- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Balee_
aktív tag
Most fejeztem be a Moss-t, hát ez minden idők legjobb VR játéka. Sajnos egy kicsit rövid (nekem 3-4 óra volt). Remélem lesz 2. rész, ugye a történet sincs lezárva, na meg az egyik trófea (finish the first book of Moss) is sejteti, hogy lesz folytatás.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
Kezdőként mivel még csak 1 napja van ilyen tv-m melyiket érdemesebb használni PS4 PRO-nál a két beállítás közül? YUV420 vs RGB.
Válaszokat előre is köszi.
PSN: salieven
-
félisten
válasz Schweini #142754 üzenetére
Főleg itt látványos,[link] azért ez durva. Remélem azért jó játék lesz, vagy pedig ez lesz a különbség a sima ps4 és a pro között, még ez is megfordult a fejemben.Nem lehetséges?
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
tigor
tag
Próbálta már valaki ezt a Kingdom Come-t.
Nagy mákom volt, nemrég jutottam hozzá egyhez... de te jóóó ééég egy hogy néz ki? Így kell ennek kinéznie 2018ban egy PS4 játéknak? Igaz csak átirat de ez valami borzasztó. popupos mint a állat, a textúrák mosottak, főleg távolról. Utoljára talán a morrowind volt az a játék ami így nézett ki.
Pozitívumként: a harcrendszer szokható, nem vészes, én elvagyok vele. Az atmoszérája is megvan, óriási ez a sárkányok nélküli középkori miliő. Mondjuk a lockpicking-t aki megtervezte még életébe nem próbálta konzolon az tuti.
És hiába van meg a hangulat, és próbálja magát az ember beleélni annyira kiábrándító tud lenni ezzel a kinézettel, hogy nemigaz. Jövőhéten adok még neki pár esélyt utána megy tovább a kövi a gazdájához. És talán bepróbálkozok egy MOnster Hunter Wolrd-el. A FaryCry5-ig ki kéne húni valamivel. -
discrate
aktív tag
Rogzitett gameplay-eimet masolom at pendrive-ra az alap PS4-rol.1 gigat kb 40 percig tart attennie, ami nagyon lassu, mert van vagy 30 giga. Lehet ezen gyorsitani valahogy? Kulso hdd-m nincs termeszetesen.
-
MODERÁTOR
Ha jól számolom, akkor holnap 18 órától tölthető a Life is Strange: Before the Storm bónusz epizódja, a Farewell. Keddtől pedig elérhető a Limited Edition lemezes kiadás, amely már tartalmazni is fogja.
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, van valami olyan jatek ps4-re ami ilyen oldalnezetes, platformerszeru, kb mint a Cartoon Network: Battle Crashers, vagy akar a Marvel: Ultimate Alliance. Tudom ott a coop kereso, de abban ilyesmi szurot nem talaltam.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Csabee86
senior tag
válasz marilllyo #142771 üzenetére
Pontosan. (nem akartam felsorolni az összes Ubi játékot mert még mindig írnám a hozzászólást) Nem értem a kiadókat, mi szükség erre? (jó mondjuk a negatív reklám is reklám) Kíváncsi leszek az új Pókember játékra, meg a Days Gone-ra, hogy mennyire butították vissza a legelső napi bemutatóhoz képest.
-
-
prokxy
veterán
A Middle—Earth: Shadow Of Mordor-nál van a GOTY verzió (ezt tervezem megvenni) és most látom a Store-ban, hogy van Season pass.
A GOTY tartalmazza a SP tartalmát?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Peat76
őstag
32 éve videójáték a hobbim, még ZX Spektrum-on kezdtem, sosem szerettem az Assassin's Creed-et, de az Origins valami páratlan, számomra minden idők legjobb játéka! Több mint 30 órám van eddig benne, de minden perce számomra varázslatos! Pedig még csak elején vagyok és még ott vannak a DLC-k! Csak egy vélemény egy öreg gamer-től!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest