- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
Olyannal találkozott már valaki, hogy kikapcsolásnál kettőt sípol a gép, aztán leáll?
Úgy kapcsoltam ki, ahogyan szoktam, de jó sokáig elszöszölt, villogott fehéren, írta, hogy ne húzzam ki, aztán kettőt sípolt és leállt. Ilyet még nálam sosem csinált, mindig gyorsan és halkan állt le.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz -FLY-> #141251 üzenetére
Azt hiszem egyszer nekem volt ilyen, de akkor nem tudott bezárni egy játékot és bekapcsolásnál kaptam egy error logot. A gép csinált egy kényszer leállítást.
Arra viszont már nem emlékszem mennyit csipogott..."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy haverral próbálunk közösen játszani, pl Rocket Leaguet. Én tudok neki meghívót küldeni és meg is kapja. De ő hiába küld én nem kapom meg. Mi lehet a gond?
PS 1-2-3-4-5, PSP, PS Vita :) PS ID: speed3456789
-
Hipnotic
tag
Sziasztok. Nem tudom mi lehet a gond a Dualshock 4 kontrollerem nem működik. Hiába nyomom meg a PS gombot semmit nem csinál. Ha rá teszem tölteni akkor világít sárgát. Légyszi tudnátok segíteni? Új kontrollert kell vennem, vagy javítható?
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
Tegla80
addikt
válasz -FLY-> #141251 üzenetére
Igy jelezte,h fut meg valami a hatterben amit nem tudott bezarni kikapcs elott. Lehet majd belefutsz olyanba is,h ki sem tud kapcsolni csak villog mig nem aramtalanitod.
Amig kovi inditasnal indul nem kell foglalkozni az ilyen dolgokkal.
(csak mondom,h mar a ps3 is igy csipogott mikor baja volt es ha jol remlik volt olyan fw is aminel szinte minden kikapcs igy zajlott le mig nem javitottak.... szval no para ez neha ilyen )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
saelin
veterán
válasz tailor74 #141221 üzenetére
Én ugyan nem játszottam vele, de olvastam egy itteni fórumozó beszámolóját (igaz, pc) és arra jutottam nem éri meg a teljes árát. Optimalizálatlan, bugos, rossz lip sync és animációk, PS4-en nem is néz ki jól.
Ha ezeket viszont nem nézem, akkor az egyik legjobb középkori sim-rpg játék ami valaha készült. Én mindenképpen várnék vele pár patchet és addigra olcsóbb is lesz, mert mire ez a kis csapat rendbe rakja... minimum fél év.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
MODERÁTOR
válasz Hipnotic #141255 üzenetére
Kapcsold be a konzolt, várd meg amíg elindul a rendszer, majd kösd rá kábellel a kontrollert és úgy nyomd meg rajta a PS gombot. Ha nem reagál, akkor húzd le és nyomd be olyan öt másodpercig a kontroller hátulján található, süllyesztett RESET gombot. Aztán próbáld megint a vezetéken keresztüli párosítást.
-
addikt
válasz saelin #141258 üzenetére
Igen, közben megtaláltam a játék fórumát, és igaz, hogy 99%-ban pc-s beszámolók alapján, de úgy döntöttem, hogy majd egy akció keretében veszem meg, vagy ha teljesen rendbe rakták a játékot technikailag.
A történelmi korszak/helyszín tetszene, de egyelőre elnapolom.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
saelin
veterán
válasz RangerFox #141261 üzenetére
Sajnos túl nagy fába vágták a fejszéjüket. Csak azt tudom remélni, hogy az eladások kielégítőek lesznek és talán tud majd fejlődni a stúdió. Látszik rajtuk hogy nagyon ügyesek.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-FLY->
őstag
saelin CsonkaImo Tegla80: Köszi. Visszakapcsolásnál annyit kiírt, hogy nem tudott kapcsolódni a hálózathoz, de magától megoldódott, mire a store-ra kattintottam már jó volt. Error logban nincs aktuális bejegyzés. Nem foglalkozom vele, ezek is csak számítógépek.
-
félisten
Sziasztok! találkoztatok webshopokban esetleg neten böngészve Last Of Us relikviákkal, marketing cuccokkal, ilyesmi?Vennék szobrokat, esetleg kulcstartó, matrica ilyesmi. Ez jelent meg esetleg extra dobozos verzióban, amikben volt ilyesmi?
Szerk: egyet találtam, Ellie edition, de ez ps3 játék volt[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
james001
veterán
A Remastered verzióból csak steelbook jelent meg ami gyűjtői cucc,más speciális kiadás nincs belőle elvileg.
A PS3as verzióból van egy jó pár gyűjtői cucc,de azt is csak leginkább ebay-en találsz már,vagy esetleg facsén valami gyűjtős csoportban.https://psnprofiles.com/kazama001
-
veterán
válasz #20844032 #141247 üzenetére
Szerintem az h a hosszabitas alapertelmezett, vakamint az h miert nem kuldtek egy levelet egy hettel meg mondjuk egy nappal elotte? Olyan sokba kerulne nekik?
Nyulvan igy rengetegen kerulnek abba a helyzetbe mint en ami nekik kb ingyen profit.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
CsonkaImo
addikt
válasz adamssss #141266 üzenetére
Ez ilyen, észben kell tartani az előfizetéseket és időben lemondani, ha már nem használod. Persze, hogy a profitra mennek és nyilván nem Te vagy az első, aki ilyen helyzetbe került. Bosszantó vagy sem, teljesen szabályos amit csinálnak, és Te el is fogadtad amikor előfizettél.
-
dinersgala
tag
helo,
várható a közeljövőben valami rallys játék vagy érdemes megvenni a DIRT 4 et?
-
-FLY->
őstag
-
30z.Samu
félisten
-
NyMRooD
őstag
válasz adamssss #141266 üzenetére
Mindenhol ezt csinálják Spotify, MS, Sony, Netflix, stb..., ez lehúzás, de ez van. Ráadásul rengeteg helyen szokott olyan akció lenni, hogy ha bekapcsolod az automatikus megújítást akkor kapsz valami extrát és a legszebb, hogy a legtöbb helyen egyáltalán nincs emlékeztető, semmilyen formában, max arra emlékeztetnek, hogy le fog járni az előfizetésed. Szívás, hogy ezt csinálják, de itt még figyelmeztettek is, sajna ez a te figyelmetlenséged, de van rá esély, hogy visszakapd, így, hogy írtál nekik, majd írd meg itt is, hogy mi lett a vége.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
marilllyo
veterán
Furcsa 55-en vagyunk akiknek megvan. Pedig egyébként semmi nehéz... Egy baráti sörözős bandázás alatt megvan a 80%-a. A játék nem tesz különbséget játékosok között szóval bárki aki megüti a követelményt beadja a trófeát. 4-5-6 ember esetén pikk pakk megvan.
Mégegyszer mondom... az általam próbált LEGJOBB partijáték. Mindenkinek ajánlom. Besörözve 5-en 6-an dőltünk a röhögéstől. Azóta is folyamatos bandázós program 1-2 kör Knowi party.
Ketten is játszható... de az élmény nagyon alaplángon van olyankor. Minél többen annál jobb.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
SH4D0W2011
őstag
válasz dinersgala #141269 üzenetére
A Gravel fog még jönni valamikor, de az inkább offroad, meg ki tudja, milyen lesz. Amit most megvehetsz és a legjobb, az szerintem is a DiRT Rally.
-
-
frankstork
aktív tag
Láma leszek, de ps4-pro-n hogy tudom futtatni a psnow-ot? PsPlus van.
-
james001
veterán
válasz dinersgala #141269 üzenetére
Dirt 4 is simán jó szerintem,főleg ha nincs kormányod,akkor mindenképp azt ajánlom inkább.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Rigormortiis
veterán
válasz Xaels #141276 üzenetére
Én imádtam az elsőt. War szinkronhangja zseniális (ő volt Illidan hangja is a wow bc introjában és Asura hangja is az Asuras Wrathban), és a sztori is kimagaslott az átlag hekkendszless tengeréből. A vége pedig...
Annyira sajnáltam, hogy a 2-ben nem ezt folytatták! Plusz néha gondolkozni is kell, nem egy sima god of war klón. Meg ez a wowos dizájn is bejött nekem.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
válasz marilllyo #141280 üzenetére
Normalon játszottam. 15óra volt inkább a végére. Nem is gyűjtöttem össze mindent, a trófeák 68%-on álltak meg végül.
(#141281) prokxy HZD-t azóta pihentetem mióta a Nioh miatt félre tettem. Az elmúlt hetekben Wolfenstein 2, RiME, Tomb Raider, Hellblade lett kivégezve.
(#141282) Rigormortiis a 2. is nagyon jó, azt sem fejeztem be PC-n de majd pótolom itt. Egyetértek, hogy sajnálatosan nem folytatták és kicsit feleslegesen sok az RPG elem benne. War kardja is annyira jól néz ki, hogy akarni sem akartam volna mást használni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Összedugtam a ps-t egy monitorral és egy 3.5 jack hangfalat tettem rá, de nincs hang. A ps-en is kell valamit állitani? -
glspeter1
őstag
Tudom volt már téma, de most nem keresem vissza.
Szóval: Érdemes lecserélni a Pro gyári HDMI kábelét egy 2.0-ás high speedre 4k TV-hez ?Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
Schweini
tag
HZD-nél most értem át a sziklás részre, Daytower után. Érzésre kicsit nehezebb lett a játék ezen a részen, főleg hogy már az eget is kell figyelni. Az állatok is mintha sokkal messzebbről aggroznának.
-
-
glspeter1
őstag
Köszönöm a válaszotokat!
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
DaDa
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Tegnap megvettem életem első DLC-jét a The Frozen Wilds személyében (USA account). Le is töltötte rendesen de nem tudom felinstallálni. "várakozás telepítésre" státuszban van és sehogy nem tudom telepíteni. Maga a fő játék az lemezes. Van valami trükk vagy mi lehet a gond? Ha rámegyek a letöltésnél az indításra akkor a storra irányít a komplett játékhoz. Azt ne mondjátok, hogy lemezes játékhoz ez nem jó.
Közben látom, hogy a lemezes játék 2-es régió. Csak nem régió hiba miatt nem fog menni és kidobtam 20 dollárt?
De a store miért nem jelezte?Tanulópénznek jó lesz. Persze van magyar accountom is de én hülye az us-en játszottam végig és nem akarok a magyaron újra 80 órát eltölteni vele. Bármennyire is jó játék.
Van rá mód, hogy 2es régióra állítsam?
Érdemes refundot kérnem? Ha igen us vagy hu supoorttol.És tudom hülye voltam, kíméljetek ez volt az első digi vásárlásom. 😀
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
válasz Kendek #141296 üzenetére
OK. Köszi, hiába mindig tanul az ember. Pedig próbáltam vásárlás előtt mindennek utána nézni de erre nem is gondoltam.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Főmenübe ki tudok rakni alkalmazásokat? Pl. Netflix-et, hogy ne a Video+TV-n belül kelljen megnyitni. Illetve még egy amatőr kérdés. Dobozos játékokhoz mindenképp kell a lemez az indításhoz?
-
tuki2200
senior tag
Pfu kiprobaltuk a Metal Gear Survive-ot, ugy, hogy semmit nem tudtam róla, 3-an squadba és nemtudom mikor szorakoztunk jatekkal ilyen jol, igazi csapat alapu darálós móka. Minket annyira behuzott, hogy a kiprobalasbol lett 4ora jatek megallas nelkul ami nagyon ritka, holnap folyt. köv. hogy van-e annyi benne, hogy megerje az árát, bár mondjuk nem teljes áras jatek amugy sem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest