető tavaly novemberi vásárlásnak írta, garanciával.
Fel is hívtam , megbeszéltük, satöbbi, majd mikor megkaptam a gépet akkor derült ki, hogy valóban novemberben vette, egy boltban a Camponában, ami használt gépeket is árul és 3 hó garit kapott rá.Igazat is mondott, de hát valójában átcseszett, mert alapból az ember arra gondol, hogy egy új gép, amire van még közel egy év gari. Szóval ki voltam pöccenve ,de hát neki állt feljebb, megcsapkodni meg nem akartam,+ közben a kislányom rá is kattant aznap este,Last Guardianrra bele van esve a kutyába vagy mi az Mindegy végső soron, de ez a fő oka, hogy esetleg cserélném, a hang számomra másodlagos, sőt igazából nem is zavar, a gari hiány annál inkább.[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
A Monster Hunter: World mennyire élvezhető egyedül? Van single része ?
A bétákról pont lecsúsztam, így csak a videók alapján keltette fel az érdeklődésemet.
-
tuki2200
senior tag
Fuuu ez a Metal Gear Survive... bevan harangozva, meg ugy reklamozva h multi-coop jatek, az van bemutatva az Alpha-ba, a 2 Beta-ba is, erre megjelenik es kiderul h vegig kell jatszani a Single-t, ahhoz, hogy multizhass... pont a multi miatt lett megveve, utalom a Single jatekokat, ezt a fajta lopakodos, folyton lootolos fajtat meg plane es rakenyszeritik az embert.. nem ertem h lehetnek a fejlesztok ennyire trogerek, mar tobbszor haltam meg mint a supar marioba az evek alatt osszesen, mert ez a nyomorul szuper katona ehen hal Mission kozben, mert nem bir ki 10 percet 3 egesz sult barannyal....
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz workin #141768 üzenetére
Én állítva használom, stand-del, nálam is jobb(an szellőző) helyen van így. Semmi baja nem lesz semminek.
Más: Nézegettem a mostani akciókat, behúztam a Firewatch-ot, PC-n már végigtoltam egyszer valami nagyon low grafikán de nagyon szerettem, és nézegetem még a Somát és az Observert, ezekről nagyon jókat olvastam. Van még esetleg ilyesmi játék, aminek érdemes lenne utána néznem?
-
tuki2200
senior tag
válasz Sefter #141781 üzenetére
Etetni, itatni, de nincs eleg kaja a palyan direkt h "eletszeru legyen". 40-50% -os jollakotsag felett meg konkretan nem tudtam kuldetest kezdeni, mert hiaba viszed feljebb utkozben ha megtamadnak es harcolsz jobban fogy a kaja, ha lopakodsz es gugolsz akkor is... ezt ugy kell elkepzelni, hogy ha 80% alatt vagy folyamatosan csokken a damage-ed, 30% alatt meg random ossze esik a csavo meg elhomalyosul a kep... persze van krumpli farm de real life 3 ora mig megno egy termes es az is csak +15%-ot dob... ilyen foku, a storyhoz semmit nem ado szivatast jatekban meg nem tapasztaltam
[ Szerkesztve ]
-
-FLY->
őstag
válasz workin #141768 üzenetére
Gyári standot vettem meg itteni ajánlás után, pöpec, de nem alis árban van természetesen.
Könnyen bemegy a lemez és ki is jön, nem esik ki stb. Minek, mi tesz rosszat, vagy jót...létezik a gyári megoldás, tehát a sony állást foglalat az ügyben, amúgy sem örökösre tervezték.
Optikai meghajtók sokkal többet kibírnak, mint egyesek gondolnák, gondolok itt a rázkódásra, hőre, stb (persze mindenből van szar, de ez ilyen). -
mrx1212
tag
Tervezem megvásárolni a Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered játékot /Store/ most akciós!
Ha ezt veszem lemezen /bontatlan lemezes verzió/ :
Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition ez is tartalmazza a teljes értékű Modern Warfare® Remastered játékot ?
valamint a .game.co.. is megtaláltam használtan 8 font az is tartalmazhatja vagy ez kód alapján tölthető és akkor itt már nem él, tehát itt már nem fogom tudni használni?
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Próbálkoznék a PS4 Remote Play-el kapcsolódni a PS4-hez windows 10-en keresztül de sajnos nem sikerül nem találja a konzolt ha manuális beírom a számsort amit ad a ps4 akkor meg azt írja a gép hogy,nem lehet kapcsolódni ötletek? -
oriic
HÁZIGAZDA
A 400 fős Battle Royale játék (ami alapból egy 1000 fős MMO lesz) jön konzolokra is. [link]
Live-Die-Respawn
-
Atomgeszi
veterán
válasz SH4D0W2011 #141787 üzenetére
Igaz, nekem Xboxos verzió volt.. de abban nem letöltőkód volt.
Lemezen vettem én is használtan. És tovább is adtam gond nélkül.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
RangerFox
veterán
Kitöröltem/offba raktam pár hsz-t. Nem volt vészes, nem léptétek át a határt
-
ProEvoFan
nagyúr
Tomb Raider film trailer.Mintha a játékkal játszanék.Kur@ajó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest