- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
Sziasztok! Múlt héten én is beújítottam egy 1TB-os slimet, kontrollert még szoknom kell egér bill után (xboxos sokkal kézreállóbb ), de úgyis csak kalandjátékokat/sztorira öszpontosítokat fogok vele játszani, oda meg nem olyan vészes. Hétvégén pl a beyondot toltam végig, nagyon átjött a hangulata, következő lesz a heavy rain, aztán majd jövök ajánlásokért
-
eisento
addikt
válasz vtomi2 #142201 üzenetére
ha esetleg nagyon nem megy a ds4-el a megbaratkozas talan ez megoldas lehet.
bar nekem x360 volt majd valtottam ps3-ra majd ps4-re nehez volt megszokni de sikerult multkor a mediaban probaltam xbox one-t hat majdnem azt kell mondjam nem allt kezre a joy :\
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
szallasi007
őstag
Csak nem bírtam ki és megvettem a Monster Huntert pedig annyira annyira sírtam hogy milyen xar a béta
-
enterember
csendes tag
válasz eisento #142203 üzenetére
Tényleg jó alternatívának tűnik, de sajnos minden negatívum igaz amit a GS cikkben leírtak:
https://www.gamestar.hu/hardver/hori-onyx-teszt-242729.html
Nekem is nagyon kézre áll az xbox-os és rendeltem is egyet pont innen. A legrosszabb a fogása, mert nagyon kicsi, egyszerűen kényelmetlen, aztán ott vannak az analógok aminek nincs "ellenállása" amikor használod ráadásul egyből lecsúszik az ujjad róla. Az ravaszok ugyanolyan "érzéketlenek" nem tudod a megfelelően pozícióba tartani illetve szabályozni. A hab a tortán, hogy az OPTIONS gomb szerintem nagyon rossz helyen van a DS4-en és lapos is, itt viszont azért nem tudod megnyomni, mert beleakad a kezed az analógba...másnap vissza is küldtem...remélem tudtam segíteni.
-
RangerFox
veterán
Most komolyan, miért kell ennyire túllihegni a hűtést? Ez természetes, hogy termel hőt, minden ilyen eszköz ezt teszi. Semmi baja nem lesz, hosszútávon sem. Újrapasztázni is teljesen felesleges már a garancia lejárta után egyből, persze ilyen plusz megoldásokkal nyugodtabban alhat az illető, de teljesen felesleges erre külön figyelmet szentelni.
-
vonSux
őstag
válasz RangerFox #142210 üzenetére
Ugyan már, ki lihegi túl?
-
félisten
válasz RangerFox #142214 üzenetére
Bizony, ez így igaz. Nem kívánom senkinek az érzést, mint amit mi átéltünk anno,mikor egyszer csak a 3 piros kis ledecske felvillant a box elején.( én konkrétan 2x, 2 gépen )
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
taylordaichi
csendes tag
Sziasztok! Adott egy: PLAYSTATION 4 1 TB (CUH-1216B) gép. Használom egy ideje, de a probléma maximum egy 2-3 hete áll fent. Random fekete képernyő pár másodpercre úgy,hogy a hang is elmegy, majd visszajön és megy tovább minden. Próbáltam már különböző HDMI kábelekkel is, hátha ez a probléma forrása, de sajnos nem. Néztem videókat is, ahol a Deep Color-t írták,hogy legyen Kikapcsolva, de nálam alapból ki volt kapcsolva. Tehát ez nem oldja meg a problémámat. A legújabb szoftver van rajta: 5.05. Várom a tanácsokat!
-
urobee
tag
Sziasztok!
Házimozit szeretnék vásárolni (előbb-utóbb ), ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem:
Hogy tudom majd összekötni a Tv- vel és a Ps4-gyel? A Tv-hez HDMI-n megy a PS4 és egy Inviteles beltéri egység. Összesen 2 HDMI csatlakozó van a Tv-n.Köszi!
-
WaterWave
veterán
válasz urobee #142218 üzenetére
Ha rám hallgatsz akkor nem veszed meg, és veszel egy olyan erősítőt ami átviszi a 4k jelet és a finom hangokat, és akkor hdmi-vel kötöd, és erősítőből hdmi tv.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
prokxy
veterán
válasz taylordaichi #142217 üzenetére
Szia, sajnos nem egyedi a probléma, itt is pár ember ezzel "küzd", fórumok is tele vannak vele, egyelőre megoldást én sem találtam rá.
Már beletörődtem , nem tudok mit kezdeni vele, pedig annyi mindent kipróbáltam már, csak amikor itt vannak ismerősök és egy parti játékot játszunk, őszintén szólva qrvaciki a dolog, h nem normálisan működik és meglepetés lesz belőle...aztán lehet magyarázkodni, gáz...
Meg ugye, amikor olyan játékot játszom és pont a legrosszabb pillanatban megy el minden, hát az sem egy öröm.
Ha van itt vki, aki esetleg erre tud vmi megoldást, megköszönném, akár egyéb tipp ha van.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
marilllyo
veterán
Ma du fél 5 körül teszik közzé a márciusi ps+ játékokat. Megúsztuk a hónapot spoiler nélkül.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
ProEvoFan
nagyúr
-
okibots
aktív tag
válasz zzola #142227 üzenetére
Bátyámnak is elkezdte csinálnia PS4Pro-ja úgy három héttel a beüzemelés után (fehér, legújabb modell). Ki is nevettem, hogy az enyém nem csinálja (egy napra rá vettem az enyémet ami fekete, legújabb modell, szintén PRO). Majd másnap az enyém is elkezdte csinálni...szóval tényleg kezdhetnének vele valamit
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Neoteric
addikt
US Storeon Critics’ Choice Sale van, érdemes körülnézni, csupa AAA cím.
pl
Gran Turismo Sport $32.99
CoD WWII $38.99
Battlefield 1 Revolution $19.79+bonus round: ha elköltesz március 6ig $100-t, kapsz $15-öt walletra
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
-
WhiteWalker
nagyúr
-
félisten
válasz urobee #142218 üzenetére
Szia! Én ezt nem venném meg a helyedben,Nézz körül itt az aprón remek minőségű házimozi-erősítőket tudsz venni .ha már 100K körül gondolkodsz akkor lehet érdemes lenne egy ilyenre rááldoznod [link] még egy kis pénzt. Ég és föld a különbség hangminőség és szolgáltatások terén filmnézésnél is ráadásul 4K / HDR10 passthru, azaz átengedi a 4K -HDR jelet a TVre már ez a típus is esetleg PS4 Pro upgrade esetében..Általában ezeken 4-6 HDMI bemenet van és egy kimenet, így a a bemenetekre rákötheted a PS4-et és a beltérit, a kimenet meg értelemszerűen a TVre megy. Így nem kell külön optikai kábel satöbbi, minden hang a képpel együtt szépen átmegy.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
sutyesz96
őstag
válasz taylordaichi #142217 üzenetére
Sajnos ez nekem is előjön, bár nálam így van mióta megvettem. Próbáltam már én is mindenféle beállítást, semmi nem vezetett célra. Pro, Samsung 4K tv-vel. Bár szerintem irreleváns milyen eszközre van kötve, véletlenszerű.
Egyedül ezzel még egyébként nem is lenne akkora problémám, naponta 1-2x elsötétül oké, de ahogy fentebb is említették, ismerősök előtt tényleg ultragáz. Meg hát azért nem olcsó hardverekről beszélünk, ahol ilyenféle anomáliáknak megengedettnek kellene lenniük.No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest